Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 22:35 Η Schlimazel: #1 11-11-22 22:35 Πως αντιμετωπίζεται το να θες να τα παρατήσεις από ανασφάλεια, επειδή είναι δύσκολο να σε εξετάζεις και να επιβεβαιωνεσαι; BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2022 στις 04:06 Ο BillyTheKid: #2 12-11-22 04:06 Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο, όσο και τέλεια προετοιμασμένος/-η να είσαι πάντα θα έχεις ένα "gut feeling" ότι δεν είσαι. Η μόνη σου ελπίδα λοιπόν είναι να πιστέψεις γερά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2022 στις 21:54 Η Schlimazel: #3 12-11-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο, όσο και τέλεια προετοιμασμένος/-η να είσαι πάντα θα έχεις ένα "gut feeling" ότι δεν είσαι. Η μόνη σου ελπίδα λοιπόν είναι να πιστέψεις γερά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω καλές βάσεις κ αυτογνωσία αλλά φοβάμαι μην εξαντληθω κάνοντας μου τον φιλόλογο χαχαχαχαχα (αν κ το έχω συνηθίσει, μια ζωή ιδιαίτερα και ποτέ φροντ) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SoyN sidney menual Nikoleta05 augustine Scandal Schlimazel PanosBat Kitana spring day Απροσάρμοστη το κοριτσι του μαη angies geneticist Maynard Wonderkid korlef Dr. Gl. Luminous tsiobieman Citylights rempelos42 Τρελας123 constansn BillyTheKid Sofos Gerontas thenutritionist AnnaRd george777 ggl Joji marsenis cinnamongirl Steliosgkougkou DeWiN nicole1982 Basiliki.kiki Unboxholics Deadly_sorrowX Than003 Panagiotis849 GeorgePap2003 nucomer eirinipap User2350 Αναστασία197 Philologist charmander oups katia.m PanMoonlight Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως αντιμετωπίζεται το να θες να τα παρατήσεις από ανασφάλεια, επειδή είναι δύσκολο να σε εξετάζεις και να επιβεβαιωνεσαι;
BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2022 στις 04:06 Ο BillyTheKid: #2 12-11-22 04:06 Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο, όσο και τέλεια προετοιμασμένος/-η να είσαι πάντα θα έχεις ένα "gut feeling" ότι δεν είσαι. Η μόνη σου ελπίδα λοιπόν είναι να πιστέψεις γερά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2022 στις 21:54 Η Schlimazel: #3 12-11-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο, όσο και τέλεια προετοιμασμένος/-η να είσαι πάντα θα έχεις ένα "gut feeling" ότι δεν είσαι. Η μόνη σου ελπίδα λοιπόν είναι να πιστέψεις γερά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω καλές βάσεις κ αυτογνωσία αλλά φοβάμαι μην εξαντληθω κάνοντας μου τον φιλόλογο χαχαχαχαχα (αν κ το έχω συνηθίσει, μια ζωή ιδιαίτερα και ποτέ φροντ) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο, όσο και τέλεια προετοιμασμένος/-η να είσαι πάντα θα έχεις ένα "gut feeling" ότι δεν είσαι. Η μόνη σου ελπίδα λοιπόν είναι να πιστέψεις γερά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2022 στις 21:54 Η Schlimazel: #3 12-11-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο, όσο και τέλεια προετοιμασμένος/-η να είσαι πάντα θα έχεις ένα "gut feeling" ότι δεν είσαι. Η μόνη σου ελπίδα λοιπόν είναι να πιστέψεις γερά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω καλές βάσεις κ αυτογνωσία αλλά φοβάμαι μην εξαντληθω κάνοντας μου τον φιλόλογο χαχαχαχαχα (αν κ το έχω συνηθίσει, μια ζωή ιδιαίτερα και ποτέ φροντ)
Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο, όσο και τέλεια προετοιμασμένος/-η να είσαι πάντα θα έχεις ένα "gut feeling" ότι δεν είσαι. Η μόνη σου ελπίδα λοιπόν είναι να πιστέψεις γερά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω καλές βάσεις κ αυτογνωσία αλλά φοβάμαι μην εξαντληθω κάνοντας μου τον φιλόλογο χαχαχαχαχα (αν κ το έχω συνηθίσει, μια ζωή ιδιαίτερα και ποτέ φροντ)