vardis Νεοφερμένο μέλος Ο ΒΑΡΔΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο vardis έγραψε: #1 12-09-09 12:53 γεια σας,την Παρασκευη μας μοιρασαν στο σχολειο ενα εντυπο για να δηλωσουμε τη κατευθυνση θελουμε να ακολουθησουμε και ποιο μαθημα επιλογης .Εγω δεν ειχα ψαξει και πολυ τα μαθηματα επιλογησ και μετα απο μια γρηγορη σκεψη τελικα επελεξα Αρχες Περιβαλλοντος,ουτε καν π γνωριζω με τι θεματα ασχολειται αυτο.Εχω ακουσει απο πολλους οτι πας λεει επισκεψεισ και εκδρομες περιβαλλοντικεσ παντως.Ξερετε για αυτο?Ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Ο mr.thewritikos: #2 12-09-09 13:36 Και εγώ δευτέρα λυκείου μπήκα και διάλεξα και εγώ αυτό το μάθημα γιατί μας πάνε εκδρομή με αυτό...Οπότε καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Pavlitos έγραψε: #3 12-09-09 14:09 Και εγώ αυτό διάλεξα, για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η Kotatsuneko: #4 12-09-09 15:59 Μην πολυχαίρεστε. Δεν ειναι μόνο η εκδρομή που άντε να γίνει 1-2. Έχει κανονικά διαγώνισμα+βαθμό τετραμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Evakiii! έγραψε: #5 12-09-09 23:54 αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο superman έγραψε: #6 13-09-09 00:11 χμ...δυσκολο να σχηματιστει τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:43 Η Ειρηνάκι έγραψε: #7 13-09-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Click για ανάπτυξη... όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:32 Ο Guest 045911: #8 13-09-09 18:32 στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας,την Παρασκευη μας μοιρασαν στο σχολειο ενα εντυπο για να δηλωσουμε τη κατευθυνση θελουμε να ακολουθησουμε και ποιο μαθημα επιλογης .Εγω δεν ειχα ψαξει και πολυ τα μαθηματα επιλογησ και μετα απο μια γρηγορη σκεψη τελικα επελεξα Αρχες Περιβαλλοντος,ουτε καν π γνωριζω με τι θεματα ασχολειται αυτο.Εχω ακουσει απο πολλους οτι πας λεει επισκεψεισ και εκδρομες περιβαλλοντικεσ παντως.Ξερετε για αυτο?Ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Ο mr.thewritikos: #2 12-09-09 13:36 Και εγώ δευτέρα λυκείου μπήκα και διάλεξα και εγώ αυτό το μάθημα γιατί μας πάνε εκδρομή με αυτό...Οπότε καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Pavlitos έγραψε: #3 12-09-09 14:09 Και εγώ αυτό διάλεξα, για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η Kotatsuneko: #4 12-09-09 15:59 Μην πολυχαίρεστε. Δεν ειναι μόνο η εκδρομή που άντε να γίνει 1-2. Έχει κανονικά διαγώνισμα+βαθμό τετραμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Evakiii! έγραψε: #5 12-09-09 23:54 αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο superman έγραψε: #6 13-09-09 00:11 χμ...δυσκολο να σχηματιστει τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:43 Η Ειρηνάκι έγραψε: #7 13-09-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Click για ανάπτυξη... όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:32 Ο Guest 045911: #8 13-09-09 18:32 στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ δευτέρα λυκείου μπήκα και διάλεξα και εγώ αυτό το μάθημα γιατί μας πάνε εκδρομή με αυτό...Οπότε καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Pavlitos έγραψε: #3 12-09-09 14:09 Και εγώ αυτό διάλεξα, για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η Kotatsuneko: #4 12-09-09 15:59 Μην πολυχαίρεστε. Δεν ειναι μόνο η εκδρομή που άντε να γίνει 1-2. Έχει κανονικά διαγώνισμα+βαθμό τετραμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Evakiii! έγραψε: #5 12-09-09 23:54 αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο superman έγραψε: #6 13-09-09 00:11 χμ...δυσκολο να σχηματιστει τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:43 Η Ειρηνάκι έγραψε: #7 13-09-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Click για ανάπτυξη... όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:32 Ο Guest 045911: #8 13-09-09 18:32 στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ αυτό διάλεξα, για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η Kotatsuneko: #4 12-09-09 15:59 Μην πολυχαίρεστε. Δεν ειναι μόνο η εκδρομή που άντε να γίνει 1-2. Έχει κανονικά διαγώνισμα+βαθμό τετραμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Evakiii! έγραψε: #5 12-09-09 23:54 αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο superman έγραψε: #6 13-09-09 00:11 χμ...δυσκολο να σχηματιστει τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:43 Η Ειρηνάκι έγραψε: #7 13-09-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Click για ανάπτυξη... όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:32 Ο Guest 045911: #8 13-09-09 18:32 στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην πολυχαίρεστε. Δεν ειναι μόνο η εκδρομή που άντε να γίνει 1-2. Έχει κανονικά διαγώνισμα+βαθμό τετραμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Evakiii! έγραψε: #5 12-09-09 23:54 αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο superman έγραψε: #6 13-09-09 00:11 χμ...δυσκολο να σχηματιστει τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:43 Η Ειρηνάκι έγραψε: #7 13-09-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Click για ανάπτυξη... όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:32 Ο Guest 045911: #8 13-09-09 18:32 στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο superman έγραψε: #6 13-09-09 00:11 χμ...δυσκολο να σχηματιστει τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:43 Η Ειρηνάκι έγραψε: #7 13-09-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Click για ανάπτυξη... όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:32 Ο Guest 045911: #8 13-09-09 18:32 στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμ...δυσκολο να σχηματιστει τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:43 Η Ειρηνάκι έγραψε: #7 13-09-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Click για ανάπτυξη... όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:32 Ο Guest 045911: #8 13-09-09 18:32 στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω τι να επιλεξω! παντως εμας μας ειπε η διευθυντρια μας να επιλεξουμε μονο αναμεσα στα αγγλικα και στην αστρονομια! αυτο δεν ειναι παρανομο΄΄΄΄???? Click για ανάπτυξη... όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:32 Ο Guest 045911: #8 13-09-09 18:32 στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο superman έγραψε: #9 13-09-09 18:41 στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο τελος της σχολικης χρονιας εννοεις?αν ναι,ναι δινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Ο Pavlitos έγραψε: #10 13-09-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mdgr: στο σχολείο μου πάντως σχηματηστηκε τμήμα. Ξερετε μήπως αν δίνεις εξετάσεις ??? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπε πως δίνουμε σε όλα εκτός της πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Evakiii! έγραψε: #11 13-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: όπως το πάρει κανείς!κ εμάς το ίδιο μας είπε ο διευθυντής μας,για να σχηματιστεί τμήμα..αλλά οι αρχές περιβάλλοντος απ'ότι έχω ακούσει,ναι έχουν εκδρομές(περιβαλλοντικές)..εγώ πάντως στοιχεία αστρονομίας διάλεξα,αν κ δεν ήμουν σίγουρη! Click για ανάπτυξη... μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #12 13-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evakiii!: μημα δεν μπορει να σχηματιστει και με 4 παιδια οταν το συνολο των μαθητων ειναι 17΄΄?? Click για ανάπτυξη... Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:45 Ο superman έγραψε: #13 13-09-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ειρηνάκι: Σ'αυτή την περίπτωση Ευάκι δεν ξέρω...άμα τα παιδιά είναι τόσο λίγα,μπορεί κάτι να γίνει..αλλά δεν νομίζω!αν γίνει έτσι,θα αναγκαστείτε να διαλέξετε άλλο μάθημα επιλογής,που έχουν διαλέξει πολλοί μαθητές!:iagree: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Η Evakiii! έγραψε: #14 13-09-09 22:42 ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι βασικα επειδη ειμαι στο εξωτερικο. . .ειμαστε λιγα παιδια στην ταξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο superman έγραψε: #15 13-09-09 22:46 τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Evakiii! έγραψε: #16 13-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από superman: τοτε θα ναι καπως δυσκολο φανταζομαι να βρουν και καθηγητη... Click για ανάπτυξη... βασικα εχουμε καθηγητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:10 Ο superman έγραψε: #17 13-09-09 23:10 ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η Ειρηνάκι έγραψε: #18 14-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AlexK9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από superman: ε τοτε δε ξερω...μπορει να φτιαξετε τμημα... Click για ανάπτυξη... ναι μπορεί,άμα δν έχετε έλλειψη καθηγητών!όμως κ πάλι λίγο δύσκολο...βέβαια εντάξει το κάθε σχολείο είναι σε ορισμένα πράγματα διαφορετικό από κάποιο άλλο,οπότε δν ξέρεις τι γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evakiii! Νεοφερμένο μέλος Η Ευακι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:28 Η Evakiii! έγραψε: #19 14-09-09 21:28 τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τι να πω¨???? θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
student-savvas Νεοφερμένο μέλος Ο Σάββας Ιορδανίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο student-savvas: #20 18-09-09 19:04 παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια κι εγω αυτό είχα επιλεξει αρχικα αλλα δεν εγινε τμημα και αλλαξα. ειναι καλο μαθημα γιατι πρπεει να μαθουμε καποια πραγματα. οχι θεωριες αλλα στην πραξη. το μονο μειονεκτημα ειναι πως αν σε παρει <<κλασσικος>> καθηγητης θα το βαρεθεις το μαθημα και δε θα σ αρεσει.:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.