froso a.
Νεοφερμένο μέλος

Περιμένεις απάντηση.???
-----------------------------------------
Σπούδασε φιλολογικό τί να σου πώ, δε μπορώ να πω κάτι άλλο...
...8α το εκτιμουσα... αλλα εαν σ ειναι δυσκολο οκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
froso a.
Νεοφερμένο μέλος

απλα ειδα πολλα παιδια να γουσταρουν κατι,να το σκεφτονται και να το ψαχνουν ολη τη χρονια και τσουπ!μολις ερχεται η ωρα της κρισης τους πιανουν οι μικροαστικες φοβιες(δεν λεω φια σενα φροσω).....αχ...........................τι να πεις σε αυτην την κωλοχωρα!
δεν ξερω αν φταιει η κολχωρα οπωσ λεσ...η εμεισ οι οι ιδιοι που ειμαστε υπερβολικα ανσφαλεισ...κακα τα ψεματα..δεν ζουμε σε ενα κοσμο αγγελικα πλασμενο...δεν ειναι ολα ονειρικα...πρεπει καποιεσ φορεσ να σκεφτομαστε το πρεπει και οχι το 8ελω...και στο λεω εγω που παντα ωσ τωρα ενεργω κατα το 8ελω..........

laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μετα ανετα μπορεις να μπεις και σε καποιο τμημα ψυχολογιας και το τελειωνεις οποτε θελεις . Αν κατι σου αρεσει δεν χρειαζεται να αμοιβεσαι κιολας απο αυτο , τουλαχιστον αμεσα .
adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

laraska τι σπουδάζεις?
ιστορικο (προς το παρον ) .
adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

froso a.
Νεοφερμένο μέλος

φυσικα και δεν ειναι αγγελικα πλασμενος!!!!!!εχεις δικιο σε αυτο...δυσκολα επιβιωνεις...πω!τι να πω!απλα μου τι σπαει ο συμβιβασμος!τωρα,ισως ειμαι υπερβολικα ρομαντικη.νομιζω θα προσγειωθω συντομα!
εμενα να δεισ ποσο μου την σπαει ο συμβιβσαμοσ....αλλα ρε συ..ποσο ακομα 8α εξαρουμαστε παο τουσ γονεισ μασ....;;;; πρεπει να στα8ουμε στα ποδια μασ με τον ενα η τον αλλο τροπο...τι να σου πω...μαλλον 8α πρεπει να συμβιβαστουμε ..εαν δεν 8ελουμε να τυλιγουμε σουβλακια με το πτυχιο μασ...(το χει κανει ενασ μα8ηματικοσ αυτο)
παντως φρωσω α. τσιμπα το παιδαγωγικο τωρα για να τελειωνεις ( μετα αντε να εισαι τυχερη μα μπεις σε σχολη με γρηγορη επ. αποκατασταση ...) , και μετα βλεπεις . Ολος ο χρονος δικος σου θα ειναι , αλλωστε τα ονειρα δεν χανονται μετα απο 4 χρνια ...
και εγω αυτο νομιζω πωσ 8α κανω ......
adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

Πολλοί το έχουν κάνει και θα το κάνουν αυτό.Αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή.Δηλαδή, εσύ σκέφτεσαι οτι δε θα βρείς δουλειά και θα σε έχουν να τυλίγεις σουβλάκια?Ήμαρτοοον που λεει και ο μέγας Γεωργίου....εμενα να δεισ ποσο μου την σπαει ο συμβιβσαμοσ....αλλα ρε συ..ποσο ακομα 8α εξαρουμαστε παο τουσ γονεισ μασ....;;;; πρεπει να στα8ουμε στα ποδια μασ με τον ενα η τον αλλο τροπο...τι να σου πω...μαλλον 8α πρεπει να συμβιβαστουμε ..εαν δεν 8ελουμε να τυλιγουμε σουβλακια με το πτυχιο μασ...(το χει κανει ενασ μα8ηματικοσ αυτο)
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μιλάς για αποκατάσταση...??? Πάντως το ιστορικό πρέπει να είναι πολύ ωραία σχολή,η ιστορία ήταν πάντα το αγαπημένο μου μάθημα..Αλλά τουλάχιστον απο το ιστορικό δε μπορείς να μιλάς για αποκατάσταση.
χε χε ! για αυτο εγραψα ''προς το παρον'' γιατι θα κανω 2-3 σχολες ακομα αναγκαστηκα ... παντα ηθελα θεση ΔΕΠ στην ιστορια , οποτε λογικα θα παρει χρονο . Μεχρι τα 30 ας πουμε .
Απλα στο θεμα της δεν τιθεται τετοιο ζητημα περι ψυχολογιας μιας και ειναι περιπου το ιδιο πραγμα .
adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

froso a.
Νεοφερμένο μέλος

Πολλοί το έχουν κάνει και θα το κάνουν αυτό.Αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή.Δηλαδή, εσύ σκέφτεσαι οτι δε θα βρείς δουλειά και θα σε έχουν να τυλίγεις σουβλάκια?Ήμαρτοοον που λεει και ο μέγας Γεωργίου....
λεγοντασ αυτο εννοουσα πωσ 8α κανω αλλο επαγγλεμα απο αυτο που εχω σπουδασει///
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεπ ε? έχεις μέσον?
και ναι και οχι ( δλδ , δεν χρειαζεται πρακτικα ) μιας και η θεση μου ειναι περιζητητη μιας και σαν επιστημη αυτη τωρα αναπτυσσεται // πολλοι λιγοι υπαρχουν για αυτη , και αυτοι οχι με τα καλυτερα προσοντα κτλ
adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

Στο εύχομαι φίλε,άμα το καταφέρεις θα είναι πολύ καλό.:no1:και ναι και οχι ( δλδ , δεν χρειαζεται πρακτικα ) μιας και η θεση μου ειναι περιζητητη μιας και σαν επιστημη αυτη τωρα αναπτυσσεται // πολλοι λιγοι υπαρχουν για αυτη , και αυτοι οχι με τα καλυτερα προσοντα κτλ
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Υ.Γ Μια απορια εχω μονο, επειδη πιανουμε ακριβως τις ιδιες πολεις στο παιδαγωγικο, ποσα μορια εβγαλες??
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

σας ζηλευω παντως που περνατε επαρχια!εγω θα μεινω κολλημενη στο παιδαγωγικο της αθηνας και ειμαι στα ορια της καταθλιψης!αλλα ακουσα και κατι αλλο....εκτοξευση των βασεων εως και 700 μορια!υπερπληθερα αριστουχων!παιδαγωγικο αθηνας στο 19000..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.