telis13
Νεοφερμένο μέλος
Ο telis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.

25-06-11

14:50
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,αν δηλώσω μια σχολή και περάσω σε αυτήν και αρχίσω κανονικά,έχω το δικαίωμα για οποιονδήποτε λόγο να σταματήσω και να ξαναδώσω πανελλήνιες ξανά τον επόμενο χρόνο ή για να ξαναδώσω πανελλήνιες δεν πρέπει να εχω ξεκινήσει τα μαθήματα στην οποιαδήποτε σχολή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα.

25-06-11

14:57
Μπορείς να δώσεις κανονικά πανελλήνιες ακόμη και αν έχεις εγγραφεί σε κάποια σχολή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
telis13
Νεοφερμένο μέλος
Ο telis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.

25-06-11

15:06
ακόμα και αν έχω αρχήσει τα μαθήματα;
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.

25-06-11

15:07
ναι! don't worry !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...