Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:56 Ο Mariosxania: #21 25-08-09 03:56 Αρχική Δημοσίευση από azor: Στου εννιαιου το τοπικ γινεται της πανικοβλητης....Εδω λιγοι και καλοι????Μαριε ξαναβουτα msn μπας και που καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα Click για ανάπτυξη... Βουτάω,Βουτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalZero2 Νεοφερμένο μέλος Ο Παντελής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:43 Ο MetalZero2: #22 25-08-09 12:43 ΟΚ πέρασα στην σχολή μου. Ορίστε οι βάσεις, θα τοις βρείτε εδώ: "https://www.ana-mpa.gr/websites/basies2009/EPAL-H.txt" Καλή επιτυχία σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από azor: Στου εννιαιου το τοπικ γινεται της πανικοβλητης....Εδω λιγοι και καλοι????Μαριε ξαναβουτα msn μπας και που καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα Click για ανάπτυξη... Βουτάω,Βουτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalZero2 Νεοφερμένο μέλος Ο Παντελής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:43 Ο MetalZero2: #22 25-08-09 12:43 ΟΚ πέρασα στην σχολή μου. Ορίστε οι βάσεις, θα τοις βρείτε εδώ: "https://www.ana-mpa.gr/websites/basies2009/EPAL-H.txt" Καλή επιτυχία σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΚ πέρασα στην σχολή μου. Ορίστε οι βάσεις, θα τοις βρείτε εδώ: "https://www.ana-mpa.gr/websites/basies2009/EPAL-H.txt" Καλή επιτυχία σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.