σε λιγοτερο απο ενα μηνα δινω πανελληνιες,και εγω διαβαζα ολη την χρονια,δεν εβγαινα,ειχα σχετικα καλη καπως αποδοση στο σχολειο και αρκετοι γνωριζουν οτι διαβαζα,ωστοσο εγω νιωθω τωρα στις τελευταιες μερες οτι δεν θυμαμαι τιποτα.Κανω επαναλυψη την ιστορια(το δυνατο που μου αρεσει)αλλα μου περνει αρκετη ωρα ενω τωρα θα επρεπε να βγαονιε πιο γρηγορα με τοσες επανναληψεις.Τελος παντων για να μην μηλισω πολυ,το περισσοτερο αγχος που με καταπιεζει εινια της αποδοσης και κυριως τις αποψεις των αλλων,ειναι χαζο το ξερω αλλα δυστυχως με επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο.Νιωθω πως αν δεν γραψω ''καλα'' δεν θα θεωρουμε εξυπνη.Επισης εαν δεν γραφω καλα,οι περισσοτεροι θα με θεωρουν χαζη και αχρηστη καθως διαβαζα ολη την χρονια και στο τελος δεν γραψα καλα,Τελος εμενα ο στοχος μου ειναι ψυχολογια αλλα με το αγνωστο δεν τα πηγαινω πολυ καλα οποτε γνωριζω (και δυστυχως δεν χαρακτηριζομαι για την υψηλη μου αυτοπεποιθηση)πως αυτο θα μου ριξει το μεσο ορο και σε συνδυασμο με τα παραπανω, οποτε μετα δεν εχω καποια αλλη σχολη που μου αρεσει