N0b0dy Νεοφερμένο μέλος Η N0b0dy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:12 Η N0b0dy έγραψε: #1 29-05-24 22:12 Επιτρέπεται να γράφουμε πάνω στα θέματα κι αν ναι με ό,τι θελουμε ή μόνο με μολυβι? (Ρωτάω επειδή είμαι θεωρητική και το αγνωστο δεν μπορώ να το κάνω αν δεν γράφω τη σύνταξη πάνω στα θέματα) Kolokythiatoumpana Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythiatoumpana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:16 Η Kolokythiatoumpana: #2 29-05-24 22:16 Φυσικά και επιτρέπεται. Τώρα με τι δεν είμαι σίγουρη να σου απαντήσω αλλά για ασφάλεια πάρε 1-2 μολύβια μαζί σου smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:34 Η smarw έγραψε: #3 29-05-24 22:34 Αρχική Δημοσίευση από N0b0dy: Επιτρέπεται να γράφουμε πάνω στα θέματα κι αν ναι με ό,τι θελουμε ή μόνο με μολυβι? (Ρωτάω επειδή είμαι θεωρητική και το αγνωστο δεν μπορώ να το κάνω αν δεν γράφω τη σύνταξη πάνω στα θέματα) Click για ανάπτυξη... ναι φυσικα και στην έκθεση μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις αλλά θα έχουμε και πρόχειρο Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:49 Η Κάμπια έγραψε: #4 29-05-24 22:49 Φυσικά και γίνεται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μολύβι και στυλό Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kanastasia_5883 AggelikiGr Kolokythiatoumpana N0b0dy BatGuin gzois EFAKIT E.Z BiteTheDust Scandal thepigod762 justvibingmeow angies Mitsaras23 Helen06 Marianna.diamanti Than003 Φινεύς constansn Μήτσος10 Panatha mono soleilst suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτρέπεται να γράφουμε πάνω στα θέματα κι αν ναι με ό,τι θελουμε ή μόνο με μολυβι? (Ρωτάω επειδή είμαι θεωρητική και το αγνωστο δεν μπορώ να το κάνω αν δεν γράφω τη σύνταξη πάνω στα θέματα)
Kolokythiatoumpana Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythiatoumpana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:16 Η Kolokythiatoumpana: #2 29-05-24 22:16 Φυσικά και επιτρέπεται. Τώρα με τι δεν είμαι σίγουρη να σου απαντήσω αλλά για ασφάλεια πάρε 1-2 μολύβια μαζί σου smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:34 Η smarw έγραψε: #3 29-05-24 22:34 Αρχική Δημοσίευση από N0b0dy: Επιτρέπεται να γράφουμε πάνω στα θέματα κι αν ναι με ό,τι θελουμε ή μόνο με μολυβι? (Ρωτάω επειδή είμαι θεωρητική και το αγνωστο δεν μπορώ να το κάνω αν δεν γράφω τη σύνταξη πάνω στα θέματα) Click για ανάπτυξη... ναι φυσικα και στην έκθεση μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις αλλά θα έχουμε και πρόχειρο Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:49 Η Κάμπια έγραψε: #4 29-05-24 22:49 Φυσικά και γίνεται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μολύβι και στυλό Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kanastasia_5883 AggelikiGr Kolokythiatoumpana N0b0dy BatGuin gzois EFAKIT E.Z BiteTheDust Scandal thepigod762 justvibingmeow angies Mitsaras23 Helen06 Marianna.diamanti Than003 Φινεύς constansn Μήτσος10 Panatha mono soleilst suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσικά και επιτρέπεται. Τώρα με τι δεν είμαι σίγουρη να σου απαντήσω αλλά για ασφάλεια πάρε 1-2 μολύβια μαζί σου
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:34 Η smarw έγραψε: #3 29-05-24 22:34 Αρχική Δημοσίευση από N0b0dy: Επιτρέπεται να γράφουμε πάνω στα θέματα κι αν ναι με ό,τι θελουμε ή μόνο με μολυβι? (Ρωτάω επειδή είμαι θεωρητική και το αγνωστο δεν μπορώ να το κάνω αν δεν γράφω τη σύνταξη πάνω στα θέματα) Click για ανάπτυξη... ναι φυσικα και στην έκθεση μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις αλλά θα έχουμε και πρόχειρο Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:49 Η Κάμπια έγραψε: #4 29-05-24 22:49 Φυσικά και γίνεται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μολύβι και στυλό Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από N0b0dy: Επιτρέπεται να γράφουμε πάνω στα θέματα κι αν ναι με ό,τι θελουμε ή μόνο με μολυβι? (Ρωτάω επειδή είμαι θεωρητική και το αγνωστο δεν μπορώ να το κάνω αν δεν γράφω τη σύνταξη πάνω στα θέματα) Click για ανάπτυξη... ναι φυσικα και στην έκθεση μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις αλλά θα έχουμε και πρόχειρο
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 29 Μαΐου 2024 στις 22:49 Η Κάμπια έγραψε: #4 29-05-24 22:49 Φυσικά και γίνεται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μολύβι και στυλό