05-02-20

20:53
Γεια σας θα ηθελα οσοι σπουδαζετε η εχετε σπουδασει σε αυτο το τμημα να μου πειτε για το πως ειναι η σχολη πως ειναι τα μαθηματα (δυσκολιες και τα λοιπα) ! Σας ευχαριστω πολυ !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.660 μηνύματα.

05-02-20

23:36
Γεια σας θα ηθελα οσοι σπουδαζετε η εχετε σπουδασει σε αυτο το τμημα να μου πειτε για το πως ειναι η σχολη πως ειναι τα μαθηματα (δυσκολιες και τα λοιπα) ! Σας ευχαριστω πολυ !!
Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα

Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό.
Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

06-02-20

01:20
εσυ τελειωσες τη φιλολογια ;Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα
Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό.
Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές![]()
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.660 μηνύματα.

06-02-20

10:36
εσυ τελειωσες τη φιλολογια ;
Ναι στο Απθ

06-02-20

17:05
και εγω εκει βρισκομαι τωραΝαι στο Απθ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...