Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι κανείς για ΦΛΩΡΙΝΑ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manosthegreek
Νεοφερμένο μέλος

ΝΑΞΟ!!
Ελπιζω να καταφερω να κανω μετεγγραφη στην Αθηνα γιατι βλεπω να με τρωνε οι λυκοι εκει πανω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkeos
Νεοφερμένο μέλος

manosthegreek
Νεοφερμένο μέλος

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άντε τα λέμε στη Φλώρινα
manosthegreek
Νεοφερμένο μέλος

manos the greek , tha eimaste simfoitites diladi???
ANTE TA LEME STI FLORINA
Θα σε αναγνωρισω ΙΣΑΑΚ ,,,δε νομιζω να υπαρχουν και πολλα αγορια στο τμημα...μονοι μας θα ειμαστε και μια θαλασσα απο κοριτσια......

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

manosthegreek
Νεοφερμένο μέλος

και μου ειπε πως δεν εχει νοημα να μεινω στη φλωρινα αγου η μετεγγραφη μου θα εχει γινει πριν την πρωτη εξεταστικη...και καλο θα ηταν να παρακολουθω τα μαθηματα της ΑΘΗΝΑΣ...ΣΕ μπερδεψα...
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

πεταλουδίτσα
Νεοφερμένο μέλος

Πέρασα και εγώ Φλώρινα....
Θα περασουμε τέλεια...

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

...Γεια σας!
Πέρασα και εγώ Φλώρινα....
Θα περασουμε τέλεια...![]()
Αλήθεια??? Πώς σε λένε? Εγώ πήγα χθές και γράφτηκα γινόταν χαμός. Πάντως τα παιδιά εκεί με βοήθησαν πολύ..!
Gebbeth
Νεοφερμένο μέλος

manosthegreek
Νεοφερμένο μέλος

ερωτηση: την υπευθυνη δηλωση δεν μας τη δινουν στη γραμματεια να τη συμπληρωσουμε??αρα τι χρειαζεται η σφραγιδα απι τα κεπ για το γνησιο της υπογραφης? Πες μου σε παρακαλω αν ξεχναω κατι γιατι θα ανεβω απο πολυ πολυ πολυ μακρια (Ναξο) και δεν ειναι ευκολο αμα ξεχασω κατι να επιστρεψω να το παρω... Και κατι αλλο...πως ηταν τα πραγματα εκει?Φιλικη η γραμματεια?Η' σε κραζουν? Ειχε φοιτητικες παραταξεις να σε βοηθησουν?γεικα, ξεμπερδεψες γρηγορα ή σε ειχαν ολη τη μερα εκει??
thanks
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gebbeth
Νεοφερμένο μέλος

Χρειάζεσαι πιστοποιητικό για την αναβολή στον στρατό!! Το δελτίο επιτυχίας δεν χρειάζεται αλλά αφού είσαι από τόσο μακριά κράτα το μην γίνει καμιά στραβή.. Την υπεύθυνη δήλωση την παίρνεις από ένα βιβλιοπωλείο (0.10-0.20? θα δώσεις) και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και δηλώνεις υπεύθυνα ότι: "δεν φοιτώ σε άλλη σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή πανεπιστήμειο στην Ελλάδα" και υπογράφεις. Στο ΚΕΠ σφραγίζουν την υπογραφή σου ώστε να μην θεωρηθεί πλαστό το έγγραφο... Ανούσια πράγματα αλλά τί να κάνεις.. Δυστυχώς κάτι έτυχε και δεν πήγα να γραφτώ ακόμα. Υπάρχουν παρατάξεις από τα κύρια κόμματα σίγουρα - σε κάθε πανεπιστήμειο έχει- αλλά εγω προσωπικά δεν πιστεύω να γίνω μέλος σε κάποιο... Έχω msn αν έχεις κατι άλλο να ρωτήσεις θα με βρεις εκεί είμαι κάθε μέρα και θα χαρώ να βοηθήσω εάν μπορω.Kαλησπερα κι απο μενα!Εγω θα παω να γραφτω την αλλη παρασκευη επειδη δινω την Τριτη διπλωμα...:xixi:...Σχετικα με αυτα που ειπες, το εκκαθαριστικο της εφοριας , το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και το πιστοποιητικο γεννησεως το δινεις μονο σε περιπτωση που θελεισ να παρεις δωρεαν σιτιση.Εγω που θα ερθω απλα για να γραφτω θα πρεπει να κραταω μαζι μου απο εδω:1.απολυτηριο επικυρωμενο 2.βεβαιωση επικυρωμενη 3.ακτινογραφια και γνωματευσεις 4.φωτογραφιες.5.φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας 6.(δεν ξερω αν το ζητανε αλλα εγω θα το κραταω ) ατομικο δελτιο επιτυχιας που μας εδωσαν στο λυκειο.
ερωτηση: την υπευθυνη δηλωση δεν μας τη δινουν στη γραμματεια να τη συμπληρωσουμε??αρα τι χρειαζεται η σφραγιδα απι τα κεπ για το γνησιο της υπογραφης? Πες μου σε παρακαλω αν ξεχναω κατι γιατι θα ανεβω απο πολυ πολυ πολυ μακρια (Ναξο) και δεν ειναι ευκολο αμα ξεχασω κατι να επιστρεψω να το παρω... Και κατι αλλο...πως ηταν τα πραγματα εκει?Φιλικη η γραμματεια?Η' σε κραζουν? Ειχε φοιτητικες παραταξεις να σε βοηθησουν?γεικα, ξεμπερδεψες γρηγορα ή σε ειχαν ολη τη μερα εκει??
thanks
-----------------------------------------
Τα μαθήματα είναι όντως πολύ εύκολα. Αν ήσουν και θεωριτικός στο λύκειο, θα σου φανούν -τουλάχιστον τα περισσότερα- ακόμα πιο εύκολα. Όπως πολύ σωστα λέει ένας φίλος μου.. "Εγώ θα λιώνω και εσύ θα παίζεις με πλαστελίνες.."
-----------------------------------------
Οι τρίτεκνοι νομίζω παίρνουν αυτόματα μετεγγραφή. Μπορείς να παρακολουθήσεις από την αρχή τα μαθήματα της αθήνας έτσι ώστε να μην χάσεις κάποιο μάθημα. Ρώτα κάποιον καθηγητή σου για σιγουριά. Σχετικά με την επιβάρυνση να μην το σκέφτεσαι έτσι. Μπορείς να πιάσεις μια δουλειά εκεί αν θες.
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Φιλε Isaak παρακολουθουσα με μεγαλο ενδιαφερον τα μηνυματα που ειχες στειλει περυσι, πρωτα απ'ολα επειδη θελω σαν τρελος να περασω στο παιδαγωγικο και δευτερον επειδη και γω ειμαι απο τη Λαρισα!! Τα μορια που συγκεντρωσα ειναι 18228 και επειδη απεχω μονο 95 μορια απο τα Γιαννενα δεν προκειται να τα πιασω... Οπως καταλαβαινεις η αμεσως επομενη επιλογη ηταν η Φλωρινα, αλλα, καλως η κακως, δεν ηθελα με τιποτα να παω εκει!! Ετσι δηλωσα την Αλεξανδρουπολη, μετα τα νησια και στο τελος το Βολο και τη Φλωρινα... Ξερω ομως δυο κοριτσια που πιθανοτατα περνανε εκεικανέίς για παιδαγωγικό δημοτικής φλώρινας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.