Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iri_22
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φέτος να δούμε, μη με μαζεύει η green peace.
Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένο μέλος

Orlando
Δραστήριο μέλος

Λιγα πραγματα.Ορεξη να'χουμε να παιζουμε μπαλαΠήρατε κιλά στις πανελλήνιες?

Nanou!!
Νεοφερμένο μέλος

Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άδειο το ψύγειο και γεμάτο το ντούλαπι!εγώ ήδη πήρα... αλλά ακόμα είναι αρχή. να η αλλαγή της εποχής, να η περιοδος της προσαρμογής... ε, όλα βοηθάνε... αλλά βρήκα την απλή λύση. φροντισα να είναι μονίμως άδειο το ψυγείο... :thanks:

reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω ειχα κολλησει στον πασατεμπο στις πανελληνιες και το μαρουλι ξεχωριστα δεν ξερω γιατι!η αληθεια ειναι οτι απο το αγχος τρως χωρις να καταλαβαινεις ποσοτητα ή γευση!
σας καταλαβαινω!
georgia91
Νεοφερμένο μέλος

athatsi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

το προβλημα ξεκινησε απο τις διακοπες των χριστουγεννων που ενω ξερεις οτι ολοι ειναι στην κουζινα κ φτιαχνουν κουραμπιεδες, μελομακαρονα και ενα σωρο αλλα ΠΑΧΥΝΤΙΚΑ γλυκα, εσυ πρεπει να μεινεις σταθερος στο γραφειακι σου και να κανεις επαναληψη τις πρωτες ενοτητες του πλατωνα για το τεστ στο φροντιστηριο!!!!
τι γινεται ομως αν η μυρωδια ξεπερασει την πορτα και ερθει στην μυτη σου???

τοτε ορμας στην κουζινα κ παιρνεις ενα ΓΕΜΑΤΟ πιατο με γλυκα κ ζαχαρωτα και μασαμπουκωνεις μεχρι να πρηστει η κοιλιτσα:eyesup:, ενω ΦΥΣΙΚΑ συγχρονως διαβαζεις αρχαια κτλ κτλ!!!
αυτα μονο για τα χριστουγεννα!!! φανταστειτε τι επακολουθει τους υπολοιπους μηνες!
εγω προσωπικα ετρωγα μερεντα με το κουταλι αφου ως γνωστον ''η σοκολατα βοηθαει στο διαβασμα''.....(= ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!):fss:
συνολικα περσι που εδινα εβαλα 5 κιλα...:emm:
ααχχ αυτες οι πανελληνιες!
maraki love
Διάσημο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

ναι....:xixi:
το προβλημα ξεκινησε απο τις διακοπες των χριστουγεννων που ενω ξερεις οτι ολοι ειναι στην κουζινα κ φτιαχνουν κουραμπιεδες, μελομακαρονα και ενα σωρο αλλα ΠΑΧΥΝΤΙΚΑ γλυκα, εσυ πρεπει να μεινεις σταθερος στο γραφειακι σου και να κανεις επαναληψη τις πρωτες ενοτητες του πλατωνα για το τεστ στο φροντιστηριο!!!!
τι γινεται ομως αν η μυρωδια ξεπερασει την πορτα και ερθει στην μυτη σου???
τοτε ορμας στην κουζινα κ παιρνεις ενα ΓΕΜΑΤΟ πιατο με γλυκα κ ζαχαρωτα και μασαμπουκωνεις μεχρι να πρηστει η κοιλιτσα:eyesup:, ενω ΦΥΣΙΚΑ συγχρονως διαβαζεις αρχαια κτλ κτλ!!!
αυτα μονο για τα χριστουγεννα!!! φανταστειτε τι επακολουθει τους υπολοιπους μηνες!
εγω προσωπικα ετρωγα μερεντα με το κουταλι αφου ως γνωστον ''η σοκολατα βοηθαει στο διαβασμα''.....(= ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!):fss:
συνολικα περσι που εδινα εβαλα 5 κιλα...:emm:
ααχχ αυτες οι πανελληνιες!
Το θέμα είναι που τα βάζεις αυτά τα 5 κιλά κοπελιά. :xixi:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Leo_777
Νεοφερμένο μέλος

τον αυγουστο του ΄9 ημουν 63χγ και τωρα δεκεμβριο εχω φτασει τα 77!!!

τουλαχιστον σταθεροποιηθηκε...

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

σορρυ κιολλας!
παντως παιδια προσεξτε πολυ,εγω πηρα 20 ολοκληρα κιλα (απο 75 εφτασα 95)
εχω χασει γυρω στα 10-12 κιλα και θα παω και γυμναστηριο μετα τα χριστουγεννα (μετα απο την εξεταστικη εννοειται)
αλλα πηρα τοσα πολλα διοτι καθομουν συνεχεια σε μια καρεκλα!!!

Γενικως βεβαια ειναι στο καθε ατομο, αλλοι τρωνε λιγοτερο αλλοι περισσοτερο, αν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι ανηκουν στη 2η κατηγορια. Βασικα ακομα και σταθερα να τρως λογω ελλειψης ασκησης που εχουν οι περισσοτεροι αυτη τη χρονια παιρνουν πιο ευκολα.
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος

Leo_777
Νεοφερμένο μέλος

ρε φιλε εσυ τρως το αμπακα !!!
σορρυ κιολλας!
παντως παιδια προσεξτε πολυ,εγω πηρα 20 ολοκληρα κιλα (απο 75 εφτασα 95)
εχω χασει γυρω στα 10-12 κιλα και θα παω και γυμναστηριο μετα τα χριστουγεννα (μετα απο την εξεταστικη εννοειται)
αλλα πηρα τοσα πολλα διοτι καθομουν συνεχεια σε μια καρεκλα!!!
ακριβωσ αυτο επαθα και ακριβωσ αυτο σκεφτομαι να κανω:iagree: (μονο πριν την εξεταστικη γιατι δεν τραβαει αλλουσ 5 μηνεσ, μετα την εξεταστικη ενοειται το γυμναστηριο σε συνδυασμο με πολο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.