Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:53 Η Markaf έγραψε: #1 05-02-20 20:53 Γεια σας θα ηθελα οσοι σπουδαζετε η εχετε σπουδασει σε αυτο το τμημα να μου πειτε για το πως ειναι η σχολη πως ειναι τα μαθηματα (δυσκολιες και τα λοιπα) ! Σας ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:36 Η Κλημεντίνη: #2 05-02-20 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Markaf: Γεια σας θα ηθελα οσοι σπουδαζετε η εχετε σπουδασει σε αυτο το τμημα να μου πειτε για το πως ειναι η σχολη πως ειναι τα μαθηματα (δυσκολιες και τα λοιπα) ! Σας ευχαριστω πολυ !! Click για ανάπτυξη... Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό. Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 01:20 Η Markaf έγραψε: #3 06-02-20 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό. Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές Click για ανάπτυξη... εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:36 Η Κλημεντίνη: #4 06-02-20 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Markaf: εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Click για ανάπτυξη... Ναι στο Απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:05 Η Markaf έγραψε: #5 06-02-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Ναι στο Απθ Click για ανάπτυξη... και εγω εκει βρισκομαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas georgia??? mariel79 Corfu kitty PanMoonlight Guhahg5837 Carpe_Diem Giii Barka Libertus Ria99 calliope desna Jocaste hirasawayui uni77 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας θα ηθελα οσοι σπουδαζετε η εχετε σπουδασει σε αυτο το τμημα να μου πειτε για το πως ειναι η σχολη πως ειναι τα μαθηματα (δυσκολιες και τα λοιπα) ! Σας ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:36 Η Κλημεντίνη: #2 05-02-20 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Markaf: Γεια σας θα ηθελα οσοι σπουδαζετε η εχετε σπουδασει σε αυτο το τμημα να μου πειτε για το πως ειναι η σχολη πως ειναι τα μαθηματα (δυσκολιες και τα λοιπα) ! Σας ευχαριστω πολυ !! Click για ανάπτυξη... Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό. Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 01:20 Η Markaf έγραψε: #3 06-02-20 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό. Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές Click για ανάπτυξη... εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:36 Η Κλημεντίνη: #4 06-02-20 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Markaf: εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Click για ανάπτυξη... Ναι στο Απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:05 Η Markaf έγραψε: #5 06-02-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Ναι στο Απθ Click για ανάπτυξη... και εγω εκει βρισκομαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas georgia??? mariel79 Corfu kitty PanMoonlight Guhahg5837 Carpe_Diem Giii Barka Libertus Ria99 calliope desna Jocaste hirasawayui uni77 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Markaf: Γεια σας θα ηθελα οσοι σπουδαζετε η εχετε σπουδασει σε αυτο το τμημα να μου πειτε για το πως ειναι η σχολη πως ειναι τα μαθηματα (δυσκολιες και τα λοιπα) ! Σας ευχαριστω πολυ !! Click για ανάπτυξη... Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό. Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 01:20 Η Markaf έγραψε: #3 06-02-20 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό. Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές Click για ανάπτυξη... εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:36 Η Κλημεντίνη: #4 06-02-20 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Markaf: εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Click για ανάπτυξη... Ναι στο Απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:05 Η Markaf έγραψε: #5 06-02-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Ναι στο Απθ Click για ανάπτυξη... και εγω εκει βρισκομαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas georgia??? mariel79 Corfu kitty PanMoonlight Guhahg5837 Carpe_Diem Giii Barka Libertus Ria99 calliope desna Jocaste hirasawayui uni77 sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Μονο ως προς την δυσκολία γνωρίζω καθως ειχα φίλους/ συμφοιτητές .Σίγουρα ειναι πιο δύσκολη απο τη σχολη που εισαι τωρα Επειδή έχω δει οτι εισαι σε δίλλημα αναμεσα σε φιλολογικό κι παιδαγωγικό. Κατα τα αλλα σίγουρα ειναι ενδιαφέρουσα, βγαίνει σε τέσσερα χρονια κι αναλόγως σε τι θα στραφείς μπορει να εχεις κι προοπτικές Click για ανάπτυξη... εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:36 Η Κλημεντίνη: #4 06-02-20 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Markaf: εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Click για ανάπτυξη... Ναι στο Απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:05 Η Markaf έγραψε: #5 06-02-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Ναι στο Απθ Click για ανάπτυξη... και εγω εκει βρισκομαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Markaf: εσυ τελειωσες τη φιλολογια ; Click για ανάπτυξη... Ναι στο Απθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markaf Νεοφερμένο μέλος Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:05 Η Markaf έγραψε: #5 06-02-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Ναι στο Απθ Click για ανάπτυξη... και εγω εκει βρισκομαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Ναι στο Απθ Click για ανάπτυξη... και εγω εκει βρισκομαι τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.