Ναι μου έχει συμβεί μόνο μια φορά,το βράδυ πριν την έκθεση....Δεν ξέρω ακριβώς αν έφταιγε το μάθημα που γράφαμε ή το ότι άρχιζαν οι πανελλήνιες.Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που αγχώνεται οπότε δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω..Είπα λοιπόν πάει να κοιμηθώ πιο νωρίς εκείνη την ημέρα,να ξεκουραστώ καλά για την επόμενη...Πέφτω για ύπνο στις 11...ε και με είχε πιάσει μια τέτοια υπερένταση που δεν μπορούσα να κλείσω μάτι...Και το θέμα ήταν ότι όσο περνούσε η ώρα,το άγχος μεγάλωνε όχι για το ότι έδινα πανελλήνιες,αλλά γιατί φοβόμουν ότι θα κοιμόμουν πάνω στα θέματα,ή ότι δεν θα λειτουργούσε το μυαλό μου εκείνη την ώρα και θα κλείναν τα μάτια μου όταν δεν έπρεπε...Κατά τις 3!!! (ευτυχώς),ξύπνησε ο πατέρας μου και με βρίσκει ξύπνια....και του λέω ότι δεν έχω κλείσει μάτι...με παίρνει λοιπόν μια βόλτα με το αυτοκίνητο...Δεν φαντάζεσαι πόσο ξέφυγε το μυαλό μου και χαλάρωσα....με το που φτάνουμε σπίτι στις 3μιση,έπεσα ξερή...Το καλύτερο ήταν ότι την επόμενη μέρα ούτε ύπνος με έπιασε,και μια χαρά μπορούσα να σκεφτώ...Ο οργανισμός μου είχε ρυθμιστεί να ξυπνά το πρωί,οπότε λειτούργησε φυσιολογικά,λες και δεν είχα ξενυχτήσει...Και στα επόμενα μαθήματα πάντα πριν πέσω για ύπνο,με πήγαιναν μια βόλτα...και πίστεψέ με αυτό το πράγμα δεν το ξανάπαθα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.