Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69.017 εγγεγραμμένα μέλη και 3.605.888 μηνύματα σε 107.312 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 1.454 άτομα.
Ναι γίνεται να μείνεις εκεί που πέρασες αρχικάΗθελα επισης να ρωτησω, αν οσο περιμενω το 10% αυτην την χρονια, Γινεται να παω κανονικα στο τμημα φυσικοθεραπειας, και εν τελει αν δεν περασω εκει που θελω, γινεται να παραμεινω στην φυσικοθεραπεια , ή αν ειναι αναγκαστικο να παω εκει που μπηκα με το 10%.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τους αθλητές αλλά ένας απλός μαθητής με 17.000 δεν έχει πιθανότητες με 10% για οδοντιατρική ή φαρμακευτική Αθήνα ή ΘεσσαλονίκηΕιναι συνεπως εφικτο να μπω με 17.000 πχ μορια που συγκεντρωνω συνολικα
Ναι σωστα τα λες, αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη.Καλησπερα ειμαι αποφοιτοσ λυκειου που στις πανελληνιες εγγραψα 16 περιπου χιλιαδες μορια, ενω εχω 8% απο πανελληνια διακριση σε αθλημα. ειχα σκοπο να περασω στην οδοντιατρικη σχολη Αθηνων ή θεσσαλονικης , ακομη και στη φαρμακευτικη, Ομως τελικα μπηκα στη φυσικοθεραπεια. Ψαχνοντας λιγο στον οδηγο σταδιοδρομιιας παρατηρησα οτι στην κατηγορια του 10% και συγκεκριμενα του 6% την περσινη χρονια, δεν υπηρχε διακριθεντος αθλητης , που να ειχε μπει στην οδοντιατρικη Αθηνων , ενω υπηρχε στην θεσσαλονικη που υπαρχουν λιγοτεροι εισακτεοι View attachment 151850
Ακομη παρατηρησα οτι ακομα και απο τη σχολη νομικης κομοτηνης για παραδειγμα που εχει ξερωγω 500 εισακτεους παλι δεν υπηρχε ατομο. Με τα μορια μου περναω κανονικα την ΕΒΕ. Ειναι συνεπως εφικτο να μπω με 17.000 πχ μορια που συγκεντρωνω συνολικα , σε μια απο τις σχολες που δηλωσω με το 10% αν δεν υπαρξει καποιοσ αλλος που να ειναι αθλητης και παραλληλα να εχει κανει 10% , μιασ και οι αθλητες μπαινουν κατ υπερβαση των εισακτεων, ή Οχι??
View attachment 151851
Ηθελα επισης να ρωτησω, αν οσο περιμενω το 10% αυτην την χρονια, Γινεται να παω κανονικα στο τμημα φυσικοθεραπειας, και εν τελει αν δεν περασω εκει που θελω, γινεται να παραμεινω στην φυσικοθεραπεια , ή αν ειναι αναγκαστικο να παω εκει που μπηκα με το 10%.
Ευχαριστω πολυ, απαντηστε μου σε ολες τις ερωτησεις αν κανεις ξερει!!!