Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

τελευταία γίνεται λόγος για την τέχνη και την πολιτισμική της αξία. Πιστεύετε ότι πρέπει το κράτος να χρηματοδοτήσει ενέργειες που ασχολούνται με την τέχνη ή θα είναι χάσιμο χρημάτων
την άλλη που δεν επέλεξα είχε θέμα για γέφυρα που έπρεπε ο δήμαρχος της πόλης να χτίσει... δεν το θυμάμαι καθόλου, επειδή μου κόλλησε η πάνω, είχα κάμποσο άγχος και έπρεπε να προσέχω το χρόνο (μας έδιναν 5 λεπτά να σκεφτούμε τι θα διαλέξουμε και μετά ξεκινούσαμε το γράψιμο).
γενικά, φροντίζουν να βάζουν θέματα με 2 οπτικές γωνίες που να είναι ισορροπημένες, έτσι ώστε ό,τι και να υποστηρίξεις, άν έχεις μερικά καλά επιχειρήματα, να είναι δεκτή η απάντησή σου.

να θυμάσαι πάντα: νο1-> καθαρή σκέψη, και όλα τ'άλλα έρχονται!

καλή επιτυχία σε όσους δίνουν (είναι πανεύκολο πτυχίο, όμως μεγάλη προσοχή στο πως μοιράζετε το χρόνο σας)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs
Διάσημο μέλος

Το άλλο θέμα ήταν σχετικά με τηλεόραση και ρεπορταζ αλλά δεν το θυμάμαι.

Επίσης παιδιά μήπως θυμάστε τι κατηγορίες είχατε κάνει στο φροντιστήριο σας για προετοιμασία όταν δίνατε? εγώ δεν έχω κάνει πολλά ακόμα..αλλά ας πούμε - περιβάλλον - εφηβεία - ανεργία - χρηματικά έπαθλα αθλητών και κάποια άλλα που τώρα δεν θυμάμαι!
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

θέλω να πω ότι μπορεί να πέσει οτιδήποτε, από μετανάστες, ρατσισμό, ιδιωτικά-δημόσια σχολεία (opinion essays) ως και τα δυο απρόβλεπτα που ανέφερα παραπάνω. θέλει κριτική σκέψη, γρηγοράδα και καθαρό μυαλό. όταν προετοιμαζόμουν, με το ζόρι τελείωνα 1 λεπτό μετά τη λήξη των 30 λεπτών, αλλά όταν έδινα τελείωσα σε ένα 15, την κοιτούσα για λάθη και περίμενα...
δε θέλει τίποτα το σπουδαίο, μερικά χειροπιαστά επιχειρήματα, άριστη γραμματική και σωστή χρήση λεξιλογίου και... αυτό ήταν!

στην αρχή φοβόμουν μην κοπώ (επειδή μου ήρθε προς το τέλος να αλλάξω μια λέξη, τη σβήνω, ακούω το "pencils down, please" και μου'φυγε η ιδέα, καθώς και είχα απαίσια επιχειρήματα, πολύ αδύναμα και η μια παράγραφος του main body ήταν διπλάσια από τη δεύτερη), αλλά την πέρασα με "B" pass.

αυτά από μένα...

Συνήθως δυσκολεύομαι να βρω ιδέες. Αν και χρειάζεται εξειδικευμένο λεξιλόγιο καμιά φορά προτιμώ απλό παρά κάτι που δεν ξέρω πως να το εντάξω στην πρόταση. Ελπίζω να πέσει κάτι που θα το έχω κάνει

Κανείς άλλος που να γνωρίζει θέματα?
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και το άλλο θέμα που έπεσε νομίζω πως είχε να κάνει με τα παιδιά και τις δραστηριότητες που θα πρέπει να κάνουν (αθλήματα, χόμπι κλπ) και πως αυτό βοηθάει το παιδί. Κάαατι τέτοιο, δεν θυμάμαι καθόλου.
Το μόνο που θυμάμαι ήταν το άγχος που είχα. Ιδιαίτερα όταν μας είπε ότι είχαμε άλλα 5 λεπτά, και δεν είχα κάν τελειώσει τον επίλογο για να το ελέγξω είχα κοκκαλώσει. Γι'αυτό καλή επιτυχία σε όποιον δίνει.

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

και σε εμενα αυτο 27 νοεμβριου 2010.Όταν έδινα, είχα διαλέξει την 1η έκθεση με περίπου το εξής θέμα:
τελευταία γίνεται λόγος για την τέχνη και την πολιτισμική της αξία. Πιστεύετε ότι πρέπει το κράτος να χρηματοδοτήσει ενέργειες που ασχολούνται με την τέχνη ή θα είναι χάσιμο χρημάτων
την άλλη που δεν επέλεξα είχε θέμα για γέφυρα που έπρεπε ο δήμαρχος της πόλης να χτίσει... δεν το θυμάμαι καθόλου, επειδή μου κόλλησε η πάνω, είχα κάμποσο άγχος και έπρεπε να προσέχω το χρόνο (μας έδιναν 5 λεπτά να σκεφτούμε τι θα διαλέξουμε και μετά ξεκινούσαμε το γράψιμο).
γενικά, φροντίζουν να βάζουν θέματα με 2 οπτικές γωνίες που να είναι ισορροπημένες, έτσι ώστε ό,τι και να υποστηρίξεις, άν έχεις μερικά καλά επιχειρήματα, να είναι δεκτή η απάντησή σου.
να θυμάσαι πάντα: νο1-> καθαρή σκέψη, και όλα τ'άλλα έρχονται!
καλή επιτυχία σε όσους δίνουν (είναι πανεύκολο πτυχίο, όμως μεγάλη προσοχή στο πως μοιράζετε το χρόνο σας)
![]()
![]()
![]()
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

01.Καλλιτεχνης που κυριαρχεί περισσότερο από 20 χρόνια στο επάγγελμα του τραγουδιστής, ηθοποιός όποιον θέλαμε γράφαμε
02. Τι θα κάνατε αν κερδίζατε το λαχείο ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.