manos66
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης είδα ότι η Περίληψη πιάνει 20 μονάδες αντι για 25και οι 5 αυτές μονάδες πήγαν στις λεξικολογικές και οι 10 μονάδες της Έκθεσης πήγαν σε Σ-Λ κατανόησης του κειμένου........Ετσι θα είναι και στα ΓΕΛ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Άρα Διαφήμιση δε θα πέσει λογικά στα ΓΕΛ ε? Εύκολα τους έβαλαν πάντως...
Επίσης είδα ότι η Περίληψη πιάνει 20 μονάδες αντι για 25και οι 5 αυτές μονάδες πήγαν στις λεξικολογικές και οι 10 μονάδες της Έκθεσης πήγαν σε Σ-Λ κατανόησης του κειμένου........Ετσι θα είναι και στα ΓΕΛ?
Δεν το νομίζω...Στα επάλ ίσως αλλά στα γέλ όχι....
Guest 272341
Επισκέπτης

-----------------------------------------
παιδια δεν ειναι πανευκολα τα θεματα??μακαρι και εμεις να γραφαμε σε αυτα!!η κολλητη μου που εδωσε τα πηγε τελεια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341
Επισκέπτης

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Guest 272341
Επισκέπτης

paris_2
Νεοφερμένο μέλος

sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια αν δν εχω γραψει τιτλο στην εκθεση ποσους βαθμους λετε να αφεραισουν?
Απο 5 μεχρι 8 λεω εγω!Αναλόγος και με τον βαθμολογητή βέβαια!!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Οχι είπαμε 1-2 μόρια και αν εξαρτάται από τον βαθμολογητή.Αν είναι καλη μπορεί και να μην κόψει...Απο 5 μεχρι 8 λεω εγω!Αναλόγος και με τον βαθμολογητή βέβαια!!
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι είπαμε 1-2 μόρια και αν εξαρτάται από τον βαθμολογητή.Αν είναι καλη μπορεί και να μην κόψει...
Οχι ρε συ!Εχω ρωτήσει και μου ειπαν αν θέλει μπορει να σου κόψει μέχρι 5 (ενταξει το 8 που είπα είναι υπερβολή) γιατί σε ένα άρθρο ο τίτλος είναι πολύ βασικός!!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Οχι ρε συ!Εχω ρωτήσει και μου ειπαν αν θέλει μπορει να σου κόψει μέχρι 5 (ενταξει το 8 που είπα είναι υπερβολή) γιατί σε ένα άρθρο ο τίτλος είναι πολύ βασικός!!
Δεν κόβει όσο θέλει συγκεκριμένο είναι.Δεν ξέρω αν κόβει άν ο τίτλος δεν του αρέσει...
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Μακαρι να τα πηγατε καλα..! Καλα αποτελεσματα.
Παντως τα παιδια τ ΓΕΝ τα πηγανε χαλια (τα πιο πολλα).Στην ΕΚΘΕΣΗ
Guest 272341
Επισκέπτης

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.