Εισαι τυχερος τοτε, εκμεταλλευσου το. Θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο να διαβασεις για πανελληνιες απο εκει, μιας και τα 2 μαθηματα που θα δωσεις, θα ειναι ειδικοτητας - σχετικα με τη γεωπονικη, οποτε θα τα διαβασεις με ορεξη. Τωρα εκθεση και μαθηματικα, εκει θα χρειαστεις λιγη βοηθεια, αν κ εγω στην εκθεση απλα εβαλα τη φαντασια να δουλεψει... Γενικα μη σε τρομαζει αυτο το μαθημα, δεν εχει σχεση με παλια που γραφαμε 15 σελιδες εκθεση, τωρα θα επρεπε να λεγεται "αναλυση κειμενων με συνοπτικες διαδικασιες και ασκησεις γραμματικης".
Εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα παντως. Μακαρι να ειχε τοτε που το επιχειρησα κ εγω, εσπερινο επαλ στην περιοχη μου, διοτι το πρωινο ηταν βασανο...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2025
Ναι φυσικα, αλλα πρεπει να παρακολουθησεις στο ΕΠΑΛ για 2 χρονια, ωστε να βγαλεις την ειδικοτητα που θες και μετα δινεις κανονικα πανελληνιες απο εκει, για τις σχολες του συγκεκριμενου τομεα. Το καλο ειναι οτι θα κανεις μονο τα μαθηματα ειδικοτητας, στα γενικης παιδειας θα εχεις απαλλαγη κ ετσι θα ειναι 3-4 ωρες τη μερα το πολυ. Το κακο ειναι οτι καποιες φορες ειναι διασπαρτες οι ωρες, οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να πηγαινεις απ το πρωι μεχρι μεσημερι σερι, αλλα αν τα χεις καλα με το διευθυντη, θα σου τις δικαιολογει τις απουσιες και θα πηγαινεις αργοτερα (εγω αυτο εκανα
).
Επισης θα εισαι σαν τη μυγα μες στο γαλα, γιατι στο πρωινο σπανια πανε μεγαλυτεροι, αλλα θα το συνηθισεις!