Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 68 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Monsieur έγραψε: #1 Χθες στις 14:47 Κάποιος που να έδωσε σε αυτήν την ηλικία; Πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα; Είχατε στήριξη από γονείς; antoniss560 Νεοφερμένο μέλος Ο antoniss560 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο antoniss560: #2 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Κάποιος που να έδωσε σε αυτήν την ηλικία; Πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα; Είχατε στήριξη από γονείς; Click για ανάπτυξη... εξαρταται για ποια σχολή ή τομέα σκεφτεσαι να δωσεις ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 00:37 Η ζακετάκι έγραψε: #3 Σήμερα στις 00:37 πολύ στενό μου πρόσωπο έδωσε σε παρόμοια ηλικία και δεν το έχει μετανιώσει. Μάλιστα πήγε πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά που είχε δώσει Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: friesnchocolate Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 friesnchocolate Searching margielajug CuriousBee Kafkinos sdral Angelikaaa redpointer ζακετάκι Giwrgos!!!! LOL2000 FilllposV abyssiniancat antoniss560 thenutritionist korlef charmander inna Monsieur Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
antoniss560 Νεοφερμένο μέλος Ο antoniss560 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο antoniss560: #2 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Κάποιος που να έδωσε σε αυτήν την ηλικία; Πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα; Είχατε στήριξη από γονείς; Click για ανάπτυξη... εξαρταται για ποια σχολή ή τομέα σκεφτεσαι να δωσεις ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 00:37 Η ζακετάκι έγραψε: #3 Σήμερα στις 00:37 πολύ στενό μου πρόσωπο έδωσε σε παρόμοια ηλικία και δεν το έχει μετανιώσει. Μάλιστα πήγε πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά που είχε δώσει Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Κάποιος που να έδωσε σε αυτήν την ηλικία; Πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα; Είχατε στήριξη από γονείς; Click για ανάπτυξη... εξαρταται για ποια σχολή ή τομέα σκεφτεσαι να δωσεις
ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 00:37 Η ζακετάκι έγραψε: #3 Σήμερα στις 00:37 πολύ στενό μου πρόσωπο έδωσε σε παρόμοια ηλικία και δεν το έχει μετανιώσει. Μάλιστα πήγε πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά που είχε δώσει
πολύ στενό μου πρόσωπο έδωσε σε παρόμοια ηλικία και δεν το έχει μετανιώσει. Μάλιστα πήγε πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά που είχε δώσει