Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:19 Η Elisavet21: #3.601 26-04-12 13:19 γουατεβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:20 Ο Rainbowarrior: #3.602 26-04-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Άι χέιτ γιου ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #3.603 26-04-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Rainbowarrior: #3.604 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν τον πόζαρα ου ρε. Εκεί είναι μονίμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Nikos Sitys: #3.605 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Δεν τον πόζαρα ρε. Εκεί είναι μονίμως! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι το βλεπω και με κοιταει καταματα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΠΝΟΥ!!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Η καλυτερη διαφημιση για τις πανελληνιες ''ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ'' και διπλα η ιστορια κατευθυνσης χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:30 Ο ArminVanBuuren: #3.606 26-04-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... γ@μησετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Guest 515609: #3.607 26-04-12 13:34 Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο dimijim έγραψε: #3.608 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γουατεβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:20 Ο Rainbowarrior: #3.602 26-04-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Άι χέιτ γιου ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #3.603 26-04-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Rainbowarrior: #3.604 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν τον πόζαρα ου ρε. Εκεί είναι μονίμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Nikos Sitys: #3.605 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Δεν τον πόζαρα ρε. Εκεί είναι μονίμως! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι το βλεπω και με κοιταει καταματα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΠΝΟΥ!!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Η καλυτερη διαφημιση για τις πανελληνιες ''ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ'' και διπλα η ιστορια κατευθυνσης χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:30 Ο ArminVanBuuren: #3.606 26-04-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... γ@μησετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Guest 515609: #3.607 26-04-12 13:34 Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο dimijim έγραψε: #3.608 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Άι χέιτ γιου ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο Nikos Sitys: #3.603 26-04-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Rainbowarrior: #3.604 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν τον πόζαρα ου ρε. Εκεί είναι μονίμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Nikos Sitys: #3.605 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Δεν τον πόζαρα ρε. Εκεί είναι μονίμως! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι το βλεπω και με κοιταει καταματα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΠΝΟΥ!!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Η καλυτερη διαφημιση για τις πανελληνιες ''ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ'' και διπλα η ιστορια κατευθυνσης χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:30 Ο ArminVanBuuren: #3.606 26-04-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... γ@μησετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Guest 515609: #3.607 26-04-12 13:34 Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο dimijim έγραψε: #3.608 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Rainbowarrior: #3.604 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν τον πόζαρα ου ρε. Εκεί είναι μονίμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Nikos Sitys: #3.605 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Δεν τον πόζαρα ρε. Εκεί είναι μονίμως! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι το βλεπω και με κοιταει καταματα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΠΝΟΥ!!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Η καλυτερη διαφημιση για τις πανελληνιες ''ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ'' και διπλα η ιστορια κατευθυνσης χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:30 Ο ArminVanBuuren: #3.606 26-04-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... γ@μησετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Guest 515609: #3.607 26-04-12 13:34 Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο dimijim έγραψε: #3.608 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ου ρε επιδειξια μου ποζαρες και το golden virginia καπνο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν τον πόζαρα ου ρε. Εκεί είναι μονίμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:28 Ο Nikos Sitys: #3.605 26-04-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Δεν τον πόζαρα ρε. Εκεί είναι μονίμως! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι το βλεπω και με κοιταει καταματα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΠΝΟΥ!!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Η καλυτερη διαφημιση για τις πανελληνιες ''ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ'' και διπλα η ιστορια κατευθυνσης χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:30 Ο ArminVanBuuren: #3.606 26-04-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... γ@μησετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Guest 515609: #3.607 26-04-12 13:34 Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο dimijim έγραψε: #3.608 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Δεν τον πόζαρα ρε. Εκεί είναι μονίμως! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι το βλεπω και με κοιταει καταματα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΠΝΟΥ!!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Η καλυτερη διαφημιση για τις πανελληνιες ''ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ'' και διπλα η ιστορια κατευθυνσης χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:30 Ο ArminVanBuuren: #3.606 26-04-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... γ@μησετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Guest 515609: #3.607 26-04-12 13:34 Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο dimijim έγραψε: #3.608 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... γ@μησετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Guest 515609: #3.607 26-04-12 13:34 Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο dimijim έγραψε: #3.608 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο dimijim έγραψε: #3.608 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εγω με του που βγω απο το ΑΕΠΠ θα πρεπει να κανω ενα κουραγιο 4 ημερων ακομα για το ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:38 Η Elisavet21: #3.609 26-04-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχ Η αλήθεια είναι ότι έχω φτύσει αίμα με την Ιστορία. Αν δεις το γραφείο μου, έχω έναν πάκο με διαγωνίσματα στην Ιστορία κυρίως! Επισύνηψα φώτο: Υ.Γ. Χωρίς υπερβολές είναι πάνω από 20κάτι μόνο για την ιστορία! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου που τα κατάφερες. Εγώ τόσα διαγωνίσματα έχω για τα Λατινικά. Τα έχω λιώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο Nikos Sitys: #3.610 26-04-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αααχχχχχχχχ τι ωραια φοιτιτικη ζωη !!!! Την Παρασκευη μπανακι στα καταγαλανα νερα μιας απο τις πιο τελειες παραλιες ολης της Ελλαδας. Αχ ξεχασα,λαθος τοπικ Click για ανάπτυξη... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:41 Ο drosos έγραψε: #3.611 26-04-12 13:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εσύ καλά να πάθεις!!! Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα Καλά ήταν, πέρασε λίγο διαφορετικά η ώρα Πίσω στη μάχη τώρα Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τα θέματα των επαναληπτικών και τις απαντήσεις τους; ΥΓ. Γίνεται όλοι εδώ που δίνουμε πανελλήνιες φέτος, να χτυπήσουμε μια αρνητική στον φίλο από πάνω που παίζει με την υπομονή μας, τον πόνο μας και τα νεύρα μας; Click για ανάπτυξη... https://kelafas.gr/ εδω εχει παρα πολλα θεματα. Τωρα εχει ενα προβλημα απο οτι βλεπω αλλα θα φτιαξει σε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:49 Η tiramisuu: #3.612 26-04-12 13:49 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: That "akward" moment when you realise that you έμαθες ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ!!! Αισθάνομαι μια απερίγραπτη χαρά αυτή τη στιγμή! Click για ανάπτυξη... Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:06 Ο Rainbowarrior: #3.613 26-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Awkward moment είναι για εμάς τους υπόλοιπους Σοβαρά τώρα, πώς το κατάφερες; Ετοιμάζομαι για πέμπτη επανάληψη και νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:10 Η christina123: #3.614 26-04-12 14:10 προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:12 Ο Nikos Sitys: #3.615 26-04-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina123: προς θετικοτεχνολογικους αυτο το doppler γιατι να ειναι μες στην υλη;;;;;;;;ο doppler ανθρωπος ηταν;και εξαιτιας του εγω περναω τετοια βασανιστηριο... οτι βαλουν στο τελος απο αυτο το εχω απο τωρα χαμμενο μονο εγω ειμαι που το μισω;;;; Click για ανάπτυξη... Ειναι το πιο ευκολο και το πιο διασκεδαστικο τμημα της φυσικης.Γιατι σου εχει κατσει τοσο στραβα στον λαιμο αυτο το κομματι της φυσικης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:16 Η Δαλιδά έγραψε: #3.616 26-04-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Έγραφα χθες σε όλη την ύλη στο ιδιαίτερο, και αύριο γράφω στο σχολείο ένα προσομοίωσης, οπότε δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς! Πάντως, αισθάνομαι να μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:21 Ο Rainbowarrior: #3.617 26-04-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το χειρότερο είναι όταν πρέπει μετα από σχεδόν ένα μήνα να το ξανακάνεις επανάληψη! Click για ανάπτυξη... Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Εdit: Άκυρο, αλλά στο δικό μου pc το ischool διαφημίζει συνέχεια τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η Δαλιδά έγραψε: #3.618 26-04-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Όντως, αλλά δε θα την αφήσω καθόλου! Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα τα γράφω ή θα τα λέω στο μάθημα, αλλιώς θα ξεχαστούν!! Click για ανάπτυξη... ναι τα άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:33 Ο Rainbowarrior: #3.619 26-04-12 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: The awkward moment when this doubled, is followed by... Click για ανάπτυξη... Hmm... That awkward moment when you don't understand that we are having fun... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elinaki49 Νεοφερμένο μέλος Η Ελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Η elinaki49: #3.620 26-04-12 14:37 Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα διαβάσει κανείς μαζί μου έκθεση για παρέα;;;; Ποιός γράφει τώραααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.