Πανελλήνιες και ΑΕΝ

anna99zante

Νεοφερμένο μέλος

Η anna99zante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γειά σας ,
Είμαι μαθήτρια της Γ λυκείου και θα δώσω πανελλήνιες φετος.
Ενδιαφέρομαι για Ακαδημίες Εμπορικου Ναυτικού και θα ήθελα να μάθω πότε βγαίνει η προκυρηξη
αλλά και τι άλλο χρειάζεται να κάνω( πχ.αίτηση, χαρτία κτλ. )
Σας ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την έχω διαβάσει αυτή την προκυρηξη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάνω- κάτω τα ίδια ισχύουν κάθε χρόνο. Αρχές Ιουνίου η προκήρυξη και τα ίδια δικαιολογητικά.

Οκ ευχαριστώ.
Άρα δν χρειάζεται να κανω κάτι εγώ τώρα?

Οχι ακομα. Αν το χεις δηλωσει στην αιτηση που εκανες για τις πανελληνιες, θα σε ενημερωσει και το σχολειο σου οταν ερθει η ωρα για το τι πρεπει να κανεις.

Οκ
Σας ευχαριστώ όλους! !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back