Trifonas93 Νεοφερμένο μέλος Ο Trifonas93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:48 Ο Trifonas93: #21 22-02-11 23:48 επιτελους καποιος θυμηθηκε αυτην την θρυλικη κολομβιανη σειρα...την εχω δει απο τοτε που πεζοταν 2 φορες συνολικα σιγουρα!!!ειχα πορωση και ακομα εχω...δυστυχωσ δεν βρισκω πουθενα τα επισοδεια...τη λατρευα αυτη την σειρα!..θυμαμαι που το επαιζε και τα καλοκαιρια και καθομουν και την εβλεπα με μανια...μακαρι να ξαναπεχτει στην τηλεοραση...μακαριιι!!!δν εχανα στιγμη απο την πακιτα....αχ....αλλες εποχες!!!!!λτρεμενες οπωσ και η σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο Chemwizard: #22 22-02-11 23:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Η pop corn έγραψε: #23 22-02-11 23:56 Εγώ σαν παιδάκι έβλεπα σαπούνι οπότε αλίμονο αν δεν είχα δει και την Πακίτα!! Ωραία σειρά ήτανε. Αυτήν την Τσαβέλα (τη γιαγιά της Πακίτας) πολύ την πήγαινα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:17 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #24 23-02-11 01:17 (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:18 Η pop corn έγραψε: #25 23-02-11 01:18 Χαχα. Τι ήταν αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:23 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #26 23-02-11 01:23 Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:26 Η pop corn έγραψε: #27 23-02-11 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Click για ανάπτυξη... ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Λάμψη" (Φώσκολος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2011 Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:39 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #28 23-02-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επιτελους καποιος θυμηθηκε αυτην την θρυλικη κολομβιανη σειρα...την εχω δει απο τοτε που πεζοταν 2 φορες συνολικα σιγουρα!!!ειχα πορωση και ακομα εχω...δυστυχωσ δεν βρισκω πουθενα τα επισοδεια...τη λατρευα αυτη την σειρα!..θυμαμαι που το επαιζε και τα καλοκαιρια και καθομουν και την εβλεπα με μανια...μακαρι να ξαναπεχτει στην τηλεοραση...μακαριιι!!!δν εχανα στιγμη απο την πακιτα....αχ....αλλες εποχες!!!!!λτρεμενες οπωσ και η σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Ο Chemwizard: #22 22-02-11 23:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Η pop corn έγραψε: #23 22-02-11 23:56 Εγώ σαν παιδάκι έβλεπα σαπούνι οπότε αλίμονο αν δεν είχα δει και την Πακίτα!! Ωραία σειρά ήτανε. Αυτήν την Τσαβέλα (τη γιαγιά της Πακίτας) πολύ την πήγαινα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:17 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #24 23-02-11 01:17 (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:18 Η pop corn έγραψε: #25 23-02-11 01:18 Χαχα. Τι ήταν αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:23 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #26 23-02-11 01:23 Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:26 Η pop corn έγραψε: #27 23-02-11 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Click για ανάπτυξη... ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Λάμψη" (Φώσκολος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2011 Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:39 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #28 23-02-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:56 Η pop corn έγραψε: #23 22-02-11 23:56 Εγώ σαν παιδάκι έβλεπα σαπούνι οπότε αλίμονο αν δεν είχα δει και την Πακίτα!! Ωραία σειρά ήτανε. Αυτήν την Τσαβέλα (τη γιαγιά της Πακίτας) πολύ την πήγαινα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:17 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #24 23-02-11 01:17 (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:18 Η pop corn έγραψε: #25 23-02-11 01:18 Χαχα. Τι ήταν αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:23 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #26 23-02-11 01:23 Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:26 Η pop corn έγραψε: #27 23-02-11 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Click για ανάπτυξη... ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Λάμψη" (Φώσκολος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2011 Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:39 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #28 23-02-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ σαν παιδάκι έβλεπα σαπούνι οπότε αλίμονο αν δεν είχα δει και την Πακίτα!! Ωραία σειρά ήτανε. Αυτήν την Τσαβέλα (τη γιαγιά της Πακίτας) πολύ την πήγαινα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:17 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #24 23-02-11 01:17 (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:18 Η pop corn έγραψε: #25 23-02-11 01:18 Χαχα. Τι ήταν αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:23 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #26 23-02-11 01:23 Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:26 Η pop corn έγραψε: #27 23-02-11 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Click για ανάπτυξη... ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Λάμψη" (Φώσκολος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2011 Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:39 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #28 23-02-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:18 Η pop corn έγραψε: #25 23-02-11 01:18 Χαχα. Τι ήταν αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:23 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #26 23-02-11 01:23 Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:26 Η pop corn έγραψε: #27 23-02-11 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Click για ανάπτυξη... ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Λάμψη" (Φώσκολος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2011 Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:39 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #28 23-02-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχα. Τι ήταν αυτό καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:23 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #26 23-02-11 01:23 Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:26 Η pop corn έγραψε: #27 23-02-11 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Click για ανάπτυξη... ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Λάμψη" (Φώσκολος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2011 Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:39 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #28 23-02-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:26 Η pop corn έγραψε: #27 23-02-11 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Click για ανάπτυξη... ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Λάμψη" (Φώσκολος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2011 Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:39 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #28 23-02-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: Μερος του τραγουδιου ειναι... Λενε οτι το ηχητικο στην αρχη το εβαλε επειδη το τραγουδι το εμπνευστηκε μια φορα που γυρισε σπιτι απο το στρατο και οι γονεις του καθως βλεπανε τηλεοραση (πιθανοτατα την πακιτα ) με το ζορι γυρισανε να του πουνε ενα ξερο "γεια"... Click για ανάπτυξη... ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Λάμψη" (Φώσκολος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:39 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #28 23-02-11 01:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από pop corn: ...Αν άλλαζες κανάλι την ώρα που η γιαγιά μου κι ο παππούς μου έβλεπαν το Δράκο* σ' έπαιρνε ο διάολος! * "Καλημέρα ζωή" (Φώσκολος) Click για ανάπτυξη... Χαχα η πλακα ειναι οταν καθονται μπροστα απο την τηλεοραση και "μιλανε" με τους ηρωες. "Αντε, πες της οτι την αγαπας", "Προσεχε, πισω σου!" κι ετσι (καλα αυτος ο Φωσκολος εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες στην Ελλαδα ζει ακομα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:05 Η Imadlak έγραψε: #29 06-09-11 09:05 Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω τι σειρα ηταν αυτη??Γελοια,αλλα τοτε την εβλεπα φανατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aroul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Aroul1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Μαρτίου 2012 στις 02:43 Ο Aroul1s έγραψε: #30 27-03-12 02:43 Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαρτίου 2012 Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α ρε καψούρα που είχα φάει με την Πακίτα σαν πιτσιρίκι.....Πολύ ευχαρίστως την ξανά έβλεπα την σειρά εάν το ξαναβάζανε επανάληψη...Τι έρωτας κι αυτός....Μα ποτέ να μην μπορούνε να διασταυρώσουνε τους δρόμους τους...Την μια ο ένας να χωρίζει και ο άλλος να παντρεύεται...Κ αυτό το στριμένο άντερο που κυνηγούσε τον Αντρες και δεν τον άφηνε στην ησυχεία του...Δε υμάμαι και το τέλος της...Κάτι άσχετο, ο δεύτερος σύζηγος της Πακίτας...Αυτός που υποδοιόταν το μοντέλο....Γυρίζει ταινίες στο Hollywood...Μου φαίνεται σα να τον έχω πετύχει σε μια αμερικάνικη σειρά...Anyway Cristina Umana ♥ ♥ ♥ εάν η κόρη σου, σου μοιάζει έρχομαι στην Κολομβία να τη γνωρίσω ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 03:05 Ο Trolletarian: #31 27-03-12 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαρτίου 2012 diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αμπελοφιλόσοφος: (τα πρωτα 15 δευτερολεπτα απο 'κει δεν ειναι; ) Click για ανάπτυξη... το τραγούδι γ***ει πάντως (η υπογραφή μου από εκεί είναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diddlina Νεοφερμένο μέλος Η diddlina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η diddlina έγραψε: #32 23-06-13 20:48 Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2013 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια παιδιά!! στο youtube υπάρχει μονο το τελευταίο επεισόδιο τις Πακίτα... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Ελπίζω να βρεθούν k τα αλλα γιατί είχα δει ελάχιστα τότε.. γειααααα το μονο που υπάρχει στο youtube,είναι το τελευταίο επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E ελπίζω κάποιος να valeii μερικά. γιατί τότε δη είχα δει τι σειρά... https://www.youtube.com/watch?v=t1Y3LN80i0E Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.709 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 14:33 Ο Scandal έγραψε: #33 22-04-19 14:33 Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το ξανά δω!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πεθαμένη της γιαγιά που τη συμβούλευε και εκείνη την τρελή με τον psycho αδελφό της που του έβγαιναν άγρια ένστικτά και τον κλείδωνε στο υπόγειο η αδελφή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιαννα Νεοφερμένο μέλος Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 15:15 Η Χριστιαννα: #34 22-04-19 15:15 Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμμ...Παρενεργειες Θαναση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.