*stereohead
Νεοφερμένο μέλος

Με το στρατό όμως τι κάνω? Απλά τους ενημερώνω πώς ξαναδίνω, πηγαίνοντας στο στρατολογικό γραφείο που ανήκω και δίνοντας τους κάποια πιστοποίηση από το σχολείο όπου αποφοίτησα, ότι θα ξαναδώσω;
Ή περιπλέκονται τα πράγματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ έχει τα τηλέφωνα των στρατολογικών γραφείων αν θες να επικοινωνήσεις για το τι δικαιολογιτικά χρειάζεται να έχεις μαζί σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα πας στο σχολειο και θα ζητησεις χαρτι για την στρατολογια... μετα θα πας στη στρατολογια της περιοχης σου και θα παρεις αναβολη 1-2 χρονια!
*stereohead
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

*stereohead
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

steliospap
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
slevin
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juggernaut
Νεοφερμένο μέλος

Εαν μετα το μηχανογραφικο, δεν περασω σε καμια σχολη απο αυτες που επελεξα, τι γινεται; Πρεπει να παω φανταρος ή μπορω να παρω αναβολη με τη δικαιολογια πως ξαναδινω ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
**Ξερω πως πρεπει να βαλω διαφορες σχολες με χαμηλες και ψηλες βαθμ. αλλα λεμε σε περιπτωση ......
Sorry για double post αλλα σε λιγο δεν θα εχω internet και ειμαι σε βιασυνη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος

Μια ακομα ερωτηση , παρακαλω επειδη ειναι ΑΡΚΕΤΑ σοβαρη να μου απαντησει μονο οποιος ξερει την απαντηση και δεν κανει εικασιες.. ευχαριστω
Εαν μετα το μηχανογραφικο, δεν περασω σε καμια σχολη απο αυτες που επελεξα, τι γινεται; Πρεπει να παω φανταρος ή μπορω να παρω αναβολη με τη δικαιολογια πως ξαναδινω ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
**Ξερω πως πρεπει να βαλω διαφορες σχολες με χαμηλες και ψηλες βαθμ. αλλα λεμε σε περιπτωση ......
Sorry για double post αλλα σε λιγο δεν θα εχω internet και ειμαι σε βιασυνη
Σε περίπτωση που ξαναδώσεις και σε καλέσουν να παρουσιαστείς,μπορείς να πάρεις αναβολή με χρήση του απολυτηρίου λυκείου,το οποίο υποθέτω σίγουρα θα 'χεις.
μπορείς να κοιτάξεις περισσότερα κι εδώ:
https://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=48362&cat_id=175
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.