J.Cameron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο J.Cameron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:27 Ο J.Cameron: #1 10-02-24 16:27 Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:36 Ο Panzerkampfwagen: #2 10-02-24 17:36 Ναι! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.520 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:05 Η Kate1914 έγραψε: #3 10-02-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Έχεις ή όχι δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις! Και αφού δεν πέρασες για τόσο λίγο, μάλλον έχεις ελπίδες. Εσύ δώσε και ό,τι γίνει. Καλή επιτυχία! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 11-02-24 02:10 Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Ε αμα καιγεσαι για την νομικη εχεις ελπιδες κατι σε 70% για το 2024 και κατι σε 99% για το 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz Neptune Mke giannis062006 J.Cameron Antonia Alexandra monika20 user2k Ανδριάνα panaman fraoulit Kate1914 Maynard Guhahg5837 persour Nala tsiobieman Marel Obi-Wan Kenobi Christr22 Leo komm ilias_21 constansn Γιωργος15773 iiTzArismaltor_ Scandal Schlimazel Dr. Gl. Luminous suaimhneas Than003 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:36 Ο Panzerkampfwagen: #2 10-02-24 17:36 Ναι! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.520 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:05 Η Kate1914 έγραψε: #3 10-02-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Έχεις ή όχι δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις! Και αφού δεν πέρασες για τόσο λίγο, μάλλον έχεις ελπίδες. Εσύ δώσε και ό,τι γίνει. Καλή επιτυχία! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 11-02-24 02:10 Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Ε αμα καιγεσαι για την νομικη εχεις ελπιδες κατι σε 70% για το 2024 και κατι σε 99% για το 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz Neptune Mke giannis062006 J.Cameron Antonia Alexandra monika20 user2k Ανδριάνα panaman fraoulit Kate1914 Maynard Guhahg5837 persour Nala tsiobieman Marel Obi-Wan Kenobi Christr22 Leo komm ilias_21 constansn Γιωργος15773 iiTzArismaltor_ Scandal Schlimazel Dr. Gl. Luminous suaimhneas Than003 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.520 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:05 Η Kate1914 έγραψε: #3 10-02-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Έχεις ή όχι δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις! Και αφού δεν πέρασες για τόσο λίγο, μάλλον έχεις ελπίδες. Εσύ δώσε και ό,τι γίνει. Καλή επιτυχία! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 11-02-24 02:10 Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Ε αμα καιγεσαι για την νομικη εχεις ελπιδες κατι σε 70% για το 2024 και κατι σε 99% για το 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Έχεις ή όχι δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις! Και αφού δεν πέρασες για τόσο λίγο, μάλλον έχεις ελπίδες. Εσύ δώσε και ό,τι γίνει. Καλή επιτυχία!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 02:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 11-02-24 02:10 Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Ε αμα καιγεσαι για την νομικη εχεις ελπιδες κατι σε 70% για το 2024 και κατι σε 99% για το 2025
Αρχική Δημοσίευση από J.Cameron: Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πρωτοετής του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,έχοντας περάσει με την 2η φορά, και δυστυχώς ή ευτυχώς(αυτό ο χρόνος θα το δείξει) δεν πέρασα στην νομική δπθ για μόλις 150 μόρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω ελπίδες με το 10% φέτος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Ε αμα καιγεσαι για την νομικη εχεις ελπιδες κατι σε 70% για το 2024 και κατι σε 99% για το 2025