maraki love
Διάσημο μέλος

Με 18724 μπορώ να το πιάσω;; Υπάρχει περίπτωση να σημειώσει άνοδο πάνω από 800 μόρια;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Συμφωνα με μια ενημερωση που μας εκανε σημερα ο ΟΕΦΕ και πιο συγκεκριμενα ο συλλογος φροντιστων Λαρισας, αναμενεται να φτασει τα 17950 μορια, οποτε εισαι ανετα μεσα!!Με βάση τα περσινά δεδομένα έχει βάση 17869...Πόσο αναμένεται να ανεβεί;;
Με 18724 μπορώ να το πιάσω;; Υπάρχει περίπτωση να σημειώσει άνοδο πάνω από 800 μόρια;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efim18
Νεοφερμένο μέλος

μπραβο!Συμφωνα με μια ενημερωση που μας εκανε σημερα ο ΟΕΦΕ και πιο συγκεκριμενα ο συλλογος φροντιστων Λαρισας, αναμενεται να φτασει τα 17950 μορια, οποτε εισαι ανετα μεσα!!
ρε παιδες τα παιδαγωγικα ροδου ποσο λετε να ανεβουν?
πλιζ πειτε!!
foreverfreak
Διάσημο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

manoslaw
Νεοφερμένο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Αν ξερεις τα στατιστικα δεδομενα των σχολων μπορεις να μου πεις κ εμανα που θα πανε τα ΤΕΙ στο 3ο πεδιο?Βάση στατιστικων δεδομένων κάπου στο 17810 θα πλασαριστεί...Και το παιδαγωγικό ρόδου 17700...

foreverfreak
Διάσημο μέλος

manoslaw
Νεοφερμένο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Mιας και το χεις ψαξει πολυ το θεμα, δε μου κανεις και μια εκτιμηση και για το παιδαγωγικο στα Γιαννενα σε παρακαλω?? Θα σου ημουν υποχρεοςΤα στατιστικά είναι του Υπουργείου Παιδείας. Και μπορεί να τα δει ο οποιοσδήποτε. Θέλουν πολύ προσεκτική αναλυση. Μπορεί να έχουμε αύξηση ή μείωση στους βαθμούς πρόσβασης αλλα παίζει ρόλο και ο βαθμός στα μαθήματα με συντελεστές. Για τα ΤΕΙ του 3ου θα κοιτάξω και θα σου πω αυριο τι συμπέρασμα βγαίνει.

manoslaw
Νεοφερμένο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Α, οκ, καταλαβα!! Παντως, κατα τη δικη σου παντα γνωμη, μεχρι και ποσο μπορει να φτασει η ανοδος??? Συγνωμη για τις συνεχομενες ερωτησεις, αλλα η διαφορα μου με το συγκεκριμενο τμημα ειναι αρκετα μικρη και θελω να δω αν υπαρχει περιπτωση να το πιασω...θα υπολογίζεις από - 45 έως + 25 από την περσινή βάση. Σ' αυτά βέβαια θα παίξουν ρόλο και οι προτιμήσεις των υποψηφίων. Αν έχει πολύ μεγάλη ζήτηση θα ανέβει περισσότερο. Μιλάμε πάντα σε σχέση με τα στατιστικά των περσινών δηλώσεων.
manoslaw
Νεοφερμένο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Εγω εχω +95 και απο σημερα ακουγεται κατι για +100.. Ελεος!! Μακαρι να πανε ολα καλα και αν δεν περασω Γιαννενα, σιγα το πραγμα... Θα παω στην ομορφη Αλεξανδρουπολη!!+ 45 το πολύ. Πιο σαφή θα είναι τα πράγματα όταν θα έχουμε τα στατιστικά από τα μηχανογραφικά με τις δηλώσεις των υποψηφίων. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
maraki love
Διάσημο μέλος

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Εγω εχω +95 και απο σημερα ακουγεται κατι για +100.. Ελεος!! Μακαρι να πανε ολα καλα και αν δεν περασω Γιαννενα, σιγα το πραγμα... Θα παω στην ομορφη Αλεξανδρουπολη!!
Ελάτε όλοι Αλεξ/πολη!!!!!!!!!!!!

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Eτσι, ετσι θα κανουμε καλη παρεα!!Ελάτε όλοι Αλεξ/πολη!!!!!!!!!!!!![]()
maraki love
Διάσημο μέλος

Eτσι, ετσι θα κανουμε καλη παρεα!!
Ναι!! Όλα τέλεια!!!!

manoslaw
Νεοφερμένο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Μωρε μια χαρα τα λες εσυ, αλλα στο παιδαγωγικο εχουν προσβαση και οι μαθητες της τεχνολογικης, καθως και της θετικης!! Γι αυτο διατηρω τις επιφυλαξεις μου... Οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε!!Λοιπόν ακούστε. Φέτος στη θεωρητική έχουμε 200 περισσότερους στην κλίμακα 18-20. Αυτό αφορά στο βαθμό πρόσβασης. Θα πρέπει να δείτε τους βαθμούς στα μαθήματα βαρύτητας. Στα Αρχαία που έχουν συντελεστή 1,3 αρίστευσε το 8.38%. Συνολικά έχουμε 35330 υποψήφιους οπότε ο αριθμός αριστούχων στα Αρχαία είναι περίπου 2900 άτομα. Οι άριστοι βάση των βαθμών πρόσβασης είναι περίπου 3400. Επομένως τα μόρια κινούνται ελαφρώς καθοδικά σε σχέση με τους βαθμούς πρόσβασης. Σε αντίθεση με πέρσι που είχαμε 3100 αριστούχους και 3500 άριστα γραπτά στα Αρχαία κάτι που ανέβαζε τα μόρια. Συνεπώς περιμένετε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.