thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 09:26 Η thesecretfemme: #1 20-03-23 09:26 Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:36 Ο Guest 302501: #2 20-03-23 13:36 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα. Click για ανάπτυξη... Καμία προσπάθεια δεν είναι μάταιη Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσεις για να σου έρθει η όρεξη για διάβασμα. Είναι δύσκολο μέχρι να ανοίξεις το βιβλίο και να γράψεις την πρώτη πρόταση στις σημειώσεις. Μετά, το συνηθίζεις αυτόματα. Μια, δύο, τρεις φορές θα πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να αρχίσει να διαβάζει, και σε λίγο καιρό η καλή διάθεση και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:42 Η maril8na έγραψε: #3 20-03-23 13:42 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:54 Η smarw έγραψε: #4 20-03-23 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσεις για να σου έρθει η όρεξη για διάβασμα. Είναι δύσκολο μέχρι να ανοίξεις το βιβλίο και να γράψεις την πρώτη πρόταση στις σημειώσεις. Μετά, το συνηθίζεις αυτόματα. Μια, δύο, τρεις φορές θα πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να αρχίσει να διαβάζει, και σε λίγο καιρό η καλή διάθεση και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν Click για ανάπτυξη... όντως ισχύει φουλ αυτό που λες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 14:02 Ο Guest 765889: #5 20-03-23 14:02 Δεν υπάρχει "κοιλιά" Μαρτίου. Ο καλός από τον μέτριο φαίνεται στην πειθαρχία και στην στοχοπροσήλωση. Μην ακούς τις παπαρολογίες που σου λένε τα φροντιστήρια. thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:37 Η thesecretfemme: #6 20-03-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από maril8na: Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι Click για ανάπτυξη... θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:59 Ο Guest 765889: #7 20-03-23 15:59 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην έχεις κίνητρο. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:07 Η maril8na έγραψε: #8 21-03-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna jenpp rseven Corfu kitty thesecretfemme Panatha mono mariayes Γιώτα Γιαννακού BatGuin BillyTheKid thekwarxitektonikh just some guy Praxis giorgos78 maril8na SoyN Kitana katia.m Alexecon1991 lepipini Antzie kiyoshi DeWiN Scandal augustine thenutritionist Abiogenesis Meow Ryuzaki Mammy Nun eukleidhs1821 Τρελας123 Mariamar arko giannhs2001 Schlimazel spring day nucomer gamer05 user-2 Wonderkid το κοριτσι του μαη Helen06 Giii Ιωάννης1234 george777 Paragontas7000 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα.
Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:36 Ο Guest 302501: #2 20-03-23 13:36 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα. Click για ανάπτυξη... Καμία προσπάθεια δεν είναι μάταιη Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσεις για να σου έρθει η όρεξη για διάβασμα. Είναι δύσκολο μέχρι να ανοίξεις το βιβλίο και να γράψεις την πρώτη πρόταση στις σημειώσεις. Μετά, το συνηθίζεις αυτόματα. Μια, δύο, τρεις φορές θα πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να αρχίσει να διαβάζει, και σε λίγο καιρό η καλή διάθεση και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:42 Η maril8na έγραψε: #3 20-03-23 13:42 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:54 Η smarw έγραψε: #4 20-03-23 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσεις για να σου έρθει η όρεξη για διάβασμα. Είναι δύσκολο μέχρι να ανοίξεις το βιβλίο και να γράψεις την πρώτη πρόταση στις σημειώσεις. Μετά, το συνηθίζεις αυτόματα. Μια, δύο, τρεις φορές θα πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να αρχίσει να διαβάζει, και σε λίγο καιρό η καλή διάθεση και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν Click για ανάπτυξη... όντως ισχύει φουλ αυτό που λες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 14:02 Ο Guest 765889: #5 20-03-23 14:02 Δεν υπάρχει "κοιλιά" Μαρτίου. Ο καλός από τον μέτριο φαίνεται στην πειθαρχία και στην στοχοπροσήλωση. Μην ακούς τις παπαρολογίες που σου λένε τα φροντιστήρια. thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:37 Η thesecretfemme: #6 20-03-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από maril8na: Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι Click για ανάπτυξη... θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:59 Ο Guest 765889: #7 20-03-23 15:59 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην έχεις κίνητρο. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:07 Η maril8na έγραψε: #8 21-03-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna jenpp rseven Corfu kitty thesecretfemme Panatha mono mariayes Γιώτα Γιαννακού BatGuin BillyTheKid thekwarxitektonikh just some guy Praxis giorgos78 maril8na SoyN Kitana katia.m Alexecon1991 lepipini Antzie kiyoshi DeWiN Scandal augustine thenutritionist Abiogenesis Meow Ryuzaki Mammy Nun eukleidhs1821 Τρελας123 Mariamar arko giannhs2001 Schlimazel spring day nucomer gamer05 user-2 Wonderkid το κοριτσι του μαη Helen06 Giii Ιωάννης1234 george777 Paragontas7000 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα. Click για ανάπτυξη... Καμία προσπάθεια δεν είναι μάταιη Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσεις για να σου έρθει η όρεξη για διάβασμα. Είναι δύσκολο μέχρι να ανοίξεις το βιβλίο και να γράψεις την πρώτη πρόταση στις σημειώσεις. Μετά, το συνηθίζεις αυτόματα. Μια, δύο, τρεις φορές θα πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να αρχίσει να διαβάζει, και σε λίγο καιρό η καλή διάθεση και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν.
maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:42 Η maril8na έγραψε: #3 20-03-23 13:42 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:54 Η smarw έγραψε: #4 20-03-23 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσεις για να σου έρθει η όρεξη για διάβασμα. Είναι δύσκολο μέχρι να ανοίξεις το βιβλίο και να γράψεις την πρώτη πρόταση στις σημειώσεις. Μετά, το συνηθίζεις αυτόματα. Μια, δύο, τρεις φορές θα πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να αρχίσει να διαβάζει, και σε λίγο καιρό η καλή διάθεση και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν Click για ανάπτυξη... όντως ισχύει φουλ αυτό που λες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 14:02 Ο Guest 765889: #5 20-03-23 14:02 Δεν υπάρχει "κοιλιά" Μαρτίου. Ο καλός από τον μέτριο φαίνεται στην πειθαρχία και στην στοχοπροσήλωση. Μην ακούς τις παπαρολογίες που σου λένε τα φροντιστήρια. thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:37 Η thesecretfemme: #6 20-03-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από maril8na: Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι Click για ανάπτυξη... θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:59 Ο Guest 765889: #7 20-03-23 15:59 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην έχεις κίνητρο. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:07 Η maril8na έγραψε: #8 21-03-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna jenpp rseven Corfu kitty thesecretfemme Panatha mono mariayes Γιώτα Γιαννακού BatGuin BillyTheKid thekwarxitektonikh just some guy Praxis giorgos78 maril8na SoyN Kitana katia.m Alexecon1991 lepipini Antzie kiyoshi DeWiN Scandal augustine thenutritionist Abiogenesis Meow Ryuzaki Mammy Nun eukleidhs1821 Τρελας123 Mariamar arko giannhs2001 Schlimazel spring day nucomer gamer05 user-2 Wonderkid το κοριτσι του μαη Helen06 Giii Ιωάννης1234 george777 Paragontas7000 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Καλημέρα! μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και μάλιστα εξαιρετικά κουρασμένη. Η «κοιλιά» του Μαρτίου για την οποία όλοι μιλάνε νομίζω έχει φτάσει και σε εμένα, μόνο που δεν είναι η πρώτη κοιλιά που κάνω. Νιώθω ιδιαίτερα κουρασμένη κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω όσο πρέπει καθώς δεν το αντέχει άλλο ο οργανισμός μου. Εξαιτίας αυτού γεννιέται και μια απαισιοδοξία για το πως θα πάνε τα πράγματα. Σας παρακαλώ πειτε μου ότι θα αποκτήσω πίσω τις δυνάμεις μου, γιατί αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα… τόσο καιρό προσπαθουσα αδικα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 13:54 Η smarw έγραψε: #4 20-03-23 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσεις για να σου έρθει η όρεξη για διάβασμα. Είναι δύσκολο μέχρι να ανοίξεις το βιβλίο και να γράψεις την πρώτη πρόταση στις σημειώσεις. Μετά, το συνηθίζεις αυτόματα. Μια, δύο, τρεις φορές θα πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να αρχίσει να διαβάζει, και σε λίγο καιρό η καλή διάθεση και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν Click για ανάπτυξη... όντως ισχύει φουλ αυτό που λες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 14:02 Ο Guest 765889: #5 20-03-23 14:02 Δεν υπάρχει "κοιλιά" Μαρτίου. Ο καλός από τον μέτριο φαίνεται στην πειθαρχία και στην στοχοπροσήλωση. Μην ακούς τις παπαρολογίες που σου λένε τα φροντιστήρια. thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:37 Η thesecretfemme: #6 20-03-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από maril8na: Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι Click για ανάπτυξη... θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:59 Ο Guest 765889: #7 20-03-23 15:59 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην έχεις κίνητρο. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:07 Η maril8na έγραψε: #8 21-03-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna jenpp rseven Corfu kitty thesecretfemme Panatha mono mariayes Γιώτα Γιαννακού BatGuin BillyTheKid thekwarxitektonikh just some guy Praxis giorgos78 maril8na SoyN Kitana katia.m Alexecon1991 lepipini Antzie kiyoshi DeWiN Scandal augustine thenutritionist Abiogenesis Meow Ryuzaki Mammy Nun eukleidhs1821 Τρελας123 Mariamar arko giannhs2001 Schlimazel spring day nucomer gamer05 user-2 Wonderkid το κοριτσι του μαη Helen06 Giii Ιωάννης1234 george777 Paragontas7000 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσεις για να σου έρθει η όρεξη για διάβασμα. Είναι δύσκολο μέχρι να ανοίξεις το βιβλίο και να γράψεις την πρώτη πρόταση στις σημειώσεις. Μετά, το συνηθίζεις αυτόματα. Μια, δύο, τρεις φορές θα πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να αρχίσει να διαβάζει, και σε λίγο καιρό η καλή διάθεση και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν Click για ανάπτυξη... όντως ισχύει φουλ αυτό που λες
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 14:02 Ο Guest 765889: #5 20-03-23 14:02 Δεν υπάρχει "κοιλιά" Μαρτίου. Ο καλός από τον μέτριο φαίνεται στην πειθαρχία και στην στοχοπροσήλωση. Μην ακούς τις παπαρολογίες που σου λένε τα φροντιστήρια. thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:37 Η thesecretfemme: #6 20-03-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από maril8na: Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι Click για ανάπτυξη... θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:59 Ο Guest 765889: #7 20-03-23 15:59 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην έχεις κίνητρο. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:07 Η maril8na έγραψε: #8 21-03-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna jenpp rseven Corfu kitty thesecretfemme Panatha mono mariayes Γιώτα Γιαννακού BatGuin BillyTheKid thekwarxitektonikh just some guy Praxis giorgos78 maril8na SoyN Kitana katia.m Alexecon1991 lepipini Antzie kiyoshi DeWiN Scandal augustine thenutritionist Abiogenesis Meow Ryuzaki Mammy Nun eukleidhs1821 Τρελας123 Mariamar arko giannhs2001 Schlimazel spring day nucomer gamer05 user-2 Wonderkid το κοριτσι του μαη Helen06 Giii Ιωάννης1234 george777 Paragontas7000 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει "κοιλιά" Μαρτίου. Ο καλός από τον μέτριο φαίνεται στην πειθαρχία και στην στοχοπροσήλωση. Μην ακούς τις παπαρολογίες που σου λένε τα φροντιστήρια.
thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:37 Η thesecretfemme: #6 20-03-23 15:37 Αρχική Δημοσίευση από maril8na: Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι Click για ανάπτυξη... θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:59 Ο Guest 765889: #7 20-03-23 15:59 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην έχεις κίνητρο. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:07 Η maril8na έγραψε: #8 21-03-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna jenpp rseven Corfu kitty thesecretfemme Panatha mono mariayes Γιώτα Γιαννακού BatGuin BillyTheKid thekwarxitektonikh just some guy Praxis giorgos78 maril8na SoyN Kitana katia.m Alexecon1991 lepipini Antzie kiyoshi DeWiN Scandal augustine thenutritionist Abiogenesis Meow Ryuzaki Mammy Nun eukleidhs1821 Τρελας123 Mariamar arko giannhs2001 Schlimazel spring day nucomer gamer05 user-2 Wonderkid το κοριτσι του μαη Helen06 Giii Ιωάννης1234 george777 Paragontas7000 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maril8na: Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση! Αν είσαι θεωρητική ειδικά σε καταλαβαίνω παραπάνω δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να διαβάσω και νιώθω ότι θα πάνε όλα σκατα.. ίσως αν πιεστεις και κρύψεις το κινητό να βγει κάτι Click για ανάπτυξη... θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2023 στις 15:59 Ο Guest 765889: #7 20-03-23 15:59 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην έχεις κίνητρο. maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:07 Η maril8na έγραψε: #8 21-03-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Μπορεί απλά να μην έχεις κίνητρο.
maril8na Νεοφερμένο μέλος Η maril8na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:07 Η maril8na έγραψε: #8 21-03-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε
Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: θεωρητική και εγώ! αυτό με το κινητό το έχω προσπαθήσει αλλά και πάλι τίποτα Click για ανάπτυξη... Αν θες στειλε μου προσωπικό το ινσταγκραμ σου να μιλήσουμε