Θα σου πω κάτι ακόμα για να μου πεις την γνώμη σου.
Στην Α και στην Β λυκείου είχα έναν καθηγητή στα μαθηματικά, ο οποίος μου άρεσε. Έχω συνηθίσει στον τρόπο μαθήματος του και γενικά είχαμε μια σύνδεση μετά απο 2 χρόνια. Μου έφερνε παραπάνω ασκήσεις (επιλεγμένες) και ήταν πρόθυμος να κάτσει και όλο το διάλειμμα για να μου λύσει απορίες. Τα παιδιά κάνανε φροντιστήριο και δεν ασχολούνταν με τις ασκήσεις που μας έφερνε, οπότε ήμουν ο μόνος που τις έκανε.
Ξαφνικά εχτές μου πέταξε ένας συμμαθητής ότι θα φύγει του χρόνου. Αυτό εμένα με καταστρέφει απο πολλές απόψεις. Αν και μου είπε ότι και στην περίπτωση που φύγει να συνεχίσω να διαβάζω με τον ίδιο τρόπο. Και μου λέει εχτές η μητέρα μου, γιατί δεν τον παίρνουμε να σου κάνει ιδιαίτερα?
Ο καθηγητής ήταν στον 3 ή 4 χρόνο διορισμένος και πριν έκανε σε φροντιστήριο μάθημα. Αλλά στο σχολείο μας έλεγε ότι αυτά δεν χρειάζονται και ότι μπορούμε και μονοί μας. Με άλλα λόγια ουδέποτε έψαχνε για "πελάτες" όπως έχω ακούσει ότι κάνουν πολλοί. Εκεί, στο μάθημα του δημοσίου σχολείου όλα. Δεν του άρεσε το όλο θέμα" πληρώνω για να μάθω". Άρα και στην περίπτωση που τον φώναζα και συμφωνούσε είτε για να με βοηθήσει είτε για παραπάνω εισόδημα, δεν θα με χρέωνε πολύ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω, αν και έχω την άποψη ότι δεν θα συμφωνούσε καν.
Λες να είναι καλή ιδέα να του ζητήσω να μου κάνει ιδιαίτερα, ή θα με πάρει με κακό μάτι?
Όσο αφορά αυτήν στο φροντιστήριο, θα κάνω σήμερα και αύριο μάθημα ακόμη και μετά βλέπουμε. Να δω αν θα συνεχίσω να νιώθω έτσι.
Με την Γ' Λυκείου δεν παίζουμε...