Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Και για να μην συνεχισω να σας τα πρηζω..
Πιστευω οτι οταν δεν τραβαει αλλο το πραγμα, τα παιδια ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα απο οταν ηταν μαζι οι γονεις τους.
Οχι μουτρα, οχι χαλια ψυχολογια απο τσακωμους, οχι εντασεις, οχι νευρα.
Ποιο το κακο;
Μην μου πειτε την γνωστη μαλαγκια "Μαα.. θα τους λειπει ο πατερας τους..:/"
Μαλαγκιες τουμπανα.
Δεν θα τους λειπει.
Αυτή είσαι. Ακριβώς το ίδιο.
Και για μένα ο χωρισμός είναι καλύτερος από τις εντάσεις στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

η απωλεια ενος εκ των δυο γονεων ειναι εξισου ασχημη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
busted
Νεοφερμένο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Αν υπηρχαν καυγαδες μεσα στο σπιτι (και γενικα ασχημη κατασταση μεταξυ των γονιων), νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι το διαζυγιο. Δεν ειναι ανωδυνη, αλλα αργα η γρηγορα ερχεται η "λυτρωση" και οι εντασεις σταματουν.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Έχω πολλά παιδιά φίλους που οι γονείς τους ή είναι χωρισμένοι ή δε τα πάνε καλά μεταξύ τους και απλά δε δίνουν σημασία ο ένας στον άλλο. Απλοί συγκάτικοι. Αυτό δε σημαίνει ότι τα παιδιά είναι προβληματικά. Αντίθετα πολλά από αυτά είναι πιο ώριμα από άλλα παιδιά της ίδιας ηλικίας. Δεν είναι πάντα κακό. Κακό είναι όταν οι γονείς τσακώνονται συνέχεια και δεν βρίσκουν δραστικές λύσεις που δε θα ταλαιπωρήσουν τα παιδιά τους. Και στο κάτω κάτω ας πρόσεχαν. Απτη στιγμή που κάναν το λάθος οφείλουν να προσέξουν τα παιδιά τους και όχι να τσακώνονται ολημερίς για λόγους δικούς τους και συχνά χαζούς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Το παιδι ειναι στα 15 του και η μητερα του μετα τον χωρισμο βρηκε αλλον και πηγε και εμεινε στο σπιτι του νεου ''αντρα'' της παιρνοντας και το παιδι μαζι.
Το παιδι επρεπε να προσαρμοστει στο νεο περιβαλλον,εχασε τον βιολογικο του πατερα,επρεπε να συνηθισει οτι ο νεος του πατερας ειναι αυτος και επιπλεον πως απο εδω και περα θα εχει 2 αδερφια που ητανε τα παιδια του νεου ''αντρα'' της μανας του γιατι και αυτος ητανε χωρισμενος...
Επειδη τυχαινει το συγκεκριμενο παιδι να ειναι ξαδερφος και τον γνωριζω απο μικρο η συμπεριφορα του εγινε αγνωριστη...
Τσιγαρα,μεθυσια,τσακωμοι,κακη επιδοση στο σχολειο,παρανομιες...
Η νεα του εικονα πραγματικα με χαλασε πολυ...

Εξαρταται το ατομο βεβαια..αλλοι αντιμετωπιζουνε χαλαρα τον χωρισμο.....αλλα καταρρεουν και ξεσπανε σε επιπολαιες πραξεις και συμπεριφορες...
gregory nub
Διάσημο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Αυτό είναι το καλύτερο που έχω ακούσει!!!την καλυτερη κατ'εμε συμπεριφορα την ειχε μαμα μιας φιλης μου. ηταν παντρεμενη (χωρις παιδια) και καποια στιγμη ερωτευτηκε αλλον (τον μπαμπα της φιλης μου) το ειπε στο συζυγο της και της ειπε και αυτος οτι ηθελε αλλη και χωρισανε ειρηνικα... μετα κανανε παιδια και βαφτισαν ο ενας του αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο τους!
:no1::no1:
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω δεν πιστευω πως επιρεαζει πολυ τον χαρακτηρα, αλλα καλομαθαινουν τα παιδια γιατι οι γονεις παιρνουν πιο πολλα δωρα![]()
Πες και καμια μαλακια.
-.-
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος

johnykim
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα χώρισαν ,οταν ήμουν περίπου τεσσάρων χρονών.Το αρνητικό είναι οτι δεν έβλεπα καθόλου τον πατέρα μου.Είχε πολύ δουλειά(έχει ακόμα βέβαια)και τον έβλεπα μια φορά τον μήνα και αν..Πριν ένα χρόνο είχε έρθει μάλιστα για πρώτη φορά στο σπίτι μας..
Αυτά νομίζω πως είναι αρνητικά φαινόμενα για ένα παιδί.
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Marilia xD
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.