Superhuman
Δραστήριο μέλος
Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα.

20-02-12

02:03
Δύσκολο το L.A. Noire;
Wrong answer pal.
Wrong answer pal.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα.

19-02-17

02:35
Το θέμα εδώ γιατί "πέθανε"? Κανείς που να παίζει games?ο:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just1n
Νεοφερμένο μέλος
Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.

19-02-17

03:50
Εγω παίζω lol αλλα δεν παιζω πολυ φετος επειδη δινω πανελληνιες και πολυ φίλοι μου το εχουν αφήσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagine01
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα.

04-03-17

11:15
Και εγω παιζω GTA αλλα τελευταια και γω το εχω παρατησει τελιως!
Δεν παιζω καθολου..

free_dom2
Νεοφερμένο μέλος
Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.

04-03-17

16:44
Να ρωτησω κατι.. για να παρω το σιμς3 πρεπει να εχω το 2 ή δν ειναι απαραιτητο?
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 357 μηνύματα.

04-03-17

17:48
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.660 μηνύματα.

04-03-17

22:50
Geogebra
ο καλυτερος φιλος του μαθητη στην γ λυκειου 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...