Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:41 Ο Kossal έγραψε: #541 17-09-11 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μιας και έχεις περάσει Αγγλική Φιλολογία και θα πάρω σαν ειδικό μάθημα τα αγγλικά, μπορείς να μου πεις αν έκανες μαθήματα πριν πας να δώσεις; Εγώ σκέφτομαι να αρχίσω ιδιαίτερα γύρω στον Φεβρουάριο. Επειδή το πτυχίο μου το πήρα στην 3η γυμνασίου και τα έχω ξεχάσει λιγάκι. Click για ανάπτυξη... Έκανα 5 μαθήματα πριν πάω να δώσω. To proficiency το είχα πάρει ένα χρόνο πριν αλλά ντάξει είχα αρκετά μεγάλη επαφή με την γλώσσα (μεγάλο κόλλημα ). Από τον Φεβρουάριο είναι μια χαρά μου φαίνεται. Θα έχεις υπεραρκετό καιρό. Υ.Γ Σε ποιά σχολή στοχεύεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:43 Η Elisavet21: #542 17-09-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: Έκανα 5 μαθήματα πριν πάω να δώσω. To proficiency το είχα πάρει ένα χρόνο πριν αλλά ντάξει είχα αρκετά μεγάλη επαφή με την γλώσσα (μεγάλο κόλλημα ). Από τον Φεβρουάριο είναι μια χαρά μου φαίνεται. Θα έχεις υπεραρκετό καιρό. Υ.Γ Σε ποιά σχολή στοχεύεις; Click για ανάπτυξη... Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι τα Παιδαγωγικά. Μεγάλο κόλλημα Με ενδιαφέρει όμως και η Αγγλική Φιλολογία, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κλπ κλπ. Έχω πολλές στο μυαλό μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω και τα αγγλικά σαν ειδικό μάθημα. Δεν έχω να χάσω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:45 Ο Kossal έγραψε: #543 17-09-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι τα Παιδαγωγικά. Μεγάλο κόλλημα Με ενδιαφέρει όμως και η Αγγλική Φιλολογία, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κλπ κλπ. Έχω πολλές στο μυαλό μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω και τα αγγλικά σαν ειδικό μάθημα. Δεν έχω να χάσω τίποτα Click για ανάπτυξη... Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Elisavet21: #544 17-09-11 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:50 Ο Kossal έγραψε: #545 17-09-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη ε; Κλασσικά. Και εδώ έκανες σωστή επιλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 04:33 Ο Rebel1 έγραψε: #546 17-09-11 04:33 να πω στα παιδια που δινουν φετος καλη δυναμη και τους ευχομαι να μπουν στις σχολες που θελουν.. ερχεται και η σειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:59 Η natasoula...: #547 17-09-11 10:59 Αρχική Δημοσίευση από christina123: τεχνολογικη...αντε και εγω εκει ειμαι!!! επειδη δε ξερω τπτ. οταν λες Τ1 εννοεις αυτο με το αοδευ και το αεππ ή τη βιοχημεια και την ηλεκτρολογια; εγω ειμαι στο πρωτο!!! Click για ανάπτυξη... Η Τ-1 είναι με Βιοχημεία-Ηλεκτρολογία...(Εγώ ΑΟΔΕ??Ούτε με σφαίρες!!)..Γι' αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην κατεύθυνσή μου,επειδή θεωρείται κάπως πιο σπάνια...Αν και δε βλέπω να υπάρχει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:41 Η Ερινύς έγραψε: #548 17-09-11 13:41 Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Μιας και έχεις περάσει Αγγλική Φιλολογία και θα πάρω σαν ειδικό μάθημα τα αγγλικά, μπορείς να μου πεις αν έκανες μαθήματα πριν πας να δώσεις; Εγώ σκέφτομαι να αρχίσω ιδιαίτερα γύρω στον Φεβρουάριο. Επειδή το πτυχίο μου το πήρα στην 3η γυμνασίου και τα έχω ξεχάσει λιγάκι. Click για ανάπτυξη... Έκανα 5 μαθήματα πριν πάω να δώσω. To proficiency το είχα πάρει ένα χρόνο πριν αλλά ντάξει είχα αρκετά μεγάλη επαφή με την γλώσσα (μεγάλο κόλλημα ). Από τον Φεβρουάριο είναι μια χαρά μου φαίνεται. Θα έχεις υπεραρκετό καιρό. Υ.Γ Σε ποιά σχολή στοχεύεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:43 Η Elisavet21: #542 17-09-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: Έκανα 5 μαθήματα πριν πάω να δώσω. To proficiency το είχα πάρει ένα χρόνο πριν αλλά ντάξει είχα αρκετά μεγάλη επαφή με την γλώσσα (μεγάλο κόλλημα ). Από τον Φεβρουάριο είναι μια χαρά μου φαίνεται. Θα έχεις υπεραρκετό καιρό. Υ.Γ Σε ποιά σχολή στοχεύεις; Click για ανάπτυξη... Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι τα Παιδαγωγικά. Μεγάλο κόλλημα Με ενδιαφέρει όμως και η Αγγλική Φιλολογία, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κλπ κλπ. Έχω πολλές στο μυαλό μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω και τα αγγλικά σαν ειδικό μάθημα. Δεν έχω να χάσω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:45 Ο Kossal έγραψε: #543 17-09-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι τα Παιδαγωγικά. Μεγάλο κόλλημα Με ενδιαφέρει όμως και η Αγγλική Φιλολογία, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κλπ κλπ. Έχω πολλές στο μυαλό μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω και τα αγγλικά σαν ειδικό μάθημα. Δεν έχω να χάσω τίποτα Click για ανάπτυξη... Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Elisavet21: #544 17-09-11 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:50 Ο Kossal έγραψε: #545 17-09-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη ε; Κλασσικά. Και εδώ έκανες σωστή επιλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 04:33 Ο Rebel1 έγραψε: #546 17-09-11 04:33 να πω στα παιδια που δινουν φετος καλη δυναμη και τους ευχομαι να μπουν στις σχολες που θελουν.. ερχεται και η σειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:59 Η natasoula...: #547 17-09-11 10:59 Αρχική Δημοσίευση από christina123: τεχνολογικη...αντε και εγω εκει ειμαι!!! επειδη δε ξερω τπτ. οταν λες Τ1 εννοεις αυτο με το αοδευ και το αεππ ή τη βιοχημεια και την ηλεκτρολογια; εγω ειμαι στο πρωτο!!! Click για ανάπτυξη... Η Τ-1 είναι με Βιοχημεία-Ηλεκτρολογία...(Εγώ ΑΟΔΕ??Ούτε με σφαίρες!!)..Γι' αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην κατεύθυνσή μου,επειδή θεωρείται κάπως πιο σπάνια...Αν και δε βλέπω να υπάρχει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:41 Η Ερινύς έγραψε: #548 17-09-11 13:41 Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kossal: Έκανα 5 μαθήματα πριν πάω να δώσω. To proficiency το είχα πάρει ένα χρόνο πριν αλλά ντάξει είχα αρκετά μεγάλη επαφή με την γλώσσα (μεγάλο κόλλημα ). Από τον Φεβρουάριο είναι μια χαρά μου φαίνεται. Θα έχεις υπεραρκετό καιρό. Υ.Γ Σε ποιά σχολή στοχεύεις; Click για ανάπτυξη... Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι τα Παιδαγωγικά. Μεγάλο κόλλημα Με ενδιαφέρει όμως και η Αγγλική Φιλολογία, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κλπ κλπ. Έχω πολλές στο μυαλό μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω και τα αγγλικά σαν ειδικό μάθημα. Δεν έχω να χάσω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:45 Ο Kossal έγραψε: #543 17-09-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι τα Παιδαγωγικά. Μεγάλο κόλλημα Με ενδιαφέρει όμως και η Αγγλική Φιλολογία, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κλπ κλπ. Έχω πολλές στο μυαλό μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω και τα αγγλικά σαν ειδικό μάθημα. Δεν έχω να χάσω τίποτα Click για ανάπτυξη... Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Elisavet21: #544 17-09-11 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:50 Ο Kossal έγραψε: #545 17-09-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη ε; Κλασσικά. Και εδώ έκανες σωστή επιλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 04:33 Ο Rebel1 έγραψε: #546 17-09-11 04:33 να πω στα παιδια που δινουν φετος καλη δυναμη και τους ευχομαι να μπουν στις σχολες που θελουν.. ερχεται και η σειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:59 Η natasoula...: #547 17-09-11 10:59 Αρχική Δημοσίευση από christina123: τεχνολογικη...αντε και εγω εκει ειμαι!!! επειδη δε ξερω τπτ. οταν λες Τ1 εννοεις αυτο με το αοδευ και το αεππ ή τη βιοχημεια και την ηλεκτρολογια; εγω ειμαι στο πρωτο!!! Click για ανάπτυξη... Η Τ-1 είναι με Βιοχημεία-Ηλεκτρολογία...(Εγώ ΑΟΔΕ??Ούτε με σφαίρες!!)..Γι' αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην κατεύθυνσή μου,επειδή θεωρείται κάπως πιο σπάνια...Αν και δε βλέπω να υπάρχει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:41 Η Ερινύς έγραψε: #548 17-09-11 13:41 Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι τα Παιδαγωγικά. Μεγάλο κόλλημα Με ενδιαφέρει όμως και η Αγγλική Φιλολογία, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κλπ κλπ. Έχω πολλές στο μυαλό μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω και τα αγγλικά σαν ειδικό μάθημα. Δεν έχω να χάσω τίποτα Click για ανάπτυξη... Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:47 Η Elisavet21: #544 17-09-11 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:50 Ο Kossal έγραψε: #545 17-09-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη ε; Κλασσικά. Και εδώ έκανες σωστή επιλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 04:33 Ο Rebel1 έγραψε: #546 17-09-11 04:33 να πω στα παιδια που δινουν φετος καλη δυναμη και τους ευχομαι να μπουν στις σχολες που θελουν.. ερχεται και η σειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:59 Η natasoula...: #547 17-09-11 10:59 Αρχική Δημοσίευση από christina123: τεχνολογικη...αντε και εγω εκει ειμαι!!! επειδη δε ξερω τπτ. οταν λες Τ1 εννοεις αυτο με το αοδευ και το αεππ ή τη βιοχημεια και την ηλεκτρολογια; εγω ειμαι στο πρωτο!!! Click για ανάπτυξη... Η Τ-1 είναι με Βιοχημεία-Ηλεκτρολογία...(Εγώ ΑΟΔΕ??Ούτε με σφαίρες!!)..Γι' αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην κατεύθυνσή μου,επειδή θεωρείται κάπως πιο σπάνια...Αν και δε βλέπω να υπάρχει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:41 Η Ερινύς έγραψε: #548 17-09-11 13:41 Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kossal: Eννοείται πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλες οι σχολές που ανέφερες btw είναι πάρα πολύ καλές. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:50 Ο Kossal έγραψε: #545 17-09-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη ε; Κλασσικά. Και εδώ έκανες σωστή επιλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 04:33 Ο Rebel1 έγραψε: #546 17-09-11 04:33 να πω στα παιδια που δινουν φετος καλη δυναμη και τους ευχομαι να μπουν στις σχολες που θελουν.. ερχεται και η σειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:59 Η natasoula...: #547 17-09-11 10:59 Αρχική Δημοσίευση από christina123: τεχνολογικη...αντε και εγω εκει ειμαι!!! επειδη δε ξερω τπτ. οταν λες Τ1 εννοεις αυτο με το αοδευ και το αεππ ή τη βιοχημεια και την ηλεκτρολογια; εγω ειμαι στο πρωτο!!! Click για ανάπτυξη... Η Τ-1 είναι με Βιοχημεία-Ηλεκτρολογία...(Εγώ ΑΟΔΕ??Ούτε με σφαίρες!!)..Γι' αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην κατεύθυνσή μου,επειδή θεωρείται κάπως πιο σπάνια...Αν και δε βλέπω να υπάρχει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:41 Η Ερινύς έγραψε: #548 17-09-11 13:41 Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Να 'σαι καλά ! Βλέπω ότι έχεις περάσει και Αγγλική Φιλολογία στην Θεσ/νίκη. Εκεί θέλω και εγώ Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη ε; Κλασσικά. Και εδώ έκανες σωστή επιλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 04:33 Ο Rebel1 έγραψε: #546 17-09-11 04:33 να πω στα παιδια που δινουν φετος καλη δυναμη και τους ευχομαι να μπουν στις σχολες που θελουν.. ερχεται και η σειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:59 Η natasoula...: #547 17-09-11 10:59 Αρχική Δημοσίευση από christina123: τεχνολογικη...αντε και εγω εκει ειμαι!!! επειδη δε ξερω τπτ. οταν λες Τ1 εννοεις αυτο με το αοδευ και το αεππ ή τη βιοχημεια και την ηλεκτρολογια; εγω ειμαι στο πρωτο!!! Click για ανάπτυξη... Η Τ-1 είναι με Βιοχημεία-Ηλεκτρολογία...(Εγώ ΑΟΔΕ??Ούτε με σφαίρες!!)..Γι' αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην κατεύθυνσή μου,επειδή θεωρείται κάπως πιο σπάνια...Αν και δε βλέπω να υπάρχει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:41 Η Ερινύς έγραψε: #548 17-09-11 13:41 Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να πω στα παιδια που δινουν φετος καλη δυναμη και τους ευχομαι να μπουν στις σχολες που θελουν.. ερχεται και η σειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:59 Η natasoula...: #547 17-09-11 10:59 Αρχική Δημοσίευση από christina123: τεχνολογικη...αντε και εγω εκει ειμαι!!! επειδη δε ξερω τπτ. οταν λες Τ1 εννοεις αυτο με το αοδευ και το αεππ ή τη βιοχημεια και την ηλεκτρολογια; εγω ειμαι στο πρωτο!!! Click για ανάπτυξη... Η Τ-1 είναι με Βιοχημεία-Ηλεκτρολογία...(Εγώ ΑΟΔΕ??Ούτε με σφαίρες!!)..Γι' αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην κατεύθυνσή μου,επειδή θεωρείται κάπως πιο σπάνια...Αν και δε βλέπω να υπάρχει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:41 Η Ερινύς έγραψε: #548 17-09-11 13:41 Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina123: τεχνολογικη...αντε και εγω εκει ειμαι!!! επειδη δε ξερω τπτ. οταν λες Τ1 εννοεις αυτο με το αοδευ και το αεππ ή τη βιοχημεια και την ηλεκτρολογια; εγω ειμαι στο πρωτο!!! Click για ανάπτυξη... Η Τ-1 είναι με Βιοχημεία-Ηλεκτρολογία...(Εγώ ΑΟΔΕ??Ούτε με σφαίρες!!)..Γι' αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην κατεύθυνσή μου,επειδή θεωρείται κάπως πιο σπάνια...Αν και δε βλέπω να υπάρχει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:41 Η Ερινύς έγραψε: #548 17-09-11 13:41 Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:33 Η natasoula...: #549 17-09-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Εμ ειστε σπανιοι και δυσεύρετοι τι να σας κάνουμε Click για ανάπτυξη... (Τώρα αυτό είναι καλό.....???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:46 Η Χαρουλιτα: #550 17-09-11 14:46 Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η natasoula...: #551 17-09-11 14:54 Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία τότε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Χαρουλιτα: #552 17-09-11 15:04 Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυριο θα γραψω το πρωτο μου επισημο διαγωνισμα Γ' λυκειου και αυτο θα ειναι φυσικη ολο το πρωτο κεφαλαιο! Wish me good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο ἅλς έγραψε: #553 17-09-11 15:19 "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:30 Η natasoula...: #554 17-09-11 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: "Σπάνια" Νatasula και εγώ Τ1 (είμαστε 9 στο τμήμα). Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία κάνουμε μόνοι μας και Μαθηματικά & Φυσική Κατ. με τη Θετική. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια??Ωραία!!Εμείς είμαστε 5...Αλλά έτσι κι αλλιώς Μαθηματικά+Φυσική κάνουμε όλοι μαζί,θετικοί κ τεχνολογικοί....17 είμαστε όλοι κι όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:36 Ο ἅλς έγραψε: #555 17-09-11 15:36 Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή επιτυχία να έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:41 Η natasoula...: #556 17-09-11 15:41 Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:48 Ο Dias έγραψε: #557 17-09-11 15:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: είμαι στην Τ-1!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: και εγώ Τ1 Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και στους δύο για την επιλογή σας. Δεν θα το μετανοιώσετε. Καλή μελέτη για καλή επιτυχία. (Είμαι βετεράνος της Τ-1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:52 Η Ερινύς έγραψε: #558 17-09-11 15:52 Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω παντως μονο στο αισκουλ βρηκα ατομα τς Τ-1...ειστε οντως δυσευρετοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:53 Ο ἅλς έγραψε: #559 17-09-11 15:53 Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ε όχι και βετεράνος, παλιός ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #560 17-09-11 15:54 εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω απο το αισκουλ εμαθα οτι υπηρχε αυτη η τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.