stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος

το θεμα νομιζω εχει ξανασυζητηθει.Ξέρω ότι έχει συζητηθεί πολλές φορές αυτό το θέμα αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω!Ανεβάζει τα μόρια στο 2ο και 4ο πεδίο ; Ακόμα και αν δεν γράψεις 20 ; και πώς το κάνει αυτό ; αν κανονικά π.χ είχα 17.000 μόρια στο 4ο πεδίο , αν έγραφα ΑΟΘ και έγραφα καλά θα είχε για τις ίδιες σχολές πάλι του 4ου πεδίου παραπάνω απο 17.000 μόρια ; δεν ενδιαφέρομαι για 5ο πεδίο .. να πάρω ΑΟΘ;
αν γραψεις πολυ καλα θα σε βοηθησει αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να εχεις διαβασει και πολυ.αρα θα ηταν καλυτερο να εχεις αφιερωσει τον χρονο που χρειαζεται στα αλλα μαθηματα που εξεταζεσαι.
αν δεν θες 5 πεδιο μην το παρεις,τζαμπα χρονος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος

+1αν δεν θες 5 πεδιο μην το παρεις,τζαμπα χρονος.
και μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ. φίλος μου από θεωρητική που το πήρε, έγραψε 16 και ενώ είχε 19+ σε όλα τα άλλα (εκτός από έκθεση) πιθανότατα χάνει τη νομική Θεσσαλονίκης. Αν δε το χε πάρει θα ήταν 99% μέσα τώρα
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

ΛοιπόνΞέρω ότι έχει συζητηθεί πολλές φορές αυτό το θέμα αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω!Ανεβάζει τα μόρια στο 2ο και 4ο πεδίο ; Ακόμα και αν δεν γράψεις 20 ; και πώς το κάνει αυτό ; αν κανονικά π.χ είχα 17.000 μόρια στο 4ο πεδίο , αν έγραφα ΑΟΘ και έγραφα καλά θα είχε για τις ίδιες σχολές πάλι του 4ου πεδίου παραπάνω απο 17.000 μόρια ; δεν ενδιαφέρομαι για 5ο πεδίο .. να πάρω ΑΟΘ;

Επηράζει τα μόρια σε όλα τα πεδία.Ακόμα κι αν δεν γράψεις 20.Νομίζω πως το ''μπόνους'' αν γράψεις 20 είναι +300 μόρια.Για να δώσεις πρέπει να δώσεις υποχρεωτικά και μαθηματικά γενικής.Πάντως αφού δεν ενδιαφέρεσαι για 5ο πεδίο εγώ θα σου πρότεινα να μην τη δώσεις,θα σου τρώει χρόνο από τα άλλα μαθήματα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Νομίζω πως δεν μπορείς να το δώσεις χωρίς μαθηματικά.Μπορείς να τη δώσεις και με βιολογία απλά δεν ανοίγει το 5ο πεδίο![]()
Iliaso
Περιβόητο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

breaking_dawn
Νεοφερμένο μέλος

μπορειτε να μου πειτε οποιος ξερει αν ειναι δυσκολο μαθημα κτλ...και πως ειναι..δεν εχω ιδεα!ειναι θεωρια μονο?

tsoump
Νεοφερμένο μέλος

Τελικά αν του χρόνου πάρω Οικονομία , αυτή θα μου δώσει μόρια και στα άλλα πεδία ή απευθύνεται αποκλειστικά στο 5ο;
Αναμένα μια υπεύθυνη απάντηση, γιατί κάποιοι καθηγητές υποστηρίζουνε πως δεν δίνει σε άλλα πεδια (έστω και αυτά τα 200-600 μορια) , άλλοι ισχυρίζονται το αντίθετο.
Ευχαρισατώ!

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

tsoump
Νεοφερμένο μέλος

Μωρέ, το σκεφτόμουνα επειδή εύκολο μάθημα είναι, το 5ο πεδίο δεν με ενδιαφέρει... οπότε ίσως μπεί στις υποχρεώσεις μου. Απεναντίας αν δεν καίγεσαι για τα 500 (έστω) μόρια, δεν το παίρνεις. Αν καίγεσαι?
Καίγομαι όμως? :/
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

tsoump
Νεοφερμένο μέλος

Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Από φέτος Οικονομία και Μαθηματικά Γ.Π. πάνε υποχρεωτικά μαζί αν θες να διαλέξεις ΑΟΘ και μετράνε σε όλα τα πεδία με το ζόρι τα μόρια που πήρες (ή έχασες)
Απο φέτος? Νόμιζα ότι αυτό ίσχυε ανέκαθεν

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Α, όμορφα. Αγκούρι δηλαδή.
Μωρέ, το σκεφτόμουνα επειδή εύκολο μάθημα είναι, το 5ο πεδίο δεν με ενδιαφέρει... οπότε ίσως μπεί στις υποχρεώσεις μου. Απεναντίας αν δεν καίγεσαι για τα 500 (έστω) μόρια, δεν το παίρνεις. Αν καίγεσαι?
Καίγομαι όμως? :/
Να ξερεις οτι οι ΑΟΘ δεν ειναι τοσο ευκολο μαθημα οσο το παρουσιαζουν.

tsoump
Νεοφερμένο μέλος

Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιολογια γενικης παιδειας (26,68%),
Η Βιολογια θετικης κατευθυνσης (32%),
Τα μαθηματικα θετικης κατευθυνσης (26%),
Η φυσικη θετικης κατευθυνσης (32%),
Οι ΑΟΔΕ τεχνολογικης (25%).
Το 2009 επισης, το 24% των υποψηφιων στις ΑΟΘ εγραψε κατω απο την βαση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.