Πανελλήνιες και καρτελάκι, δήλωσα λάθος τηλέφωνο

kost1a

Νεοφερμένο μέλος

Ο kost1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 64 μηνύματα.
σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ;

Vera

Νεοφερμένο μέλος

Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ;
Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις .

kost1a

Νεοφερμένο μέλος

Ο kost1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις .
Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου ..

Vera

Νεοφερμένο μέλος

Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.086 μηνύματα.
οχι ...το τηλεφωνο ειναι κατι που τωρα ειναι και αυριο δεν ειναι.
καθε χρονο προ βαθμων καλουνε τα παιδια να δηλωσουν σε πλατφορμα τα κινητα για να τους στειλουν με sms τους βαθμους και αργοτερα σε ποια σχολη περασαν.
Οποτε ισως φετος να τα περασουν μονοι τους στην πλατφορμα.
Αυτη ειναι μια διαδικασια ανουσια...μεσω ιντερνετ εισοδο στην αναλογη πλατφορμα ειναι καλυτερη η πληροφοριση και δυνατη απο το κινητο.
Μια καπως τραβηγμενη χρηση αυτης της ενεργειας θα ηταν να σας στειλουν στο κινητο το password για το μηχανογραφικο...αλλα και ετσι καλυμμένος εισαι

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.362 μηνύματα.
Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου ..
Ε, το πολύ πολύ να στείλουν το μήνυμά σου στην αδελφή σου. Δεν θα σου το δείξει;

1747921514633.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια