Κι εγώ το ίδιο θέμα είχα πέρυσι...

Ήμουν στη Β' θετική και αμφιταλαντευόμουν μεταξύ θετικής και τεχνολογικής...Τελικά αποφάσισα να πάω τεχνολογική 1, καθώς δεν ήθελα 3ο πεδίο και μου άρεσε η Χημεία...Ωστόσο, σε πολύυυυυ λίγα σχολεία γίνεται αυτή η κατεύθυνση (πολλοί ούτε καν την γνωρίζουν

) και στην ίδια μοίρα ήταν και το δικό μου σχολείο οπότε αναγκαστικά ακολούθησα τεχνολογική 2... Ίσως (αν σ'αρέσουν τα μαθήματα που περιλαμβάνει η ΤΕΧΝ1) να μην μπορέσεις να την επιλέξεις, μιας και -μάλλον- δεν θα υπάρχουν αρκετά παιδιά για να σχηματίσετε τμήμα...Βέβαια, μπορείς να "ψήσεις" κανένα συμμαθητή σου που έχει το ίδιο δίλημμα (φυσικά η απόφαση που θα πάρει να είναι συνειδητή

), αλλά έχω την εντύπωση ότι χρειάζονται τουλάχιστον 5 άτομα για να λειτουργήσει ...

Σχετικά με τα μαθήματα της ΤΕΧΝ1, αν και δεν είμαι η πλέον αρμόδια, οι διαφορές σε σχέση με την ΤΕΧΝ2 είναι χημεία-βιοχημεία αντί ΑΕΠΠ και ηλεκτρολογία αντί ΑΟΔΕ. Η χημεία-βιοχημεία έχει κάποια θέματα ίδια με την χημεία της θετικής, ωστόσο είναι πιο απλουστευμένα αν δεν κάνω λάθος, ενώ η ηλεκτρολογία θεωρείται σχετικά εύκολο μάθημα και τα ποσοστά επιτυχίας είναι αρκετά υψηλά...