@Κωστα: μιλας εσυ αγωνια και αγχος παλικαρι μου??

@Αρετη: δεν μπορω να προβλεψω με σιγουρια, αλλα ναι πιστευω υπαρχουν πιθανοτητες φετος να δουμε ακομα και τοσο μεγαλη πτωση των βασεων για τους γνωστους λογους! αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις τις θεσεις που δινει αυτη η σχολη στους υποψηφιους απο ΤΕΕ φετος και να τις συγκρινεις με τα στατιστικα των φετινων βαθμων στο αντιστιχο μαθημα...
πχ η πληροφορικη θεσσαλονικης που θελω εγω, δινει 3 θεσεις για τους φετινους υποψηφιους ΤΕΕ (το 2.5% των θεσεων).
τα ατομα που δωσανε φετος το αντιστοιχο μαθημα πανελληνιες (μεταδοση δεδομενων και δικτυα υπολογιστων 2) ειναι συνολικα 122 εκ των οποιων οι 36 γραψανε πανω απο 120/200 που υποτιθεται οτι ειναι ο βαθμος μου..
αρα δεν παιζει αυτοι οι 36 που εγραψαν καλυτερα να μην καλυψουν τις 3 θεσεις που μας δινει το ΤΕΙ διοτι η πληροφορικη θεσσαλονικης ειναι παντα απ τις πρωτες επιλογες των υποψηφιων και σιγουρα θα καλυφθουν
βεβαια δεν υπολογισα καθολου τα αλλα 2 μαθηματα (νεα/μαθ)......
με λιγα λογια κοιτα ποσες θεσεις δινει η σχολη και πες εαν ειναι σχολη που συνηθως την προτιμουν οι υποψηφιοι (λογικα αν ειναι σε αθηνα τοτε θα την προτιμουν)