για καποιον ομως π δουλευει ταυτοχρονα ειναι καπως δυσκολο...
Δεν ειναι δυσκολο,πιστεψε με...Οπως ειπε και ο φιλος,ειναι θεμα χρονοδιαγραμματος..Εγω επειδη ειχα χρονο να διαβασω μονο απο Φεβρουαριο-Ιουνιο,εκανα ενα προγραμμα... Ελεγα Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη απο 17:00 μεχρι 19:00 θα διαβασω μαθηματικα(τα οποια στην αρχη, μού φαινοντουσαν κινεζικα).. 19:00 με 21:00 θα διαβασω νεοελληνικη γλωσσα(οπου ειχα παρει βοηθημα και διευκολυνθηκ α πολυ)... Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο 17:00 με 19:00 διαβαζα ανατομια και 19:00 με 21:00 διαβαζα παθολογια...Κυριακη ξεκουραση...15 μερες πριν δωσω τα μαθηματα γενικης παιδειας(μαθηματικα-νεοελληνικη γλωσσα), διαβαζα μονο αυτα απο δυο ωρες καθημερινα..Τη μια μερα το ενα,την αλλη το αλλο..Μολις εδωσα και μαθηματικα,απεμεναν 15 μερες για να δωσω ανατομια και παθολογια..Και ετσι τις επομενες 15 μερες ,εκανα το ιδιο με την ανατομια και την παθολογια...Απο δυο ωρες το καθενα..Και ετσι ειχα βγαλει την υλη του καθε μαθηματος απο 3 φορες και μού εμενε χρονος και για βαθια επαναληψη...Δηλαδη, ειναι ζητημα 4 ωρων διαβασματος καθημερινα.. Ολα ειναι θεμα προγραμματισμου...
LoL και εγώ ίδια περίπτωση ήμουν! Τελείωσα το 2003 μηχανοσυνθέτης αεροσκαφών από ΤΕΕ και έδωσα πανελλήνιες και πέρασα σε σχολή που δεν μου άρεσε καθόλου. Το 2010 πήρα χαμπάρι ότι ο νόμος για τα τεχνικά λύκεια άλλαξε και πλέον μπορούσες να δώσεις για όπου ήθελες ασχέτως ειδικότητας.Δεν έχασα χρόνο. Κατέβασα την νομοθεσία την διάβασα καλά και πήγα και δήλωσα συμμετοχή στις πανελλήνιες κανονικά. Στην αρχή μου έκαναν νερά οι διευθυντάδες διότι δεν γνώριζαν τίποτα και κλασικά δεν ήθελαν μπελάδες. Πιθανών να σε διώξουν στην αρχή. Δεν κολλάς όμως τους εξηγείς και θα καταλάβουν.
Ήθελα φυσικοθεραπεία (από πιτσιρικάς) αλλά μετά από πολύ μελέτη και ψάξιμο κατέληξα στην μαιευτική διότι το έβρισκα πιο ενδιαφέρον.
Και εγω πηγα σε αλλο επαλ, για να μου κανουν την αιτηση..Στο πρωτο δεν ηξεραν καν το νομο και μετα που τους ειπα οτι γινεται και πηραν στο υπουργειο για επιβεβαιωση,μού ειπαν οτι δε γινεται να ανοιξουν καινουρια ειδικοτητα για εμενα..Στο αλλο επαλ που πηγα,ευτυχως ηταν πιο οργανωμενοι και ηξεραν την εγκυκλιο...Θα εδινα και εγω απο το 2010,αλλά το πηρα χαμπαρι καλοκαιρι του 11,οτι μπορω να αλλαξω ειδικοτητα..Δε πειραζει,καλλιο αργα, παρα ποτε...Αφου περασα και εκει που ηθελα,χαλαλι..
Μετά την αίτηση πήγα να ρωτήσω στον Πουκαμισά για φροντιστήριο αλλά με την τιμή που μου είπε και για τα 4 μαθήματα μου κόπηκε η χαρά. Η μόνη λύση ήταν το καθημερινό διάβασμα ( μετά την δουλειά στις 17:00 ξεκινούσα χαλαρά ως αργά το βράδυ κάθε μέρα εκτός Κυριακής) με προσωπική προσπάθεια. Στην αρχή επειδή δεν είχα ιδέα έβλεπα παιδικά που έδειχναν το ανθρώπινο σώμα και γενικά επένδυσα στα εκπαιδευτικά βίντεο γιατί οι γνώσεις μου στην ανατομία ήταν μηδέν. Σιγά σιγά όμως άρχισα να τα κατανοώ καλά. Μαθηματικά και γλώσσα ήταν απλά θέμα καλής εξάσκησης. Αν το θέλεις πραγματικά τότε μπορείς. Απλά θα κάτσεις μία δύο μέρες και θα οργανώσεις ένα σωστό χρονοδιάγραμμα και ένα αυστηρό πρόγραμμα προετοιμασίας από το οποίο θα φροντίσεις να μην ξεφεύγεις. Όταν δουλεύεις είναι λίγο δύσκολο μα δεν είναι ακατόρθωτο. Μπορείς να το κάνεις άνετα και στο τέλος θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολο ήταν.
Εγω δε μπηκα καν στο κοπο να παω να ρωτησω για φροντιστηριο,γιατι ηξερα τι κεραμιδα θα μού ερθει...

Και εγω το ιδιο εκανα,εκανα χρονοδιαγραμμα και δε παρεκκλινα απο αυτο καθολου...Στην ουσια 4 ωρες διαβασματος καθημερινα, εφταναν και περισσευαν...Εγω δεν ειχα τοσο προβλημα στην ανατομια,οσο στα μαθηματικα,τα οποια μετα απο τοσα χρονια,μού φαινοντουσαν κινεζικα στην αρχη..Αλλά δε τα παρατησα..Ελεγα στον εαυτο μου:Θα τα μαθω,ο κοσμος να χαλασει..Πηρα και καποια βοηθηματα,ειδικα μαθηματικα και νεοελληνικη γλωσσα και τελικα περασα στη 1 μου επιλογη με μεγαλο βαθμο...