annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:43 Η annouskagia: #2.761 29-02-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: ΤΙ? :O Όχι ρε συ..... πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω τέτοια.... και στα μέσα της χρονιάς κιόλας Παιδιά θα πρέπει να επιδείξετε δύναμη! Σκεφτείτε πως εκείνη θα ήθελε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Όντως, πάτε επίσης ομαδικά όλη η τάξη στο νοσοκομείο να την δείτε! Click για ανάπτυξη... ποιο νοσοκομειο παιδια?πεθανε σημερα....ηταν εγκεφαλικα νεκρη...τν κρατουσαν με καλωδια "ζωντανη"μεχρι να ρθει ο γιος τς απο θεσ/νικη για να τν δει.....αυριο μαλλον θα ναι η κηδεια.....κ τν πεμπτη ηταν μια χαρα...δν μπορω με τπτ να το χωνεψω Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ωχ Ελπίζω να γίνει καλά. Ατύχημα με αμάξι έγινε; ΑΚΥΡΟ, η καθηγήτρια έπαθε εγκεφαλικό. Διόρθωσε το γιατί γράφεις "έπαθα εγκεφαλικό" και μπερδεύει κόσμο Click για ανάπτυξη... ωχ ναι τωρα το ειδα....πηγε τριμερο στη θεσ/νικη,γυρισε εδω κ τν επιασε στν υπνο τς...ειναι νεκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Φεβρουαρίου 2012 drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:35 Ο drosos έγραψε: #2.762 29-02-12 23:35 Οταν λες οτι επαθε εγγεφαλικο δεν σημαινει οτι πεθανε κιολας για αυτο πολυ μπερδευτηκαν... Πραγματικα κριμα Συλληπητηρια στην οικογενεια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2012 στις 16:13 Η annouskagia: #2.763 01-03-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Οταν λες οτι επαθε εγγεφαλικο δεν σημαινει οτι πεθανε κιολας για αυτο πολυ μπερδευτηκαν... Πραγματικα κριμα Συλληπητηρια στην οικογενεια της. Click για ανάπτυξη... δυστυχως ηταν βαρυ,,,αυριο ειναι η κηδεια τς....((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 09:08 Η Revekka έγραψε: #2.764 02-03-12 09:08 Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:14 Η leuki kataigida: #2.765 02-03-12 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Να μην ξαφνιαστουμε αν μας ζητησουν να φερουμε τετραδια απο το σπιτι δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:15 Η Revekka έγραψε: #2.766 02-03-12 10:15 Πάρτε για καλό και για κακό καμιά κόλλα αναφοράς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:18 Ο Bemanos έγραψε: #2.767 02-03-12 10:18 οταν τα'λεγα εγω ,γινομουν κακος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο Rainbowarrior: #2.768 02-03-12 17:46 Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: ΤΙ? :O Όχι ρε συ..... πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω τέτοια.... και στα μέσα της χρονιάς κιόλας Παιδιά θα πρέπει να επιδείξετε δύναμη! Σκεφτείτε πως εκείνη θα ήθελε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gregory: Όντως, πάτε επίσης ομαδικά όλη η τάξη στο νοσοκομείο να την δείτε! Click για ανάπτυξη... ποιο νοσοκομειο παιδια?πεθανε σημερα....ηταν εγκεφαλικα νεκρη...τν κρατουσαν με καλωδια "ζωντανη"μεχρι να ρθει ο γιος τς απο θεσ/νικη για να τν δει.....αυριο μαλλον θα ναι η κηδεια.....κ τν πεμπτη ηταν μια χαρα...δν μπορω με τπτ να το χωνεψω Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ωχ Ελπίζω να γίνει καλά. Ατύχημα με αμάξι έγινε; ΑΚΥΡΟ, η καθηγήτρια έπαθε εγκεφαλικό. Διόρθωσε το γιατί γράφεις "έπαθα εγκεφαλικό" και μπερδεύει κόσμο Click για ανάπτυξη... ωχ ναι τωρα το ειδα....πηγε τριμερο στη θεσ/νικη,γυρισε εδω κ τν επιασε στν υπνο τς...ειναι νεκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:35 Ο drosos έγραψε: #2.762 29-02-12 23:35 Οταν λες οτι επαθε εγγεφαλικο δεν σημαινει οτι πεθανε κιολας για αυτο πολυ μπερδευτηκαν... Πραγματικα κριμα Συλληπητηρια στην οικογενεια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2012 στις 16:13 Η annouskagia: #2.763 01-03-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Οταν λες οτι επαθε εγγεφαλικο δεν σημαινει οτι πεθανε κιολας για αυτο πολυ μπερδευτηκαν... Πραγματικα κριμα Συλληπητηρια στην οικογενεια της. Click για ανάπτυξη... δυστυχως ηταν βαρυ,,,αυριο ειναι η κηδεια τς....((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 09:08 Η Revekka έγραψε: #2.764 02-03-12 09:08 Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:14 Η leuki kataigida: #2.765 02-03-12 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Να μην ξαφνιαστουμε αν μας ζητησουν να φερουμε τετραδια απο το σπιτι δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:15 Η Revekka έγραψε: #2.766 02-03-12 10:15 Πάρτε για καλό και για κακό καμιά κόλλα αναφοράς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:18 Ο Bemanos έγραψε: #2.767 02-03-12 10:18 οταν τα'λεγα εγω ,γινομουν κακος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο Rainbowarrior: #2.768 02-03-12 17:46 Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν λες οτι επαθε εγγεφαλικο δεν σημαινει οτι πεθανε κιολας για αυτο πολυ μπερδευτηκαν... Πραγματικα κριμα Συλληπητηρια στην οικογενεια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2012 στις 16:13 Η annouskagia: #2.763 01-03-12 16:13 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Οταν λες οτι επαθε εγγεφαλικο δεν σημαινει οτι πεθανε κιολας για αυτο πολυ μπερδευτηκαν... Πραγματικα κριμα Συλληπητηρια στην οικογενεια της. Click για ανάπτυξη... δυστυχως ηταν βαρυ,,,αυριο ειναι η κηδεια τς....((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 09:08 Η Revekka έγραψε: #2.764 02-03-12 09:08 Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:14 Η leuki kataigida: #2.765 02-03-12 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Να μην ξαφνιαστουμε αν μας ζητησουν να φερουμε τετραδια απο το σπιτι δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:15 Η Revekka έγραψε: #2.766 02-03-12 10:15 Πάρτε για καλό και για κακό καμιά κόλλα αναφοράς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:18 Ο Bemanos έγραψε: #2.767 02-03-12 10:18 οταν τα'λεγα εγω ,γινομουν κακος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο Rainbowarrior: #2.768 02-03-12 17:46 Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Οταν λες οτι επαθε εγγεφαλικο δεν σημαινει οτι πεθανε κιολας για αυτο πολυ μπερδευτηκαν... Πραγματικα κριμα Συλληπητηρια στην οικογενεια της. Click για ανάπτυξη... δυστυχως ηταν βαρυ,,,αυριο ειναι η κηδεια τς....((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 09:08 Η Revekka έγραψε: #2.764 02-03-12 09:08 Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:14 Η leuki kataigida: #2.765 02-03-12 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Να μην ξαφνιαστουμε αν μας ζητησουν να φερουμε τετραδια απο το σπιτι δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:15 Η Revekka έγραψε: #2.766 02-03-12 10:15 Πάρτε για καλό και για κακό καμιά κόλλα αναφοράς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:18 Ο Bemanos έγραψε: #2.767 02-03-12 10:18 οταν τα'λεγα εγω ,γινομουν κακος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο Rainbowarrior: #2.768 02-03-12 17:46 Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:14 Η leuki kataigida: #2.765 02-03-12 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Να μην ξαφνιαστουμε αν μας ζητησουν να φερουμε τετραδια απο το σπιτι δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:15 Η Revekka έγραψε: #2.766 02-03-12 10:15 Πάρτε για καλό και για κακό καμιά κόλλα αναφοράς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:18 Ο Bemanos έγραψε: #2.767 02-03-12 10:18 οταν τα'λεγα εγω ,γινομουν κακος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο Rainbowarrior: #2.768 02-03-12 17:46 Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Να μην ξαφνιαστουμε αν μας ζητησουν να φερουμε τετραδια απο το σπιτι δηλαδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:15 Η Revekka έγραψε: #2.766 02-03-12 10:15 Πάρτε για καλό και για κακό καμιά κόλλα αναφοράς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:18 Ο Bemanos έγραψε: #2.767 02-03-12 10:18 οταν τα'λεγα εγω ,γινομουν κακος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο Rainbowarrior: #2.768 02-03-12 17:46 Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάρτε για καλό και για κακό καμιά κόλλα αναφοράς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 10:18 Ο Bemanos έγραψε: #2.767 02-03-12 10:18 οταν τα'λεγα εγω ,γινομουν κακος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο Rainbowarrior: #2.768 02-03-12 17:46 Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν τα'λεγα εγω ,γινομουν κακος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο Rainbowarrior: #2.768 02-03-12 17:46 Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προς θεωρητικούς: βρήκα κάτι που μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=nAd8su_ENi0 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σας δίνω τροφή για κράξιμο!! Τετράδια...; Laaaast year!! Click για ανάπτυξη... Ηmmm... Ποιος ΔΕΝ το περίμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 17:48 Η Revekka έγραψε: #2.769 02-03-12 17:48 Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσημη διάψευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:23 Ο Johnnaousa: #2.770 02-03-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Επίσημη διάψευση Click για ανάπτυξη... Το άτομο που διέψευσε τα νεα δεν νομίζω να εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 18:26 Η Revekka έγραψε: #2.771 02-03-12 18:26 Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχει σημασία βασικά...Είναι επίσημα χείλη και απλά εκείνη βρέθηκε εύκαιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2012 στις 20:50 Ο dimijim έγραψε: #2.772 02-03-12 20:50 Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:11 Η adele έγραψε: #2.773 03-03-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει; Πότε αποφασίζετε ποιά θα είναι τα μέλη της επιτροπής πού θα βγάλει τα θέματα; Δηλαδή πότε μαθαίνουν αυτοί οι καθηγητές ότι θα βρίσκονται στην επιτροπή; Ξέρω ότι ρωτάω κάτι δυσκόλο, αλλά αν ξέρει κανένας ας μου απαντήσει γιατι άκουσα κάτι και θέλω να δω αν ισχύει ή αν είναι φήμη. Click για ανάπτυξη... νομιζω το μαιο..μερικες μερες πριν τις εξετασεις..δεν ειμαι σιγουρη ομως! παντως αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται τελευταια στιγμη, για να μην υπαρξου διαρροες θεματων κ τετοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 02:32 Ο Itach1 έγραψε: #2.774 03-03-12 02:32 Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:10 Ο Rainbowarrior: #2.775 03-03-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επειδη δεν θυμαμαι απο προπερσι που εδωσα,ποτε περιπου βγαζουμε φωτογραφιες και τις δινουμε στο λυκειο και ποτε παιρνουμε το καρτελακι για τις εξετασεις; Click για ανάπτυξη... Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:34 Ο Itach1 έγραψε: #2.776 03-03-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εμείς πρέπει να τις πάμε ως την Τρίτη. Λογικά το καρτελάκι έρχεται μέσα στον Απρίλη. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω αλλα με ψιλο αγχωσες λιγακι επειδη οταν πηγα καταθεσω την αιτηση δεν με ειπαν τιποτα για τις φωτογραφιες.. Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 12:54 Ο Bemanos έγραψε: #2.777 03-03-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Κανεις απο τους αποφοιτους που ξαναδινουν εχουν δωσει φωτογραφιες; ή υπαρχει καμια προθεσμια; Click για ανάπτυξη... εγω τις εδωσα οταν εκανα την αιτηση Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: δεν με ειπαν Click για ανάπτυξη... λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:38 Ο Itach1 έγραψε: #2.778 03-03-12 13:38 Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:40 Η Χαρουλιτα: #2.779 03-03-12 13:40 Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμας δεν μας ζητησαν φωτογραφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2012 στις 13:44 Ο Rainbowarrior: #2.780 03-03-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλα αν ειναι θα παω να βγαλω απο δευτερα και τις παω,απλα ποσες πρεπει να βγαλουμε και τι διαστασεις; Click για ανάπτυξη... 2 φωτογραφίες έγχρωμες. Πες εσύ ότι είναι για πανελλήνιες ή για απολυτήριο και ξέρουν αυτοί τις διαστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.