Καλησπέρα σε όλους,
Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας, καθώς οι δικοί μου άνθρωποι βλέπουν την κατάσταση πιο υποκειμενικά. Αυτή τη στιγμή σπουδάζω στο ΕΚΠΑ (δεν θα αναφέρω το τμήμα επειδή ο αριθμός των φοιτητών είναι μικρός και όλοι οι γνωστοί μου έχουν ακούσει για αυτό μου το πρόβλημα) σε ένα τμήμα το οποιο μου προσφέρει σχεδόν μηδενική επαγγελματική αποκατάσταση. Γενικότερα είμαι πολύ δυστυχισμένη με την επιλογή μου να φοιτώ εδώ και αναγνωρίζω το λάθος μου.
Στις πανελλήνιες έγραψα 12.980 μόρια. Προσπάθησα και πέρυσι -ανεπιτυχώς- με το 10% για παιδαγωγικό πρωτοβάθμιας, αφού έπειτα από πολυ σκέψη και ενδοσκόπηση κατάλαβα ότι αυτό θελω να ακολουθήσω.
Αναρωτιόμουν σε πρώτη βάση αν με τα μόρια μου και αν ξανακάνω το 10% ως απόφοιτη του 2023 αν θα μπορέσω να ενταχθώ σε οποιοδήποτε τμήμα (περισσότερο ενδιαφέρομαι για αυτό της Αλεξανδρούπολης).
Έπειτα αναρωτιέμαι αν το τμήμα είναι καλό ή αν θα μετανιώσω το ότι διέκοψα τις τωρινές σπουδές μου (το καλοκαίρι του 25 θα έχω τελειώσει και το δεύτερο έτος) για μια απερισκεψία της στιγμής.
Οποιος ξέρει ας απαντήσει Ευχαριστω!!