Giorgakys
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giorgakys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Καλησπέρα!!Έγραψα πανελλήνιες φέτος και τα πήγα πολύ καλά!Θέλω σώματα ασφαλείας(Αστυνομία,Πυροσβεστική αξιωματικων) αλλά έχω κάποιες απορίες.Μπόρεις κάποιος να μου δώσει πληροφορίες από κάποιον που είναι μέσα στην σχολή ή είναι μέσα στη σχολή και που γενικά ξέρει τι παίζει?Ποιά απο τις δύο είναι καλύτερη?(!ΑΣΕΑ ή Σχολη ανθυποπυραγών?)
Kostas_21
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kostas_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

Μόνο μην κάνετε το λάθος να μπείτε στην Αστυνομία.... Όσοι υπηρετούμε κάτι ξέρουμε και σας το λέμε.
Giorgakys
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giorgakys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Είσαι αξιωματικός ή αστυφύλακας?Μπόρεις να δώσεις περισσότερες πληροφορίες?Μόνο μην κάνετε το λάθος να μπείτε στην Αστυνομία.... Όσοι υπηρετούμε κάτι ξέρουμε και σας το λέμε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.472 μηνύματα.

ΚαλημεραΕίσαι αξιωματικός ή αστυφύλακας?Μπόρεις να δώσεις περισσότερες πληροφορίες?
Οι αστυνομικοι δεν μιλανε εδω για σχολες κλπ..εχουν δικο τους χωρο εδω μεσα..μηπως πρεπει να ποσταρεις εκει την ερωτηση?
Εδω μιλανε μονο για να ζητησουν γνωμες για προβλεψεις μοριων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...