Eagle Eye
Νεοφερμένο μέλος
Ο Eagle Eye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

20-07-24

12:53
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια απόφαση που ίσως πάρω. Σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες για το τμήμα ιστορίας-αρχαιολογίας (ΕΚΠΑ). Καθώς όμως δεν έκανα θερινά μαθήματα αυτή τη χρονιά, θεωρείτε πως αν ξεκινήσω κανονικά φροντιστήριο σε όλα τα μαθήματα από Σεμπτέμβρη θα καταφέρω να περάσω; Αναρωτιέμαι δηλαδή αν αυτός ο ένας μήνας περίπου των θερινών θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην επίδοση μου. Η βάση της σχολής το 2023 ήταν 12.614 και το 2022 12.422.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια απόφαση που ίσως πάρω. Σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες για το τμήμα ιστορίας-αρχαιολογίας (ΕΚΠΑ). Καθώς όμως δεν έκανα θερινά μαθήματα αυτή τη χρονιά, θεωρείτε πως αν ξεκινήσω κανονικά φροντιστήριο σε όλα τα μαθήματα από Σεμπτέμβρη θα καταφέρω να περάσω; Αναρωτιέμαι δηλαδή αν αυτός ο ένας μήνας περίπου των θερινών θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην επίδοση μου. Η βάση της σχολής το 2023 ήταν 12.614 και το 2022 12.422.
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2.528 μηνύματα.

20-07-24

12:56
Αν ήσουν θεωρητική κατεύθυνση, πιστεύω θα τα καταφέρεις.Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια απόφαση που ίσως πάρω. Σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες για το τμήμα ιστορίας-αρχαιολογίας (ΕΚΠΑ). Καθώς όμως δεν έκανα θερινά μαθήματα αυτή τη χρονιά, θεωρείτε πως αν ξεκινήσω κανονικά φροντιστήριο σε όλα τα μαθήματα από Σεμπτέμβρη θα καταφέρω να περάσω; Αναρρωτιέμαι δηλαδή αν αυτός ο ένας μήνας περίπου των θερινών θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην επίδοση μου. Η βάση της σχολής το 2023 ήταν 12.614 και το 2022 12.422.
Καλή επιτυχία από εμένα !
Eagle Eye
Νεοφερμένο μέλος
Ο Eagle Eye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

20-07-24

12:59
Ναι ναι από θεωρητική ήμουνΑν ήσουν θεωρητική κατεύθυνση, πιστεύω θα τα καταφέρεις.
Καλή επιτυχία από εμένα !

Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2.528 μηνύματα.

20-07-24

13:00
Τότε πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα.Ναι ναι από θεωρητική ήμουν![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

20-07-24

13:10
Σίγουρα θα τα καταφέρεις, τα 12 χιλιαδες δεν ειναι τιποτα. με διαβασμα και προγραμμα μπορεις ανετοταταΚαλησπέρα σας,
constansn
Δραστήριο μέλος
Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 624 μηνύματα.

20-07-24

13:24
Ο χρόνος επαρκεί. Σκέψου πώς δεν θα έχεις και το σχολείο οπότε θα έχεις και περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου.Καλησπέρα σας,
Alexecon1991
Δραστήριο μέλος
Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα.

20-07-24

20:32
Πότε είχες δώσει ξανά και πόσο είχες βγάλει ?
Eagle Eye
Νεοφερμένο μέλος

20-07-24

20:50
Το 2022 και είχα σύνολο κοντά στα 15.500 μόρια.Πότε είχες δώσει ξανά και πόσο είχες βγάλει ?
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα.

20-07-24

22:45
Πιστεύω πως το έχεις άνετα, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι έγραψες τόσο καλά το '22.Καλησπέρα σας,
Μη φοβάσαι τον μήνα που έχασες, δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Αν το πάρεις απόφαση και στρωθείς ολόκληρη τη χρονιά πιστεύω πως θα τα πας μια χαρά.
Οπότε ναι, προσωπικά πιστεύω πως μπορείς να τα καταφέρεις εάν αποφασίσεις τελικά να ξαναδώσεις. Απλώς πρέπει να πειθαρχήσεις στον εαυτό σου και να αφοσιωθείς στον στόχο σου.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

20-07-24

22:55
Άνετα
Alexecon1991
Δραστήριο μέλος
Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα.

21-07-24

00:07
Σε ποια σχολή πηγές τότε ?
Eagle Eye
Νεοφερμένο μέλος

21-07-24

16:25
Είχα γράψει 19.030 (με ειδικό μάθημα) και είχα περάσει αγγλική φιλολογία.Σε ποια σχολή πηγές τότε ?
Alexecon1991
Δραστήριο μέλος

21-07-24

17:45
Και θες να την αφήσεις για να πας ιστορικό ?
Eagle Eye
Νεοφερμένο μέλος

21-07-24

18:01
Γνωρίζω ότι έχει καλύτερη αποκατάσταση αλλά δεν ξέρω είναι σα να μη με προσελκύει τόσο. Φαντάσου έκανα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού (με σύμβουλο) και μου έβγαλε 92% προτίμηση ιστορία και τις φιλολογικές κάπου στο 50%. Αλλά όπως είπα θα το σκεφτώ πριν κάνω το οτιδήποτε.Και θες να την αφήσεις για να πας ιστορικό ?
Alexecon1991
Δραστήριο μέλος

21-07-24

18:03
Τελείωσε πρώτα την αγγλική να έχεις δουλίτσα και μετά δες το σαν δεύτερο πτυχίο αφού σου αρέσει τόσο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Eagle Eye
- aggela30
- Orfano
- shuuu
- Τρελας123
- Corfu kitty
- ioanna2007
- giorgos5002
- BillyTheKid
- athinoula
- kathleenn
- YMAT
- Entropy24
- Pavetas
- elevag
- Alexecon1991
- Marianna.diamanti
- Albert.123
- nucomer
- NewArchStudent
- marina.marina
- Hmmytheos
- Hased Babis
- AggelikiGr
- Kate1914
- Antomar3
- synthnightingale
- Ioan02
- BatGuin
- Coconut201
- thepigod762
- V@Per
- charmander
- katia.m
- estrela
- woasibe
- Joji
- bbb
- xristos_k
- panosT436
- fgk
- despoina13
- P.Dam.
- Frozensun
- Mhtsaras76
- Earthquake 123
- Leo komm
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Dion G.
- constansn
- Bobaros32
- Nala
- peter347
- Bleach_enjoyer
- GeorgePap2003
- Enhypen
- jYanniss
- Helen06
- Unboxholics
- Reader
- giannhs2001
- Than003
- sofia07
- phleidhs
- Hecticism
- DepyG
- savvas l
- Magigi
- pgn
- Mysteriousreporter
- sakplat
- Rina
- Abiogenesis
- agg41
- Greg25
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.