rorry Νεοφερμένο μέλος Η rorry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2023 στις 00:51 Η rorry έγραψε: #1 05-01-23 00:51 Γεια σας Ειμαι απόφοιτη ιστορικου τμήματος. Πήρα πτυχιο το 2005. Πλέον δεν είμαι καθηγήτρια ΠΕ? Δεν είχα πρόβλημα ποτέ, τι άλλαξε? αν άλλαξε κάτι στους παλιούς δηλαδή... Ευχαριστώ. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2023 στις 02:02 Η Eclipse έγραψε: #2 06-01-23 02:02 Αρχική Δημοσίευση από rorry: Γεια σας Ειμαι απόφοιτη ιστορικου τμήματος. Πήρα πτυχιο το 2005. Πλέον δεν είμαι καθηγήτρια ΠΕ? Δεν είχα πρόβλημα ποτέ, τι άλλαξε? αν άλλαξε κάτι στους παλιούς δηλαδή... Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε τιποτα στους παλιούς απ ότι ξέρω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας Ειμαι απόφοιτη ιστορικου τμήματος. Πήρα πτυχιο το 2005. Πλέον δεν είμαι καθηγήτρια ΠΕ? Δεν είχα πρόβλημα ποτέ, τι άλλαξε? αν άλλαξε κάτι στους παλιούς δηλαδή... Ευχαριστώ.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2023 στις 02:02 Η Eclipse έγραψε: #2 06-01-23 02:02 Αρχική Δημοσίευση από rorry: Γεια σας Ειμαι απόφοιτη ιστορικου τμήματος. Πήρα πτυχιο το 2005. Πλέον δεν είμαι καθηγήτρια ΠΕ? Δεν είχα πρόβλημα ποτέ, τι άλλαξε? αν άλλαξε κάτι στους παλιούς δηλαδή... Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε τιποτα στους παλιούς απ ότι ξέρω.
Αρχική Δημοσίευση από rorry: Γεια σας Ειμαι απόφοιτη ιστορικου τμήματος. Πήρα πτυχιο το 2005. Πλέον δεν είμαι καθηγήτρια ΠΕ? Δεν είχα πρόβλημα ποτέ, τι άλλαξε? αν άλλαξε κάτι στους παλιούς δηλαδή... Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε τιποτα στους παλιούς απ ότι ξέρω.