Εδωσα Πανελληνιες χωρις Φροντ (Φετος δλδ) και αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως ειναι απολυτα εφικτο. Απλα απαιτει σωστη διαχειρηση χρονου και θεληση να τα κανεις.
Αλλα οσο αφορα τα μαθηματα και το πως τα διαβαζα εγω, αυτο π εχω να πω ειναι οτι το ΑοΘ μπορεις να το μαθεις μονη σ, χωρις βοηθεια φροντηστηριου κλπ. Απλα να δινεις βαση στα μαθηματα του σχολειου.
Πληροφορικη να προσεχεις, γιατι εγω αφησα κενα ενω δεν επρεπε, και ειχα φυγει. Οποτε να δινεις βαση στο σχολειο και θα ελεγα να παρεις ενα βοηθημα.
Μαθηματικα απο Θεωρια την παιρνεις online αν θελεις γιατι δεν τα εχει ολα στο βιβλιο και αμα θες να δεις τιποτα παραπανω, ψαξε διαφορα site Μαθηματικων.
Τωρα εγω χρησιμοποιουσα διαφορα site για να παρω τυχον πληροφοριες που ξεχασα, μεθοδολογιες κλπ κλπ. Οποτε θα σ προτεινω αυτα:
ΤΟ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ
pitetragono.gr
Γιώργος Καμαρινός - οικονομολόγος / εκπαιδευτικός. Η πύλη στη δευτεροβάθμια οικονομική εκπαίδευση (Γενικού λυκείου και ΕΠΑΛ)
www.economics.edu.gr
Και τα δυο με βοηθησαν αρκετα σε πραγματα που δεν ειχα δει σε καποιο βιβλιο ή δεν μου τα ειπε ο καθηγητης κλπ. Οποτε γενικοτερα αυτο π προτεινω ειναι να ψαχνεις online αυτα που δεν καταλαβαινεις. Μπορει να βρεις και κατι που δεν περιμενες.