[Παλιό Σύστημα] Βοήθεια/Απορίες στο Δίκαιο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έχοντας κατά νου τους ορισμούς της Ηθικής και του Δικαίου μπορείς να φτιάξεις αρκετά παραδείγματα.
πχ. Δεν υπάρχει ηθικός κανόνας που σε καταδικάζει αν δε σταματήσεις σε STOP, όμως υποχρεούσαι νομικά βάσει ΚΟΚ.
Νομικά η απιστία δεν είναι κολάσιμη, όμως ηθικά είναι.
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την Αρχή της Δεδηλωμένης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ασκηση...

να αναζητησετε τα αιτια της πολιτικης απαθειας.

καμια βοηθεια;

;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
πειτε καμια ιδεα ρε παιδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια εχω μια εργασια στο δικαιο να βρω ενα αρθρο για ενα θεμα ειτε πολιτικοειτε κοινωνικο ειτε οικονομικο κτλ..

ξερετε κανενα σαιτ΄;

;;;
πλιζ ειναι σημαντικο...την εχω για αυριο

;;;
πλιζ ειναι σημαντικο...την εχω για αυριο

Σε blogs ή σε σελίδες απο εφημερίδες δοκίμασες να ψάξεις;

εψαξα σε κανα δυο εφημεριδες που αγορασα χθες,αλλα δεν βρηκα κατι ενδιαφερον..
τωρα απο blogs ειμαι τελειως ασχετος....

Σε blogs ή σε σελίδες απο εφημερίδες δοκίμασες να ψάξεις;

γνωριζεις τιποτα;

Κοίτα στην καθημερινή ή το βήμα.
Επίσης γράψε ένα πιθανό θέμα που ταιριάζει με το ζητούμενο στο γκουγκλ και όλο και κάτι θα βγάλεις. :)

Κοίτα στην καθημερινή ή το βήμα.
Επίσης γράψε ένα πιθανό θέμα που ταιριάζει με το ζητούμενο στο γκουγκλ και όλο και κάτι θα βγάλεις. :)

ευχαριστω πολυ!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back