sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

Ερμ, έβαλες 9 κιλά σε 2 εβδομάδες και τα έχασες σε 1; wtf;
Ναι, και να φανταστείς ότι δεν έκανα την δίαιτα τύπου "απεργία πείνας" απλά πρόσεχα τι έτρωγα και γυμναζόμουν και έτρεχα υπερβολικά πάρα πολύ! Αλλά κέρδισα το στοίχημα με τον εαυτό μου και κατάφερα και πήγα για μπάνιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Μήπως είχε πρόβλημα η ζυγαριά σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν γίνεταιΕίναι αδύνατο να χάσεις 9 κιλά σε μια βδομάδα χωρίς την βοήθεια νυστεριού...
Μήπως είχε πρόβλημα η ζυγαριά σου;![]()

Shadowfax
Διάσημο μέλος

On a side note, ξεκίνησα 69-70kg, τελείωσα 69-70kg. Τι σκατά τρώτε --και πότε-- όσοι παίρνετε δεν ξέρω, γιατί να χάσεις το καταλαβαίνω και το περιμένω μη σου πω.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δευτερον: Αφου δεν βγαινεις πολυ απο το σπιτι δεν αθλησαι οποτε παιρνεις κιλα..
Οποτε πιο λογικο να παρεις κιλα.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Δεδομένης της μαλακίας του σχολείου που σου τρώει 8 ώρες τη μέρα, του διαβάσματος στο σπίτι και του φροντιστηρίου απλά δε βλέπω ΠΌΤΕ προλαβαίνεις να πάρεις παραπάνω απ' τις θερμίδες που θα 'καιγες κανονικά, θερμίδες περισσότερες απ' τις normal quantities mind you απ' τη στιγμή που δουλεύει παραπάνω ο εγκέφαλος (ελπίζω), για να παχύνεις.
Anw, να υποθέσω ότι έχω γαμάτο μεταβολισμό (καταβολισμό για το jimmako)? Το υποθέτω. Και πάλι, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΤΕ.

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Γραψτε κανα διαιτολογιο γτ με βλεπω να βγαινω το καλοκαιρι στις παραλιες με μαγιο και απο πανω

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Είναι απλό:
1. Προσέχετε τι τρώτε.
2. Κουνήστε λίγο τον κώλο σας.
So simple

Για το 1: ήρεμα με τις τυρόπιτες, γύρους, σουβλάκια, σοκολάτες, μαγιονέζες, πίτσες κλπ. Φάτε μπόλικα φρούτα και λαχανικά για να δουλεύει καλά το νιονιό σας. Ειδικά τα φρούτα είναι ωραίο σνακ, κι αν δεν σας αρέσουν σκέτα μπορείτε να κάνετε special (π.χ. μήλο με κανέλα). Επίσης, περιορίστε ζάχαρη και αλάτι. Δεν είναι ανάγκη να βάζετε 2 κουταλιές ζάχαρή στον καφέ/τσάι, αρκεί και μία.
Για το 2: δε χρειάζεται να πηγαίνετε γυμναστήριο. Λίγο γρήγορο περπάτημα/τρέξιμο που και που βοηθά και για εκτόνωση και για να μην παχύνετε. Για μένα το καλύτερο είναι να βάζω μουσική και να χορεύω. Δε με βλέπει κανείς, κάνω ότι βλακεία θέλω, ακούω την μουσικούλα μου, εκτονώνομαι, διασκεδάζω, ηρεμώ και κάνω και αεροβική άσκηση. Κάντε κάτι που σας αρέσει δηλαδή.
Το θέμα δεν είναι μόνο να μη βάλετε κιλά, αλλά να έχετε καλά επίπεδα ενέργειας, να τρέφεστε σωστά γιατί ο εγκέφαλός σας το χρειάζεται και να εκτονώνεστε μέσω της άσκησης.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Μετά βέβαια καλοκαίρι, διακοπές, βόλτες, έξω, παγωτά, σουβλάκια ΤΑΠΑΝΤΑ όλα, νομίζω ότι τα ξαναπήρα [νομίζω γιατί απέφευγα τη ζυγαριά].
Από Σεπετέμβρη που μπήκαν όλοι σε πρόγραμμα καθημερινότητας [εκτός από μένα] άρχισα να τρώω κανονικά χωρίς να κάνω διαίτα, χωρίς να προσέχω τι τρώω και έφυγαν από μόνα τους χωρίς να το πάρω χαμπάρι, σε σημείο που άλλοι μου είπαν ότι έχω αδυνατίσει και τότε το κατάλαβα κι εγώ (χαρές που έκανα

Φέτος που ξαναδίνω [μάλλον] δεν έχω πάρει, αντίθετα συνεχίζω και χάνω. Βέβαια καμία σχέση το πέρισυ με το φέτος από άποψη ψυχολογίας, οπότε μάλλον οφείλεται εκεί.
marakiiilove
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

marakiiilove
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενώ περίμενα να παχύνω, όλοι μου λένε πως έχω αδυνατίσει εξωφρενικά πολύ και φοβούνται για το τι και πόσο τρώω ενώ φέτος γουρουνιάζω ασυστολώς.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ε συνήθως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα,,τενίστριαΕγώ έχω πάρει συνολικά από το καλοκαίρι 4 κιλά, όχι όμως επειδή τρώω, δεν έχω αλλάξει συνήθειες, ούτε τρώω σοκολάτες και λοιπά. Απλώς δεν κάνω καθόλου γυμνασική και έχω κόψει το τένις![]()

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Ε συνήθως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα,,τενίστρια![]()
Μόλις τελειώσω... ένα θα σου πω, θα πάω να γραφτώ κατευθείαν ,όπου περάσω !
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ε ναι το τένις δεν το αφήνουμεΜόλις τελειώσω... ένα θα σου πω, θα πάω να γραφτώ κατευθείαν ,όπου περάσω !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.