Δια ξέρεις τι ξέρω εγώ;
Οτι αυτό το γ@μημενο κ#λοσύστημα των πανελληνίων αλλά κ γενικότερα (σχολειο κτλ ) θέλει να μας κάνει εγωκεντρικά συμφεροντολογικά ,μικρά ανθρωπάκια.
Να μη βοηθάμε ο ενας τον αλλον, να μην υπάρχει αλληλεγύη και αγάπη μεταξύ μας .
Όχι ... ο καθένας για τη πάρτη του, ο θανατός σου η ζωή μου.
Μας γαμ@νε τη ψυχολογία όλη τη χρονιά, γινόμαστε μίζεροι ,γεμάτοι νευρα αγχος και στεναχώρια στα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας.
Αντί το σχολείο ειδικά τη τελευταία χρονιά να γεμίζει τα παιδιά -που αυριο θα ειναι ενηλικες πολίτες - με αισθήματα αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και να σκέφτονται συλλογικά ...τα κάνει να σκέφτονται μόνο πως θα πατήσουν κάτω το διπλανό τους για να ανεβουν οι ίδιοι πιο πάνω.
Γιατί αν τον βοηθήσουν μπορεί αυτός να πάρει δύο μόρια παραπάνω και μπει στη θέση τη δική μου στη σχολή.

Ή μπορεί αυτός να ήταν ρεμάλι και να μη διαβαζε κ αν τον βοηθησω θα αδικηθεί κάποιο παιδί που διάβαζε, και είναι κρίμα γιατί αυτός ο αχρηστος που δε τα ηξερε καλά δεν αξιζε να γράψει .
Παιδιά μη γινόμαστε μίζεροι και μικροί!!! Ούτε ο βαθμός που θα βγάλεις στη κωλοπανελληνιες , ούτε 200 πτυχία από 300 σούπερ σχολές θα σε κάνουν ανθρωπο .
Και έτσι όπως ΄εχουν γινει τα πράματα ούτε κάτι άλλο σου εξασφαλίζουν εδώ που τα λεμε.
Κάντε τη προσπάθεια σας, κυνηγήστε αυτό που αγαπάτε αλλά από κει και πέρα μη κάθεστε να στεναχωριέστε για τις σκατοεξετάσεις γιατί δεν καθορίζουν τη ζωή μας όπως μας έχουν πιπιλήσει το μυαλό.
Δεν κρίνουν το μέλλον μας!!!Αν αγαπάς κάτι ,θα το κάνεις.
Δεν υπάρχει περίπτωση,μπορεί να περάσεις από χιλια μυρια κυματα-δοκιμασίες αλλά θα το καταφέρεις αν εχεις πίστη.

Δυνατά παιδιά μη απογοητεύεστε και προπαντώς μη στεναχωριέστε αν κάτι δεν πάει καλά.
Καλή δύναμη σε όλους!
Υ.Γ. Είπα τα Σ-Λ στον μπροστινό μου στης γενικής -Κρεμάστε με!!