vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
υπαρχει κανεις αλλος που βαρεθηκε να διαβαζει και τα χει γραμμενα?
υπαρχει κανεις αλλος που βριζει επειδη βαλαν τις πανελλήνιες τοσο αργα?
κανεις που να θελει να γραψει αυριο κιολας?
πείτε με μαζοχιστή, αλλά προσωπικά και σε ένα μήνα αργότερα να άρχιζαν ακόμα καλύτερα θα λεγα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
πείτε με μαζοχιστή, αλλά προσωπικά και σε ένα μήνα αργότερα να άρχιζαν ακόμα καλύτερα θα λεγα..
μαζοχιστης? μπα οχι! ολοι το ιδιο λενε!
τι στο καλο....δεν βαρεθηκατε να διαβάζετε?
οτι μαθαμαι μαθαμαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
μαζοχιστης? μπα οχι! ολοι το ιδιο λενε!
τι στο καλο....δεν βαρεθηκατε να διαβάζετε?
οτι μαθαμε μαθαμε!
αυτό είναι το θέμα
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό είναι το θέμα
τι να σου πω τωρα! απλα επειδη αυτο το λενε πολλοι , μεχρι και οι καλυτεροι μαθητες και επειδη δεν ξερω τι γνωσεις εχεις θα σου πω απλα οτι αν διαβαζες ολη την χρονια και εχεις κανει μια καλη προσπαθεια θα ανταμειφθείς οποτε μην αγχώνεσαι!
Dias
Επιφανές μέλος
Τα δικά μας είναι έτοιμα, ωραία, πλαστικοποιημένα, με διάφορα χρώματα ανάλογα με την κατεύθυνση (η Τ-1 μου έχει πορδοκαλί). Μας τα δείξανε, αλλά δεν μας τα δίνουν ακόμα για να μην τα χάσουμε.Γνωριζετε τιποτα για τα δελτια εξεταζομενων ?
Παρών!!!υπαρχει κανεις αλλος που βαρεθηκε να διαβαζει και τα χει γραμμενα? υπαρχει κανεις αλλος που βριζει επειδη βαλαν τις πανελλήνιες τοσο αργα? κανεις που να θελει να γραψει αυριο κιολας?
Ακριβώς αυτό!!!οτι μαθαμε μαθαμε!
stevedionys
Νεοφερμένος
πες τα χρυσοστομε ... !!υπαρχει κανεις αλλος που βαρεθηκε να διαβαζει και τα χει γραμμενα?
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Eγώ απο τη μια θα ηθελα να γραψουμε αυριο κιολας, απο την αλλη ομως θελω να διαβασω οσο γινεται περισσοτερο για να μην αγχωνομαι πως δεν τα ξερω.υπαρχει κανεις αλλος που βαρεθηκε να διαβαζει και τα χει γραμμενα?
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
και νόμιζα πως ήμουν ο μόνος που έχω σκατοβαρεθεί την ζωή μου να διαβάζω!!!!!!! αντε να δώσουμε!! δεν περνάνε οι μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπαρχει κανεις αλλος που βαρεθηκε να διαβαζει και τα χει γραμμενα?
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνωμη σε ποιο σχολειο πηγαινεις κ ειναι ολα τοσο τελεια (οσο γραφεις)Τα δικά μας είναι έτοιμα, ωραία, πλαστικοποιημένα, με διάφορα χρώματα ανάλογα με την κατεύθυνση (η Τ-1 μου έχει πορδοκαλί). Μας τα δείξανε, αλλά δεν μας τα δίνουν ακόμα για να μην τα χάσουμε.
Παρών!!!
Ακριβώς αυτό!!!
Siritoss
Νεοφερμένος
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Σε δημόσιο σχολείο της Αττικής πηγαίνω. Δεν είπα ποτέ ότι είναι όλα τέλεια. Και το ότι έχουμε χρωματιστά καρτελάκια δεν είναι κάτι σπουδαίο. Απλά ο διευθυντής είναι ψείρας και κάνει μερικά παραπάνω πραγματάκια.Συγγνωμη σε ποιο σχολειο πηγαινεις κ ειναι ολα τοσο τελεια (οσο γραφεις)
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον. Απ'ότι άκουσα από εδώ μέσα και από έξω γενικά, θα καταργηθεί και το 10% που σημαίνει μείωση θέσεων. Επίσης κάποιες σχολές θα "εξαφανιστούν" που σημαίνει μείωση θέσεων. Τέσπα θα δείξειθα μειωθεί,εν τέλει,ο αριθμός των εισακτέων?αν ναι, θα αφορά όλες τις σχολές?
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί πήγα θεωρητική? Γιατί ήμουν ηλίθια.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεωρω οτι ολοι βαρεθηκαμε,αλλα βλεπουμε πια το φως στην ακρη του τουνελΕγω δεν θελω να κοιμηθω θελω να βγω εξω, να γυμναστω,να παω για shopping therapy,να γελασω,να κανω βλακειες,να μην σκεπτομαι τις πανελληνιες. Πηγα θεωρητικη για να γινω δικηγορος...Για να δουμε.....Θέλω να πέσω σε ένα κρεβάτι και να κοιμάμαι 3 μέρες συνεχόμενα. Βαρέθηκα να διαβάζω κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Τόσα άχρηστα, τόσες αναλύσεις επί αναλύσεων χωρίς κανένα απολύτως νόημα και ουσία.
Γιατί πήγα θεωρητική? Γιατί ήμουν ηλίθια.
Ξέρει κανεις αν αληθεύει κάτι τέτοιο;
Siritoss
Νεοφερμένος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεωρω οτι ολοι βαρεθηκαμε,αλλα βλεπουμε πια το φως στην ακρη του τουνελΕγω δεν θελω να κοιμηθω θελω να βγω εξω, να γυμναστω,να παω για shopping therapy,να γελασω,να κανω βλακειες,να μην σκεπτομαι τις πανελληνιες. Πηγα θεωρητικη για να γινω δικηγορος...Για να δουμε.....
Εγω πηγα για ψωνια τη Μεγαλη Πεμπτη...
Καλα, το να βγω εξω για εναν καφε εχω ξεχασει πως ειναι.. Εχω να βγω απο καπου τον φερβρουαριο που ητα ο χορος του σχολειου μας.. Δε βλεπω κανενα φως ομως. Δε μου αρεσει καμια σχολη του πρωτου πεδιου. Οταν λεω καμια, εννοω καμια. Ουτε νομικη θελω,ουτε παιδαγωγικα,ουτε φιλολογια(τη μισω), ουτε ψυχολογιες κλπ. Ειμαι σε αδιεξοδο. Σκεφτομαι τα τει του τριτου πεδιου, καποια ειναι αρκετα ενδιαφεροντα,αλλα κ παλι δεν ειμαι σιγουρη τι μου αρεσει. Νιωθω πως οτι και να επιλεξω στο τελος θα απογοητευτω.
Δεν εχω εναν στοχο, να πω διαβαζω γι αυτο, επειδη θελω να κανω αυτο στη ζωη μου. Το μονο που μου δινει λιγη υπομονη, ειναι τα ταξιδια που εχω προγραμματισει να κανω. Αν δεν υπηρχε κ αυτο καπου στο βαθος, θα ειχα παρατησεο τα παντα. Μισω ολα οσα κανουμε. Επρεπε να ειχα παει θετικη. Αφου παντα μ αρεσαν αυτα τα μαθηματα και τα πηγαινα μια χαρα... Τι να πω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.