Πανελλήνιες και σωματικό βάρος

Έι παιδιά, αν έχετε όρεξη για οτιδήποτε να το φάτε.
Σοκολάτες, γαριδάκια, πατατάκια, γύρους ό,τι επιθυμείτε όποτε το επιθυμείτε.
Αλλά με μέτρο βέβαια.
Εγώ μέχρι 5 κιλά πήρα τρώγοντας πολύ περισσότερο απ'ότι συνήθως.
Δηλαδή λογικά πλαίσια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω μεσα στον ιουνιου πηρα 3 κιλα και τωρα πρεπει να εχω παρει αλλα 2. Τα χρειαζομουν πλακα πλακα :P
Ποσα εισαι ρε?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oταν εδινα πανελληνιες πριν 2 χρονια ειχα το αντιθετο προβλημα. Οταν τρωω νυσταζω, συνεπως ειχα ψιλοκοψει το φαι το τελευταιο χρονο.Στο τελος ειχα χασει γυρω στα 15 κιλα σε ενα χρονο(και δεν ημουν ποτε χοντρος). Ευτυχως με το που τελειωσα τις πανελληνιες πηρα το βαρος μου πισω και αρχισα γυμναστικη :P .

Προσωπικά ούτε πήρα ούτε έχασα κιλά.Ήμουν όλη τη χρονιά ανάμεσα στο 77-79.Δεν υπάρχει λόγος κάποιος να διαφοροποιήσει τις διατροφικές του συνήθειες για αυτή τη χρονιά.Το μόνο δύσκολο είναι ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος για οποιουδήποτε είδους γυμναστική.

Έχασα 4 κιλά σε 1 μήνα και δεν έκανα γυμναστική.Νομίζω ότι είναι από το άγχος, γιατί όταν αγχώνομαι δεν πεινάω καθόλου και αν φάω αισθάνομαι ότι θα :sick:.Πάντως πρέπει να τα ξαναπάρω γιατί είμαι κάτω από το όριο :redface:(1,70 και 50 κιλά)

Προσωπικά ούτε πήρα ούτε έχασα κιλά.Ήμουν όλη τη χρονιά ανάμεσα στο 77-79.Δεν υπάρχει λόγος κάποιος να διαφοροποιήσει τις διατροφικές του συνήθειες για αυτή τη χρονιά.Το μόνο δύσκολο είναι ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος για οποιουδήποτε είδους γυμναστική.
Για κάποιο λόγο οι περισσότεροι τρώνε πιο πολύ στις πανελλήνιες (δεν ξέρω πως το καταφέρνουν :P) και σε συνδυασμό με έλλειψη γυμναστικής λόγω χρόνου μπαίνουν τα κιλά.

Έχασα 4 κιλά σε 1 μήνα και δεν έκανα γυμναστική.Νομίζω ότι είναι από το άγχος, γιατί όταν αγχώνομαι δεν πεινάω καθόλου και αν φάω αισθάνομαι ότι θα :sick:.Πάντως πρέπει να τα ξαναπάρω γιατί είμαι κάτω από το όριο :redface:(1,70 και 50 κιλά)
και εγω μια απο τα ιδια ...εχω ανχωθει τον τελευταιο καιρο και νιωθω πως δεν προλαβαινω να φαω οσο διαβαζω και κατα το βραδακι που τελιωνω μου εχει κοπει η ορεξη..αποτελεσμα εχασα 3 κιλα με την διαφορα οτι δεν με χαλασε καθολου (φανηκαν οι κοιλιακοιιιι!!!!!!!! αααααλληλουηααα αααααληλλουηα)

Εμένα το άγχος μόνο μου βάζει βάρος, πως γίνετε εσείς να τα χάνετε; Μάλλον ό,τι χάνετε εσείς τα παίρνω εγώ. Επίσης θέλω να ελπίζω πως στις πανελλήνιες δεν θα αποκτήσω και άλλο βάρος, βέβαια αυτό δεν γίνεται σε όλα τα άτομα. Υπάρχει ακόμα ελπίδα! :D

Εμένα το άγχος μόνο μου βάζει βάρος, πως γίνετε εσείς να τα χάνετε; Μάλλον ό,τι χάνετε εσείς τα παίρνω εγώ. Επίσης θέλω να ελπίζω πως στις πανελλήνιες δεν θα αποκτήσω και άλλο βάρος, βέβαια αυτό δεν γίνεται σε όλα τα άτομα. Υπάρχει ακόμα ελπίδα! :D
Από τις θερμίδες παχαίνεις όχι από το άγχος. :P

Και όμως, εγώ από το άγχος έχω πάρει μερικά κιλάκια γιατί δεν μπορώ να πω πως τρώω και για δέκα άτομα ξέρω γω. Φυσιολογικές ποσότητες.

Και όμως, εγώ από το άγχος έχω πάρει μερικά κιλάκια γιατί δεν μπορώ να πω πως τρώω και για δέκα άτομα ξέρω γω. Φυσιολογικές ποσότητες.
Θα είναι θέμα μεταβολισμού υποθέτω.

Όντως το ανχος συχνά μπλοκάρει τον μεταβολισμό

Όντως το ανχος συχνά μπλοκάρει τον μεταβολισμό
Α γεια σου το διάβασμα είναι καταστροφή. Καλά τα έλεγα! :P

αντε μωρε βλακειες,δικαιολογιες για να κανουν raid στο ψυγειο ειναι

Τελευταία επεξεργασία:
Μέχρι το Δεκέμβριο δεν είχα πάρει γραμμάριο. Μετά πήγα εφταήμερη κι επειδή την εβγαζά κυρίως με πατατάκια ,έπαθα γαστρεντερίτιδα κι έχασα 3 κιλά , τα οποία και ξαναπήρα αμέσως και με τόκους (+2 κιλά) μεχρί τις πανελλήνιες!! Με το που τελείωσαν οι πανελλήνιες και άρχισαν οι ενδοσχολικές , έχασα αμέσως 2 κιλά. Άρα συνολικά σ'όλη τη χρονιά είχα μηδενική μεταβολή .... και με μονή γυμναστική αυτή στο σχολείο και το περπάτημα από και προς το φροντιστήριο... Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα οργανισμού , αλλά δεδομένου ότι υπήρξα λίγο υπέρβαρη στο παρελθόν , δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο :hmm:

10 κιλα πηρα στις πανελληνιες... και αλλα 3 μετα μεσα σε 20 μερες.... απο σημερα ξεκινησα διατροφη και γυμναστικη ελπιζω να χαθουν τα 3-4 μεχρι τον αυγουστο

Στην τρίτη λυκείου δεν πήρα ούτε γραμμάριο. :)
(αλλά απορώ πώς. Αφού έτρωγα τρεις νταλίκες φαί στην καθισιά μου.)

Μια απ τα ιδιαα!! Αλλα απο σημερα γυμναστηριο!!

Εγω παιζει να εχασα 1-2 κιλα κιολας. Δεν λεω να βαλω κιλο γαμω :p

πφφ εμενα με βλεπω να εχω διπλο αγχος και για τα μαθηματα και για το βαρος μου :worry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back