kost1a Νεοφερμένο μέλος Ο kost1a δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 10:55 Ο kost1a έγραψε: #1 22-05-25 10:55 σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 12:32 Η Vera έγραψε: #2 22-05-25 12:32 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις . kost1a Νεοφερμένο μέλος Ο kost1a δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 14:29 Ο kost1a έγραψε: #3 22-05-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Vera: Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις . Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 14:35 Η Vera έγραψε: #4 22-05-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Οκ, λογικά πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά καλού κακού πήγαινε αύριο το πρωί να ενημερώσεις το σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 15:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 22-05-25 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... οχι ...το τηλεφωνο ειναι κατι που τωρα ειναι και αυριο δεν ειναι. καθε χρονο προ βαθμων καλουνε τα παιδια να δηλωσουν σε πλατφορμα τα κινητα για να τους στειλουν με sms τους βαθμους και αργοτερα σε ποια σχολη περασαν. Οποτε ισως φετος να τα περασουν μονοι τους στην πλατφορμα. Αυτη ειναι μια διαδικασια ανουσια...μεσω ιντερνετ εισοδο στην αναλογη πλατφορμα ειναι καλυτερη η πληροφοριση και δυνατη απο το κινητο. Μια καπως τραβηγμενη χρηση αυτης της ενεργειας θα ηταν να σας στειλουν στο κινητο το password για το μηχανογραφικο...αλλα και ετσι καλυμμένος εισαι Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #6 22-05-25 16:45 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Ε, το πολύ πολύ να στείλουν το μήνυμά σου στην αδελφή σου. Δεν θα σου το δείξει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ydroxoos'007 antonis97 Debugging_Daemon idkser Unboxholics Panatha mono shuuu Lia 2006 jellojina constansn AggelikiGr giannhs2001 thecrazycretan globglogabgalab 98.8%chimpanzee panosT436 charmander Corfu kitty E.Z Scandal bibliofagos Help :) ck_chrysiis goti redpointer jYanniss EFAKIT Vera athinoula Indecisive2 Μήτσος10 rseven Aggel0sss Isa trifasikodiavasma Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ;
Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 12:32 Η Vera έγραψε: #2 22-05-25 12:32 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις . kost1a Νεοφερμένο μέλος Ο kost1a δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 14:29 Ο kost1a έγραψε: #3 22-05-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Vera: Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις . Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 14:35 Η Vera έγραψε: #4 22-05-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Οκ, λογικά πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά καλού κακού πήγαινε αύριο το πρωί να ενημερώσεις το σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 15:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 22-05-25 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... οχι ...το τηλεφωνο ειναι κατι που τωρα ειναι και αυριο δεν ειναι. καθε χρονο προ βαθμων καλουνε τα παιδια να δηλωσουν σε πλατφορμα τα κινητα για να τους στειλουν με sms τους βαθμους και αργοτερα σε ποια σχολη περασαν. Οποτε ισως φετος να τα περασουν μονοι τους στην πλατφορμα. Αυτη ειναι μια διαδικασια ανουσια...μεσω ιντερνετ εισοδο στην αναλογη πλατφορμα ειναι καλυτερη η πληροφοριση και δυνατη απο το κινητο. Μια καπως τραβηγμενη χρηση αυτης της ενεργειας θα ηταν να σας στειλουν στο κινητο το password για το μηχανογραφικο...αλλα και ετσι καλυμμένος εισαι Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #6 22-05-25 16:45 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Ε, το πολύ πολύ να στείλουν το μήνυμά σου στην αδελφή σου. Δεν θα σου το δείξει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ydroxoos'007 antonis97 Debugging_Daemon idkser Unboxholics Panatha mono shuuu Lia 2006 jellojina constansn AggelikiGr giannhs2001 thecrazycretan globglogabgalab 98.8%chimpanzee panosT436 charmander Corfu kitty E.Z Scandal bibliofagos Help :) ck_chrysiis goti redpointer jYanniss EFAKIT Vera athinoula Indecisive2 Μήτσος10 rseven Aggel0sss Isa trifasikodiavasma Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις .
kost1a Νεοφερμένο μέλος Ο kost1a δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 14:29 Ο kost1a έγραψε: #3 22-05-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Vera: Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις . Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 14:35 Η Vera έγραψε: #4 22-05-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Οκ, λογικά πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά καλού κακού πήγαινε αύριο το πρωί να ενημερώσεις το σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 15:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 22-05-25 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... οχι ...το τηλεφωνο ειναι κατι που τωρα ειναι και αυριο δεν ειναι. καθε χρονο προ βαθμων καλουνε τα παιδια να δηλωσουν σε πλατφορμα τα κινητα για να τους στειλουν με sms τους βαθμους και αργοτερα σε ποια σχολη περασαν. Οποτε ισως φετος να τα περασουν μονοι τους στην πλατφορμα. Αυτη ειναι μια διαδικασια ανουσια...μεσω ιντερνετ εισοδο στην αναλογη πλατφορμα ειναι καλυτερη η πληροφοριση και δυνατη απο το κινητο. Μια καπως τραβηγμενη χρηση αυτης της ενεργειας θα ηταν να σας στειλουν στο κινητο το password για το μηχανογραφικο...αλλα και ετσι καλυμμένος εισαι Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #6 22-05-25 16:45 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Ε, το πολύ πολύ να στείλουν το μήνυμά σου στην αδελφή σου. Δεν θα σου το δείξει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ydroxoos'007 antonis97 Debugging_Daemon idkser Unboxholics Panatha mono shuuu Lia 2006 jellojina constansn AggelikiGr giannhs2001 thecrazycretan globglogabgalab 98.8%chimpanzee panosT436 charmander Corfu kitty E.Z Scandal bibliofagos Help :) ck_chrysiis goti redpointer jYanniss EFAKIT Vera athinoula Indecisive2 Μήτσος10 rseven Aggel0sss Isa trifasikodiavasma Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vera: Προτείνω , να πας να ενημερώσεις τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που σου έδωσε το χαρτί με τα ονόματα και τα τηλέφωνα οτι έγραψες καταλάθος , λάθος τηλέφωνο . Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν ... Από οτι θυμάμαι έχει να κάνει κάτι με τους κωδικούς για την πλατφόρμα του μηχανογραφικού ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη , πήγαινε να ρωτήσεις . Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου ..
Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 14:35 Η Vera έγραψε: #4 22-05-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Οκ, λογικά πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά καλού κακού πήγαινε αύριο το πρωί να ενημερώσεις το σχολείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 15:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 22-05-25 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... οχι ...το τηλεφωνο ειναι κατι που τωρα ειναι και αυριο δεν ειναι. καθε χρονο προ βαθμων καλουνε τα παιδια να δηλωσουν σε πλατφορμα τα κινητα για να τους στειλουν με sms τους βαθμους και αργοτερα σε ποια σχολη περασαν. Οποτε ισως φετος να τα περασουν μονοι τους στην πλατφορμα. Αυτη ειναι μια διαδικασια ανουσια...μεσω ιντερνετ εισοδο στην αναλογη πλατφορμα ειναι καλυτερη η πληροφοριση και δυνατη απο το κινητο. Μια καπως τραβηγμενη χρηση αυτης της ενεργειας θα ηταν να σας στειλουν στο κινητο το password για το μηχανογραφικο...αλλα και ετσι καλυμμένος εισαι Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #6 22-05-25 16:45 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Ε, το πολύ πολύ να στείλουν το μήνυμά σου στην αδελφή σου. Δεν θα σου το δείξει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ydroxoos'007 antonis97 Debugging_Daemon idkser Unboxholics Panatha mono shuuu Lia 2006 jellojina constansn AggelikiGr giannhs2001 thecrazycretan globglogabgalab 98.8%chimpanzee panosT436 charmander Corfu kitty E.Z Scandal bibliofagos Help :) ck_chrysiis goti redpointer jYanniss EFAKIT Vera athinoula Indecisive2 Μήτσος10 rseven Aggel0sss Isa trifasikodiavasma Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Οκ, λογικά πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά καλού κακού πήγαινε αύριο το πρωί να ενημερώσεις το σχολείο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 15:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 22-05-25 15:52 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... οχι ...το τηλεφωνο ειναι κατι που τωρα ειναι και αυριο δεν ειναι. καθε χρονο προ βαθμων καλουνε τα παιδια να δηλωσουν σε πλατφορμα τα κινητα για να τους στειλουν με sms τους βαθμους και αργοτερα σε ποια σχολη περασαν. Οποτε ισως φετος να τα περασουν μονοι τους στην πλατφορμα. Αυτη ειναι μια διαδικασια ανουσια...μεσω ιντερνετ εισοδο στην αναλογη πλατφορμα ειναι καλυτερη η πληροφοριση και δυνατη απο το κινητο. Μια καπως τραβηγμενη χρηση αυτης της ενεργειας θα ηταν να σας στειλουν στο κινητο το password για το μηχανογραφικο...αλλα και ετσι καλυμμένος εισαι Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #6 22-05-25 16:45 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Ε, το πολύ πολύ να στείλουν το μήνυμά σου στην αδελφή σου. Δεν θα σου το δείξει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kost1a: σήμερα μας έδωσαν τα καρτελακια των πανελληνίων και μας ζήτησαν να γράψουμε το τηλέφωνο μας σε ένα χαρτί, δίπλα από τα ονόματα μας . εγώ έγραψα λάθος νούμερο το οποίο συνειδητοποίησα αργότερα, θα υπάρχει κάποιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... οχι ...το τηλεφωνο ειναι κατι που τωρα ειναι και αυριο δεν ειναι. καθε χρονο προ βαθμων καλουνε τα παιδια να δηλωσουν σε πλατφορμα τα κινητα για να τους στειλουν με sms τους βαθμους και αργοτερα σε ποια σχολη περασαν. Οποτε ισως φετος να τα περασουν μονοι τους στην πλατφορμα. Αυτη ειναι μια διαδικασια ανουσια...μεσω ιντερνετ εισοδο στην αναλογη πλατφορμα ειναι καλυτερη η πληροφοριση και δυνατη απο το κινητο. Μια καπως τραβηγμενη χρηση αυτης της ενεργειας θα ηταν να σας στειλουν στο κινητο το password για το μηχανογραφικο...αλλα και ετσι καλυμμένος εισαι
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Μαΐου 2025 στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #6 22-05-25 16:45 Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Ε, το πολύ πολύ να στείλουν το μήνυμά σου στην αδελφή σου. Δεν θα σου το δείξει;
Αρχική Δημοσίευση από kost1a: Συγκεκριμένα , εδωσα το τηλ της αδερφής μου .. Click για ανάπτυξη... Ε, το πολύ πολύ να στείλουν το μήνυμά σου στην αδελφή σου. Δεν θα σου το δείξει;