Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ!
Τι κάνετε; Έχω κάποιους προβληματισμούς περί φροντιστηρίων και πανελληνίων, έτσι θα ήθελα εάν γίνεται να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο θέμα μου.
Είμαι μαθήτρια θεωρητικής κατεύθυνσης Γ' Λυκείου σε ελληνικό σχολείο στο εξωτερικό και τον Σεπτέμβριο φτάνει η στιγμή που θα δώσω πανελλήνιες. Είμαι επιμελής μαθήτρια, μου αρέσει το διάβασμα και προσπαθώ να καλύπτω ό,τι κενό υπάρχει. Το πρόβλημα μου είναι πως αγχώνομαι αρκετά για το θέμα "Πανελλήνιες" , επειδή στο εξωτερικό (τουλάχιστον εδώ που μένω και στην γύρω περιοχή) ,δεν έχω την δυνατότητα να γραφτώ σε κάποιο φροντιστήριο, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν. Η μόνη λύση είναι το διαδικτυακό φροντιστήριο, το οποίο όμως όσο και να προσπαθώ, δεν με διευκολύνει στο διάβασμα και δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Τώρα , η ερώτησή μου είναι η εξής : Πιστεύετε πως μπορώ να τα καταφέρω και χωρίς έξτρα μαθήματα με κάποιον καθηγητή;
Επίσης, θα ήθελα να σημειώσω ότι θα εξεταστώ με τα παιδιά της ομογένειας, συνεπώς η βάση θα είναι χαμηλότερη για εμάς. Εννοείται όμως ότι δεν θέλω να γράψω έναν μέτριο βαθμό, ισχυρό μόνο για να περάσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας, θα χαρώ να πάρω γνώμες!