onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδια καποιος που να ξερει σιγουρα; γιατι αλλοι μου λενε πως μπορω να το δωσω και αλλοι πως οχι! περιμενω απαντηση. αν και εγω θα ρωτισω στο σχολειο μουΔυστυχώς φίλε μου δεν μπορείς να το δώσεις.Ούτε ενδοσχολικά,ούτε πανελλαδικά:nono:.Έπρεπε να το επιλέξεις στην αρχή της χρονιάς ως μάθημα επιλογής!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemeSis1990
Νεοφερμένο μέλος

Δυστυχώς φίλε μου δεν μπορείς να το δώσεις.Ούτε ενδοσχολικά,ούτε πανελλαδικά:nono:.Έπρεπε να το επιλέξεις στην αρχή της χρονιάς ως μάθημα επιλογής!
Κάτσε ρε φιλαράκι δηλαδή εγώ που είμαι απόφοιτος και φέτος αποφάσισα να δώσω ΑΟΘ δεν μπορώ? Δηλαδή τζάμπα διαβάζω? Παρακαλώ τέτοιες μ...ς να μη πετάς ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα.
Στον από πάνω φίλο να πω πως ΑΟΘ θα γράψεις τον Ιούνιο... Έχεις 6 μήνες και κάτι και σου προτείνω από τώρα να στρωθείς και δε θα βγεις χαμένος. Και να πατώσεις φυσική-μαθηματικά με έναν καλό βαθμό στο ΑΟΘ και στη στατιστική ένα ΤΕΙ λογιστικής το πιάνεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

αντε τετοιες απαντησεις θελω ρε φιλε γιατι το παιδι απο εκει με πηδηξε λιγο ψηχολογικαΚάτσε ρε φιλαράκι δηλαδή εγώ που είμαι απόφοιτος και φέτος αποφάσισα να δώσω ΑΟΘ δεν μπορώ? Δηλαδή τζάμπα διαβάζω? Παρακαλώ τέτοιες μ...ς να μη πετάς ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα.
Στον από πάνω φίλο να πω πως ΑΟΘ θα γράψεις τον Ιούνιο... Έχεις 6 μήνες και κάτι και σου προτείνω από τώρα να στρωθείς και δε θα βγεις χαμένος. Και να πατώσεις φυσική-μαθηματικά με έναν καλό βαθμό στο ΑΟΘ και στη στατιστική ένα ΤΕΙ λογιστικής το πιάνεις.

paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος

onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

NemeSis1990
Νεοφερμένο μέλος

αντε τετοιες απαντησεις θελω ρε φιλε γιατι το παιδι απο εκει με πηδηξε λιγο ψηχολογικαεγω δεν θελω να περασω οπου και οπου. δλδ προτειμω να δωσω 100 φορες παρα να περασω σε κατι που δεν θελω. δεν νομιζω να μπορω να διαβασω το ΑΟΘ ρε φιλε ασε που αμα γ**** στο διαβασμα και μετα γραψω για 0 θα ξενερωσω αφανταστα.. ( ξερω εχω χαζη λογικη αλλα τι να κανουμε
)
Για να σε ανεβάσω λίγο ακόμα θα σου πω ότι κάτω από 15 δε γράφει κανείς ΑΟΘ. Έχεις μπροστά σου 6 μήνες... από μια ώρα την ημέρα πριν τον ύπνο και γράφεις 20 καθαρό.
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

αληθεια? γιατι με ψυχοπλακωσε ενας φιλος μου οτι ειναι δυσκολο και τα λοιπα!Για να σε ανεβάσω λίγο ακόμα θα σου πω ότι κάτω από 15 δε γράφει κανείς ΑΟΘ. Έχεις μπροστά σου 6 μήνες... από μια ώρα την ημέρα πριν τον ύπνο και γράφεις 20 καθαρό.
ερωτηση
στην οικονομια της πρωτης και στα Maths τα παω καλα (οικονομια 17-20-20-20)
αν φυτουκλιασω στο αοθ μπορω να 20????(βασικα μονο για 5ο πεδιο ενδιαφερομαι)
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Dennakos
Νεοφερμένο μέλος

onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το δηλώνουν υποχρεωτικά με την Αίτηση - Δήλωση από 2 έως 20 Φεβρουαρίου. Απαραίτητη προϋπόθεσγ για να το δηλώσουν οι μαθητες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ είναι να το έχουν έδη επιλέξει ως μάθημα επιλογής
αρα εμεις που δεν το εχουμε επιλεξει δεν μπορουμε να το δωσουμε

gialouris
Νεοφερμένο μέλος

Το ήθελες για να πας στο 5ο ή απλά έτσι;;;
stelios159
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelios159
Νεοφερμένο μέλος

αλεξης M
Νεοφερμένο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

με ενα τι;;;
stelios159
Νεοφερμένο μέλος

stelios159
Νεοφερμένο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.