NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα σου πω, αλλά μην το πεις πουθενά: https://www.google.gr/
Το που τα βρισκεις ηταν τροπος του λεγειν... Το παραξενο ειναι που καθεσαι και ψαχνεις εικονες για καθε σου ποστ
Εσυ τι εχεις να πεις για το αρθρο στα ΝΕΑ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Αυτό που λέει για μείωση των εισαγομένων φοιτητών είναι πολύ σοβαρό. Οι σχολές πάντα θέλουν λιγότερους και θέλουν από πριν να υπάρχουν οι θέσεις όσων πάνε με μεταγραφή. Άρα όσοι δεν έχουμε καρπερούς γονείς την έχουμε άσκημα.Εσυ τι εχεις να πεις για το αρθρο στα ΝΕΑ;
- - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - -
Για τις αλλαγές που θα γίνουν δεν έχω παρακολουθήσει και πολυ το θέμα γιατί δεν με πιάνει. Πάντως έτσι πρόχειρα βλέπω τα εξής:
1) Μειώνονται τα θετικά μαθήματα και αυξάνονται τα θεωρητικά. (Έλεος!!!)
2) Τόσες επιλογές πώς θα γίνουν? Θα είναι 2-3 παιδιά σε κάθε τμήμα? Ή θα ενώσουν τα σχολεία μεταξύ τους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
pipis852
Νεοφερμένος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
δω τωρα τριτη λυκειου μεσα απο 25 μαθηματα επιλογης σου λενε να διαλεξεις αναμεσα σε οικονομια και πολυμεσα.../quote]
ε καλα αυτο εννοειται...
παιδια πως τα πατε με το διαβασμα μεχρι τωρα;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
παιδια πως τα πατε με το διαβασμα μεχρι τωρα;
Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος , μπαίνω σιγά-σιγά σε καλούς ρυθμούς
Ούτε κάνω υπερβολές και ξεκουράζομαι ! Ξεκούραση και Πρόγραμμα -> Απαραίτητα !
Μια χαρά...7 μήνες + κάτι ψιλά μένουν so αχαχα
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την ακριβεια αυτη τη στιγμη ειναι 31 βδομαδες, 23 ωρες και 10 λεπτα οποτε πολυ ! (βλεπε: υπογραφη μου)...7 μήνες + κάτι ψιλά μένουν so αχαχα
Παντως εγω εχω χαθει καπου με το σχολειο και το φροντιστηριο. Κανω του φροντιστηριου και δεν προλαβαινω του σχολειου... Τελικα λεω να κανω ολα τα φροντιστηριακα το σαβ/κο (απο ασκησεις) και τις καθημερινες να διαβαζω για το σχολειο + γενικη μελετη...Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος , μπαίνω σιγά-σιγά σε καλούς ρυθμούς
Ούτε κάνω υπερβολές και ξεκουράζομαι ! Ξεκούραση και Πρόγραμμα -> Απαραίτητα !
(Πολυ )
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Για την ακριβεια αυτη τη στιγμη ειναι 31 βδομαδες, 23 ωρες και 10 λεπτα οποτε πολυ ! (βλεπε: υπογραφη μου)
Παντως εγω εχω χαθει καπου με το σχολειο και το φροντιστηριο. Κανω του φροντιστηριου και δεν προλαβαινω του σχολειου... Τελικα λεω να κανω ολα τα φροντιστηριακα το σαβ/κο (απο ασκησεις) και τις καθημερινες να διαβαζω για το σχολειο + γενικη μελετη...
(Πολυ )
Πιο πολύ δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου!
Χάνεσαι...όντως!
Το Σαβ/κο είναι η λύση...αλλά όταν εννοείς για το σχολείο εννοείς μονο για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα ( έτσι; ) ... όχι π.χ Ιστορία Γενικής ή Θέματα Χριστιανικής Ηθικής
Έτσι αλλά πρόσεχε μην τρελαθείς κιόλας , χαχα
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σας ρωτησω....Ποια σχολη εχετε βαλει στο ματι για να περασετε?
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Να σας ρωτησω....Ποια σχολη εχετε βαλει στο ματι για να περασετε?
τει ιατρικής
Brynja
Νεοφερμένος
οσο για σχολες δεν εχω βαλει μια στο ματι αλλα αρκετες!8)
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τρελος εισαι; Πού χρονος για τα γενικης......αλλά όταν εννοείς για το σχολείο εννοείς μονο για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα ( έτσι; ) ... όχι π.χ Ιστορία Γενικής ή Θέματα Χριστιανικής Ηθικής
Vamos3
Νεοφερμένος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια ποσες ωρες διαβαζετε περιπου την ημερα? Και για να προλαβω αυτους που θα αρχισουν να λενε, ο καθενας διαβαζε οσο του χρειαζεται κλπ, θελω να μαθω τις ωρες, καθαρα απο περιεργεια και οχι για να συγκρινω με τον εαυτο μου.
Εξαρτάται τη μέρα!Τις καθημερινές διαβάζω 3-4 ώρες συνήθως και το Σ/Κ 5-7,ανάλογα την ποσότητα διαβάσματος και την αποδοτικότητά μου!Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένη από το διάβασμά μου,γιατί δεν έχω φτάσει σε κάτι άλλα τρελά ωράρια που βλέπω και ακούω(ακόμα) και έχω και ελεύθερο χρόνο!
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως παιδιά αυτη τη χρονια θα ακουσουμε πολλα απο καποιους για τρελες ώρες διαβασματος και ξενυχτια.Μην τα πιστευετε όλα πολλοι λένε ψέματα ο καθενας για τους δικους του λόγους .Μη μασατε !
Lamprost
Νεοφερμένος
Διαβάστε τώρα που έχετε πολλές δυνάμεις, γιατί μετα τα Χριστούγεννα και ειδικά τους 2 τελευταίους μήνες η κούραση θα είναι μεγάλη...
Καλή δύναμη!!!!
Dalian
Περιβόητο μέλος
2.5 ή 3 το μεσημερι, [μεσολαβουν 2-3 ωρες φροντιστηριο] + αλλες 3-4 το βραδυ. 'Νταξ, δεν ειναι ιδιαιτερα κουραστικο γιατι κανω τα ιδια απο 13 Σεπτεμβρη, επομενως ο οργανισμος μου τωρα εχει ψιλο συνηθισει... Επειτα κοιμαμαι 6 ή 7 ώρες -- ανάλογα τη μεραΠαιδια ποσες ωρες διαβαζετε περιπου την ημερα? Και για να προλαβω αυτους που θα αρχισουν να λενε, ο καθενας διαβαζε οσο του χρειαζεται κλπ, θελω να μαθω τις ωρες, καθαρα απο περιεργεια και οχι για να συγκρινω με τον εαυτο μου.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δεν έχω μπει ακόμα σε ρυθμούς εντατικού διαβάσματος,με την έννοια ότι μετά το φροντιστήριο,δεν κάθομαι ποτέ να διαβάσω.Για κάποιο περίεργο λόγο είμαι καλός,δηλαδή δεν αφήνω κομμάτια αδιάβαστα και έχω γράψει πάνω απο 18 στα διαγωνίσματα.Παρολ' αυτά,τις μέρες που δεν έχω φροντιστήριο διαβάζω αρκετά.Δεν μπορώ να σας πω τον ακριβή αριθμό ωρών γιατί ποτέ δεν κάθησα να πω διάβασα από τότε μέχρι τότε.Όταν θα καθήσω να διαβάσω συγκεντρώνομαι και κάνω τη δουλειά μου,χωρίς να με νοιάζει πόση ώρα θα μου πάρει.Αλλά,δεν μπορώ να πω ότι αποδίδω 100% και ότι είμαι ευχαριστημένος με την ποσότητα του διαβάσματος που κάνω.
Τα ιδια και εγω! Απο σαββατοκυριακο θα αρχισω να σπρινταρω λιγο...
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.