Παιδιά συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που έχετε κάνει και καλή επιτυχία σε αυτόν που θέλει να δώσει ιατρική. συγγνώμη που θα "μπω" στο θέμα και γω, ήθελα να κάνω μία ερώτηση και αυτός ήταν ο λόγος που γράφτηκα κι ολας.
είμαι 22 χρονών, έδωσα πανελλήνιες το 2008 (χωρίς φροντ. και χωρίς διάβασμα λόγο διάφορων υποχρεώσεων που είχα -και γω από μικρός στα βάσανα-) είχα γράψει χαμηλά νομίζω 5000 κάτι μόρια. όμως δεν είχα προσπαθήσει καν. Εννοώ χωρίς να διαβάζω έβγαζα υψηλούς βαθμούς (πρόσεχα στην τάξη) απλά την περίοδο των πανελληνίων δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος και είχα κάποια προβλήματα και έτσι δε μπόρεσα να αφοσιωθώ εκεί.
Έπειτα πήγα στρατό και μετά σε δημόσιο ΙΕΚ "Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογ/ρίου"
Το θέμα μου(συγγνώμη αν σας κούρασα ως τώρα)
αποφάσησα να ξαναδώσω πανελλήνιες φέτος, με στόχο το πολύ 10.000 μόρια (το πολύ γιατί είμαι προστάτης και έχει πλέον κατηγορία "κοινωνικά κριτήρια" με πιο χαμηλές βάσεις -έπαθα σοκ όταν τις είδα- ) γιατί ο στόχος μου είναι σε οποιοδήποτε ΤΕΙ Λογιστικής μιας και παίρνω μεταγραφή κατευθείαν εδώ.Ήμουν τεχνολογική κατεύθυνση. Πόσο εύκολο θα 'ναι να ξαναδώσω; είναι δύσκολο να πιάσω τα μόρια που θέλω; (και πάλι ξαναλέω ότι τα 10.000 είναι απλά για να μαι σίγουρος)
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.