Ασφαλώς και έχεις ελπίδες να πετύχεις το πλάνο αυτό. Το θέμα είναι ότι από τις σχολές που δεν έχουν σαφή επαγγελματικά δικαιώματα, είναι πιο δύσκολο να καθορίσεις την πορεία σου. Θέλω να πω ότι αν σπουδάσεις πχ βρεφονηπιοκόμος, ξέρεις από πριν με τι θα ασχοληθείς ενώ από σχολές όπως τη μεσογειακών σπουδών που αναφέρεις πρέπει να κάνεις προσωπική έρευνα, να μιλήσεις με τους καθηγητές σου, με τους αποφοίτους του τμήματος για να έχεις σαφή εικόνα των βημάτων που θα πρέπει ν΄ακολουθήσεις για να πετύχεις τον στόχο σου (ειδίκευση με μεταπτυχιακό, απαιτήσεις θέσεων που θέλεις να διεκδικήσεις ώστε να φροντίσεις να τις έχεις καλύψει κτλ). Επίσης παρόλο που είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν τις παραπάνω γλώσσες που αναφέρεις άρα οι πιθανότητες απορρόφησης είναι μεγαλύτερες, πρέπει να ξέρεις ότι είναι σχεδόν αδύνατον να μάθεις 4 ξένες γλώσσες μέσα στη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που διαρκεί η φοίτηση στη σχολή. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μαθήματα σε φροντιστήριο ή ιδιαίτερα αλλά και πάλι και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο να διαβάζεις, μου φαίνεται αδιανόητο να καταφέρεις να μάθεις 4 γλώσσες σε 4 χρόνια ξεκινώντας από το μηδέν. Θα σε ενδιέφερε ν΄ασχοληθείς με τον τουρισμό; Οι Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης α) ΑΣΤΕΚ (Κρήτης-΄Αγιος Νικόλαος) είχε πέρσι βάση τα 13605 μόρια και β) ΑΣΤΕΡ (Ρόδου) τα 13388 μόρια. Λάβε υπόψη σου ότι σ΄αυτά τα μόρια περιλαμβάνονται και τα μόρια της μιας ξένης γλώσσας που είναι απαραίτητο να δώσεις στις πανελλαδικές (και να βαθμολογηθείς σ΄αυτήν τουλάχιστον με 10 αλλιώς δεν έχεις δικαίωμα εισαγωγής σ΄αυτές τις σχολές). Νομίζω ότι είναι ένας εφικτός στόχος για να τον πετύχεις. Στο λέω επειδή κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, οι μόνοι που θα έχουν δουλειά στην Ελλάδα, θα είναι όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό. Βέβαια μια ιδέα ρίχνω, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ακολουθήσεις. Ξεκαθάρισε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και προσπάθησε σοβαρά να το πετύχεις!΄Οταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, η προσπάθεια να το πετύχεις γίνεται ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Καλή επιτυχία!