eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 01:12 Ο eco-warrior: #101 27-02-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ναι ενταξει το ξερω οτι δεν πρεπει να βιαστω αλλα δεν θελω ν τρεχω τελευταια στιγμη.και εφοσον ειμαι σιγουρη οτι την πιανω... εχει κανει κανεις διαγραφη απο μακρια ?μπορει να μ πει τις διαδικασιες? Click για ανάπτυξη... Φέτος διαγράφηκα απο τμήμα ΤΕΙ -δεν γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο για τα πανεπιστήμια. Συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση, οπου αναγράφεις ότι "Επιθυμώ τη διαγραφή μου απο τη σχολή τάδε λόγω της εισαγωγης μου σε αλλη σχόλη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης". Στη συνέχεια, υπογράφεις την υπεύθυνη δήλωση επιτόπου σε κάποιο ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.Τέλος ταχυδρομείς το εν λόγω έγγραφο και περιμένεις τη Βεβαίωση διαγραφής απο τη σχολή σου. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τη γραμματεία της σχολής σου για να επιβεβαιώσεις - αν τα καταφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:00 Η GABRIELLA: #102 27-02-10 16:00 ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:43 Ο eco-warrior: #103 27-02-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά Σε ποια σχολή στοχεύεις να περάσεις φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 00:53 Η GABRIELLA: #104 28-02-10 00:53 θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 03:34 Ο eco-warrior: #105 28-02-10 03:34 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:23 Η zzzeir έγραψε: #106 28-02-10 15:23 Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:24 Ο eco-warrior: #107 28-02-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Click για ανάπτυξη... πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:13 Η GABRIELLA: #108 28-02-10 21:13 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ναι ενταξει το ξερω οτι δεν πρεπει να βιαστω αλλα δεν θελω ν τρεχω τελευταια στιγμη.και εφοσον ειμαι σιγουρη οτι την πιανω... εχει κανει κανεις διαγραφη απο μακρια ?μπορει να μ πει τις διαδικασιες? Click για ανάπτυξη... Φέτος διαγράφηκα απο τμήμα ΤΕΙ -δεν γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο για τα πανεπιστήμια. Συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση, οπου αναγράφεις ότι "Επιθυμώ τη διαγραφή μου απο τη σχολή τάδε λόγω της εισαγωγης μου σε αλλη σχόλη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης". Στη συνέχεια, υπογράφεις την υπεύθυνη δήλωση επιτόπου σε κάποιο ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.Τέλος ταχυδρομείς το εν λόγω έγγραφο και περιμένεις τη Βεβαίωση διαγραφής απο τη σχολή σου. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τη γραμματεία της σχολής σου για να επιβεβαιώσεις - αν τα καταφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:00 Η GABRIELLA: #102 27-02-10 16:00 ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:43 Ο eco-warrior: #103 27-02-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά Σε ποια σχολή στοχεύεις να περάσεις φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 00:53 Η GABRIELLA: #104 28-02-10 00:53 θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 03:34 Ο eco-warrior: #105 28-02-10 03:34 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:23 Η zzzeir έγραψε: #106 28-02-10 15:23 Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:24 Ο eco-warrior: #107 28-02-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Click για ανάπτυξη... πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:13 Η GABRIELLA: #108 28-02-10 21:13 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:43 Ο eco-warrior: #103 27-02-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά Σε ποια σχολή στοχεύεις να περάσεις φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 00:53 Η GABRIELLA: #104 28-02-10 00:53 θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 03:34 Ο eco-warrior: #105 28-02-10 03:34 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:23 Η zzzeir έγραψε: #106 28-02-10 15:23 Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:24 Ο eco-warrior: #107 28-02-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Click για ανάπτυξη... πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:13 Η GABRIELLA: #108 28-02-10 21:13 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά Σε ποια σχολή στοχεύεις να περάσεις φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 00:53 Η GABRIELLA: #104 28-02-10 00:53 θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 03:34 Ο eco-warrior: #105 28-02-10 03:34 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:23 Η zzzeir έγραψε: #106 28-02-10 15:23 Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:24 Ο eco-warrior: #107 28-02-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Click για ανάπτυξη... πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:13 Η GABRIELLA: #108 28-02-10 21:13 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 03:34 Ο eco-warrior: #105 28-02-10 03:34 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:23 Η zzzeir έγραψε: #106 28-02-10 15:23 Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:24 Ο eco-warrior: #107 28-02-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Click για ανάπτυξη... πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:13 Η GABRIELLA: #108 28-02-10 21:13 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: θελω να περασω στη φιλολογια του πανεπιστημιου πελοποννησου.εχω 18.888 μορια και η περσινη βαση του 10% ηταν 17970.ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την πιασω αλλα δεν ξερεις ποτε.εσυ που περασες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:23 Η zzzeir έγραψε: #106 28-02-10 15:23 Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:24 Ο eco-warrior: #107 28-02-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Click για ανάπτυξη... πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:13 Η GABRIELLA: #108 28-02-10 21:13 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:24 Ο eco-warrior: #107 28-02-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Click για ανάπτυξη... πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:13 Η GABRIELLA: #108 28-02-10 21:13 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Παιδια καταρχας καλησπερα! Και γω θα δωσω με το 10% φετος.. Που λετε να κινηθουν οι βασεις?? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι για δευτερο πεδιο και πιο συγεκριμενα για γεωλογια Θεσσαλονικης.. Περσυ ειχε καπου 18800, ποσο λετε να πεσει φετος?? Click για ανάπτυξη... πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:13 Η GABRIELLA: #108 28-02-10 21:13 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σίγουρα θα εισαχθεί!! Το πιθανότερο όλες οι σχολές φέτος να πάρουν την <<κατιούσα>>, μετά απο πολλά χρόνια (συνεχόμενης) ανόδου. Πάντως ενδιαφέρουσα επιλογή. Αλήθεια γιατί παρατάς την τωρινή σου σχολή, δεν σου άρεσε το αντικείμενο;(ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος ) Πέρασα Κοινωνική Εργασία στο Τει Αθήνας Click για ανάπτυξη... βασικα μετανιωσα την πρωτη επιλογη μου τελειως γιατι ηταν προιον επηρρεασμου,πραγμα που δεν επρεπε να το κανω.τελος παντων ,τωρα εχω αποφασισει τι θελω να κανω στη ζωη μου και περιμενω το καλοκαιρι για να δω αν θα μπω.(αν και ελπιζω να μπω!!)η αναμονη ειναι αβασταχτη αλλα τι να κανω ?τα λαθη πληρωνονται δυστυχως. εσυ ποια σχολη στοχευεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 00:55 Η zzzeir έγραψε: #109 01-03-10 00:55 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: πιθανόν να πεσουν οι βάσεις λόγω μειωμένων υποψηφίων αλλά ειναι πολυυυυ νωρίς για προβλέψεις! Click για ανάπτυξη... Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 10:58 Η GABRIELLA: #110 01-03-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zzzeir: Οντως ειναι νωρις για ακριβεις προβλεψεις, απλα εχω αγωνια για αν θα πιασω καποια σχολη με 16140.. Εχω δει τις βασεις απο το 2001 εως 2004 οταν και τοτε οι υποψηφιοι ηταν λιγοτερων ετων και ηταν ιδιαιτερα προσιτες.. Λετε να κυμανθουν σε εκεινα τα επιπεδα? Μακαρι παντως!! Click για ανάπτυξη... τα έτη αυτά ήταν λιγότεροι υποψήφιοι;γιατι;δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:37 Η zzzeir έγραψε: #111 01-03-10 14:37 Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προφανως και θα ηταν λιγοτεροι οι υποψηφιοι γιατι λογικα πχ το 2001 θα εκαναν μηχανογραφικο οι αποφοιτοι του 2000 μονο, το 2002 οι αποφοτοι του 2000 και 2001 και ουτω καθεξης... Ετσι αυξανονταν οι υποψηφιοι καθε χρονο μαζι με τις βασεις φυσικα! Καπως ετσι το σκεφτομαι... Εσεις τι λετε γι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 14:51 Η GABRIELLA: #112 01-03-10 14:51 δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδη φετος που θα δωσουν μονο δυο ετων (2008 κ 2009) θα ειναι περιπου σαν το 2002 που εδωσαν οι αποφοιτοι του 2000 κ2001? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zzzeir Νεοφερμένο μέλος Η zzzeir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:17 Η zzzeir έγραψε: #113 01-03-10 15:17 Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λογικα ναι..Αλλα και παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!Μακαρι παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 15:37 Η GABRIELLA: #114 01-03-10 15:37 ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποτε νομιζεις οτι θα μπορουμε να κανουμε προβλεψεις για τις βασεις του 10% του 2010; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fss720 Νεοφερμένο μέλος Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:09 Ο fss720 έγραψε: #115 01-03-10 16:09 Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:19 Η GABRIELLA: #116 01-03-10 16:19 και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και πως θα τ βρουμε αυτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:23 Ο eco-warrior: #117 01-03-10 16:23 Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν κάνω λάθος, προβλέψεις για τις βάσεις των σχολών για το 10% δεν γίνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:34 Η GABRIELLA: #118 01-03-10 16:34 γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MariosGR suaimhneas IcedBreaje Giannis_19 userx thenutritionist Philologist BioChemical Arvacon Mariliaaa ΠαναγιωταΔεμ17 Dr. Gl. Luminous panos007 Greco314 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:37 Ο eco-warrior: #119 01-03-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fss720: Αν θα ξέραμε πόσα παιδιά έχουν δηλώσει με το 10% φέτος και πόσες κενές θέσεις υπάρχουν για το 10% τότε θα μπορούσαμε να υπολγίσουμε κατά προσέγγιση Click για ανάπτυξη... Φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Ο eco-warrior: #120 01-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: γιατι να μην γινονται; παλι θα ξερουμε ποοι υποψηφιοι θα ειναι... Click για ανάπτυξη... Δεν το επιχειρούν είναι πολυ δύσκολο.Ακόμα και οι προβλεψεις για το 90% είναι παρακινδυνευμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.